Search:
Search took 1.00 seconds.
-
3 sezone
https://i.ibb.co/7t50cbJW/pec1.jpg
-
Prodajem Sony Playstation 5 slim, digital, 1TB SSd, 16 GB RAM
Sony je nov, samo izvadjen iz kutije, uz njega dodje jedan dzojstik.
Cijena 300 eur
Kontakt 068809964
-
Ima, naravno.
I na internetu se mogu naci koeficijenti gubljenja toplote bakarnih cijevi i aluminijumskih povrsina.
Ako zna osnove matematiker, trebace sat vremena da se izracuna dovoljno...
-
Covjek je 10 piuta napisao da to nisu jedini faktori pri izracunmavanju potrosnje i opet mu trazite kalkulator.
Skeniraj:
- projekat kuce
- projekat izolacije ukoliko je radjena nakon izgradnje...
-
Vjerovatno je ovo upit za AI bio, barem ga ja tako ukapirah.
Mislim da je najveci problem sto su ljudi ocekivali u najmanju ruku Jarvisa, a u idealnom slucaju da dobiju Vision-a.
-
Kome se to dize na reklamu za pežo? Dotle smo dosli?
-
Loki S01E01
"Please confirm to your knowledge that you are not fully robotic being, were born an organic creature, and do in fact possess what many cultures would call a soul"
Softverska...
-
Fino je ovo ispisano.
Jesi li pisao ili pisao? ;)
-
-
Prodajem sledecu obucu, zakacio sam i fotke; nova obuca, naravno. Patike su original, donesene iz USA. Stavio sam i patiku 45.5, kao uljeza :)
Nazivacu ih onako kako pisu oznake na njih, vecina se...
-
Nisam ja. Ja jos cekam da saznam ko je Because.
Uostalom, u odnosu na ovo sto se danas radi po internetu i ovome forumu, moje pisanje po/o sexu i erotici se moze posmatrati kao vrhunsko erotsko...
-
Da li moze moja Lama da se nekako smjesti medju smajlije? Hvala!
https://i.imgur.com/b8VF3.gif
-
Milsim da si htio da kazes "UZORAK rize sa cveklom i parmezanom" :)
-
Snimio sam ja odavno one patike kao Hitler fora, taman proljece nedje bilo, te ja cekaj cekaj, reko’ evo ljeto, dako sijevnu kakve japanke ili rimljanke al evo nista :D
Nisam trebao ovo napisati,...
-
Ne pise se xxx nego xnxx :D
-
Bolje i sad na klanje no sjutra da budu neobrazovana jeftina radna snaga ovima sto su se obrazovali po inostranstvu.
Spreman sam na nasilne demonstracije ne puste li mi dijete u skolu 1....
-
Ja sam bio juce oko 14:00 da vidim ima li guzve, bilo je 4 ljudi ispred ulaza onamo, na stepenice. Nisam vidio koliko ih je unutra bilo, al ne vjerujem da se puno ceka. Opet, ovo je bilo oko 14:00
-
Porediti miris zivotinja i njihove stale sa mirisom ljudskih fekalija je krajnje neukusno, i nepravedno prema zivotinjama. I stali.
-
Bogomi ce neko kicmu polomit dok se plati taj racun za struju... :)
-
Kad budes isao opet, zovi me, idem s tobom da ucim, ja finansiram gorivo i rucak taj dan :)
-
Ja sam uzeo Adidas SolarDrive 19, pocinuo sam :)
-
Moji su generacijama vozaci. I dan danas imamo liniju do Sarajeva, stric i brat to rade, stari je moj u penziju, ja sam ovamo za nekiim drugim poslovima...
Samo ocu da kazem da se autobus moze...
-
Svakome ko se zanosi da gradi bazen preporucio bih da se prvo prihvate odrzavanja necijeg bazena na jedno par nedelja.
Sasvim sam siguran da ce ih proci volja za bazenom.
-
Mademoiselle :)
https://imagizer.imageshack.com/v2/320xq90/r/921/aGrk0T.jpg
-
I, sta je onda covjek?
“Samo se jednom na tjeme pada” - sto sam stariji sve vise postujem ovu izreku