Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja bio juce u Buljaricu.
Voda bas cista i temperatura mora taman da te rashladi
-
Fidele,
Citajuci tvoje zahtjeve Motorola edge 40 je nedje veoma blizu svega trazenog (neznam kakva je 50 serija).
Operativni cist i fluidan (mada me malo viber zeza u zadnjih par dana)
Kamera...
-
Ja sam cipele uzeo u planiku (Bata) i mogu ti reci da na prvo nosenje nisam imao nikakvih problema, jos imaju neke meke uloske pa su cak i udobne.
Generalno navikao na patike...
Sent from my...
-
Tobi
069 881 887
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
-
Hvala Fidel!
version 8.9.7.F za mene radi posao, nema laga kao na novoj verziji.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
-
Imas parking u Buljaricu, cijeli dan 3e, djeca su tamo palacinke jeli (dvije porcije palacinki, espreso i nes kafa 13e - ako me sjecanje dobro sluzi)
-
Za Bar imas preporuku restoran Aria, kod stadiona. Rostilj odlican, cijene pristojne.
-
Pasha ja imam Xiaomi i mana je sto je generalno ta posuda od 3.5l mala za porodicu, tako da ti je moja preporuka mozda da uzmes sto veci.
-
Sve to imas u MFC.
Baklave su im odlicne, tulumbe i urmasice nisam probao. Mada su to kolaci na mjeru pa mozes uzeti po jedan da vidis da li su ti po meraku.
-
-
Control panel pa na Programs and Features i kad ti se otvori imas sa desne strane View Installed Updates, klikes na zeljeni update i nakon toga kliknes na Uninstall.
-
Cedo
069 464 917
Preko puta Hemomonta, kod Amfore.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Narodna knjiga je imala, kontaktiraj ih na instagramu ili fb. Mislim da je cijena bila 7.5e
-
Imao ga je quantum, oko 13e je bio
-
Mislim da je oko 16-17e. Imas ih na intagramu pa im posalji upit imaju li je na stanju.
-
Cedo 069 464 917 kod Hemomonta i Kvisko na starom aerodromu.
-
Kuca hemije i dama su drzali neutrogenu. Makar sam ja uzeo prije godinu. Tacnije ja sam u Dami uzeo.
-
Samo ispravka na oglasu - 8 cores / 16 threads je taj procesor