Search:

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    490
    Views
    27,545

Sta god da drugi rade samo Ronaldo moze da...

Sta god da drugi rade samo Ronaldo moze da postigne hat-trik za 38 min. sa 41 god. :| . Drugi gol je bukvalno njegov jer je falio samo jos Kanavaro da pokrije desnu stranu na slobodni da je ljevak...
  2. Replies
    591
    Views
    61,863

Ursula reče da neote ... promišljaju da će ih...

Ursula reče da neote ... promišljaju da će ih Indija spasit jer tamo možeš da prodaš video rekorder ...
  3. Replies
    591
    Views
    61,863

Nije poznato za Iran ali Ruski NLO što je sletio...

Nije poznato za Iran ali Ruski NLO što je sletio na poljanu kod Zagreba je tu za treptaj oka :lmao:
  4. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Kad bankarski sektor samo uvodi ograničenja da ne...

Kad bankarski sektor samo uvodi ograničenja da ne bi pozajmljivali novac već pristojno živjeli od kolača koji im namješta država raznim regulativama onda je zelenašenje u modi.
  5. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Evo smo uvezli vozače iz Ukrajine da nam ubiju...

Evo smo uvezli vozače iz Ukrajine da nam ubiju premijera koliko se ne pitamo sa glavom no ajde . Dako konačno shvate da Rusija neće dozvolit da im neko drugi crpi energiju iz Ukrajine ( što je glavna...
  6. Replies
    68
    Views
    8,601

Evropa se nudila Americi od kad ja znam za sebe...

Evropa se nudila Americi od kad ja znam za sebe samo sto su se trudili da budu kerovi koji prate njihov karavan u osvajackim pohodima.Sad kad je karavan krenuo na njih najvise bi voljeli da nisu...
  7. Replies
    421
    Views
    69,396

Nemam ja namjeru da ubjedjujem ljude koji žive u...

Nemam ja namjeru da ubjedjujem ljude koji žive u zabludi ali da neko misli kako je uloga Amerike u ovom sukobu da obuzda Izrael je na nivou djeteta od 2 god. .
  8. Replies
    421
    Views
    69,396

Ja makar kucam na tastaturu a Izraelci svaki dan...

Ja makar kucam na tastaturu a Izraelci svaki dan evo 3 god. mogu da gledaju ubijanje ljudi u komšiluk koje čini njihova vojska i nikoga nema da protestvuje zbog toga . Oni su zapravo u početku...
  9. Replies
    421
    Views
    69,396

Uništenjem Izraela čovječanstvo može samo da...

Uništenjem Izraela čovječanstvo može samo da dobije jer smo svjedoci koliko su oni umiješani u svaku tragediju koja je zadesila svijet evo 50 god. Što više Fateh-110 pogodi Izrael to je svijet bolje...
  10. Replies
    421
    Views
    69,396

Iran je dokazao da od Izraela može da napravi...

Iran je dokazao da od Izraela može da napravi Palestinu za 2 sata i jedino što im predstavlja problem je nuklearni potencijal Izraela .
  11. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Prvi i jedini intres CG je da napravi otklon od...

Prvi i jedini intres CG je da napravi otklon od zapada jer smo imali priliku da punih 30 god. gledamo taj " razvoj " države da smo bukvalno po njihovom nalogu rasćerali sve investitore koji su...
  12. Replies
    2,192
    Views
    73,090

Ljepota je u oku posmatrača . Evo ove bivše...

Ljepota je u oku posmatrača . Evo ove bivše sovjetske republike Gruzija i Moldavija neće da prave od drzave poligon za zapišavanje bez obzira što zapad 30 god. pumpa novac u njih . Ispade da su pola...
  13. Replies
    17,031
    Views
    2,420,117

Opet se okupljaju čuvari zapadnih vrijednosti na...

Opet se okupljaju čuvari zapadnih vrijednosti na trg ...
  14. Replies
    2,192
    Views
    73,090

Ovo je Suhoj ( a i Sumi region je u Ukrajinu ) da...

Ovo je Suhoj ( a i Sumi region je u Ukrajinu ) da ne pomisle naivni da je neki Američki F16 koji ne može da poleti . Vidim da zapadni mediji veličaju ovaj teroristički napad a za 15 dana će ih sve...
  15. Replies
    18
    Views
    1,947

Gledam neke snimke dje se makljaju Englezi i...

Gledam neke snimke dje se makljaju Englezi i migranti sa bliskog istoka.U više gradova su protesti i sukobi . A ti migranti su zapravo poklon od čika Putina jer se gasovod preko Sirije nikad nije...
  16. Replies
    7,775
    Views
    1,240,585

Sticky: https://x.com/DC_Draino/status/1812642041391915384...

https://x.com/DC_Draino/status/1812642041391915384

Na ovaj snimak nema ko nije vidio ovoga sa puškom kako se namješta 3-4 min. ... maltene su svi više gledali u njega no u Trampa ...
  17. Replies
    1,350
    Views
    69,153

Ali Šaćiri koji je ušao u produžetak i ugrabi da...

Ali Šaćiri koji je ušao u produžetak i ugrabi da pogodi raklje iz kornera na prvu stativu ... zamalo opet napravi spektakal jer zna da ga zavuče mimo ostalih ...
  18. Replies
    2,192
    Views
    73,090

Ne može se uporedjivat Srbija sa Ukrajinom jer...

Ne može se uporedjivat Srbija sa Ukrajinom jer smo mi na Balkanu maltene stvorili nesvrstane kao globalni pokret zbog specifičnog pogleda na svijet u kojem živimo hiljadama godina dok je Ukrajina svu...
  19. Replies
    2,192
    Views
    73,090

Za Ukrajinu bi vjerovatno najbolja varijanta i...

Za Ukrajinu bi vjerovatno najbolja varijanta i bila da udje u sastav Rusije ( kao ovi regioni ) jer time nema obavezu vraćanja duga za naoružanje zapadu ... osim žrtava koji su odgovornost...
  20. Replies
    972
    Views
    177,729

Pošto svi narodi imaju ruke,noge,glavu,... ja...

Pošto svi narodi imaju ruke,noge,glavu,... ja samo napominjem da su ovi bolesnici koji pokušavaju da svoje prokletstvo prebače na ( izmedju ostalih ) i nas . I zbog toga je to bitno pominjati koliko...
  21. I nama je NATO gadjao bolnice , mostove , zgradu...

I nama je NATO gadjao bolnice , mostove , zgradu televizije koji takodje nisu vojni objekti . Proliv dobijam od ljudi koji su deklarativno za NATO a kritikuju Rusiju . Bili smo svjedoci monstruozne...
  22. Replies
    2,192
    Views
    73,090

Zanimljivo je da što više Rusija pruža otpor...

Zanimljivo je da što više Rusija pruža otpor mutantima LGBTQ zajednice to je u njihovim medijima sve veća propaganda da se stvari odvijaju savršeno . Nekako podsjećaju na DPS pri kraju karijere dje...
  23. Replies
    17,031
    Views
    2,420,117

Koliko mogu da vidim glavna koncentracija...

Koliko mogu da vidim glavna koncentracija državnog aparata je borba protiv bilo kakve konkurencije privatnika Philip Morris . Zadnjih 10 god. mi nemamo veći problem u državi od toga.
  24. Replies
    4,926
    Views
    147,869

Jedina razlika kod WWII je u tome što sad Amerika...

Jedina razlika kod WWII je u tome što sad Amerika pokušava da pokori čitav svijet da svi moraju radit što im oni reču . Za sad još nisu u fazi da prave koncentracione logore ali zakonska regulativa...
  25. Replies
    4,926
    Views
    147,869

Koliko sam razumio nema ništa fabrike čokolada na...

Koliko sam razumio nema ništa fabrike čokolada na Cetinje :rolleyes:
    https://twitter.com/i/status/1692136034379706689
Results 1 to 25 of 105
Page 1 of 5 1 2 3 4