Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sta god da drugi rade samo Ronaldo moze da postigne hat-trik za 38 min. sa 41 god. :| . Drugi gol je bukvalno njegov jer je falio samo jos Kanavaro da pokrije desnu stranu na slobodni da je ljevak...
-
Ursula reče da neote ... promišljaju da će ih Indija spasit jer tamo možeš da prodaš video rekorder ...
-
Nije poznato za Iran ali Ruski NLO što je sletio na poljanu kod Zagreba je tu za treptaj oka :lmao:
-
Kad bankarski sektor samo uvodi ograničenja da ne bi pozajmljivali novac već pristojno živjeli od kolača koji im namješta država raznim regulativama onda je zelenašenje u modi.
-
Evo smo uvezli vozače iz Ukrajine da nam ubiju premijera koliko se ne pitamo sa glavom no ajde . Dako konačno shvate da Rusija neće dozvolit da im neko drugi crpi energiju iz Ukrajine ( što je glavna...
-
Evropa se nudila Americi od kad ja znam za sebe samo sto su se trudili da budu kerovi koji prate njihov karavan u osvajackim pohodima.Sad kad je karavan krenuo na njih najvise bi voljeli da nisu...
-
Nemam ja namjeru da ubjedjujem ljude koji žive u zabludi ali da neko misli kako je uloga Amerike u ovom sukobu da obuzda Izrael je na nivou djeteta od 2 god. .
-
Ja makar kucam na tastaturu a Izraelci svaki dan evo 3 god. mogu da gledaju ubijanje ljudi u komšiluk koje čini njihova vojska i nikoga nema da protestvuje zbog toga . Oni su zapravo u početku...
-
Uništenjem Izraela čovječanstvo može samo da dobije jer smo svjedoci koliko su oni umiješani u svaku tragediju koja je zadesila svijet evo 50 god. Što više Fateh-110 pogodi Izrael to je svijet bolje...
-
Iran je dokazao da od Izraela može da napravi Palestinu za 2 sata i jedino što im predstavlja problem je nuklearni potencijal Izraela .
-
Prvi i jedini intres CG je da napravi otklon od zapada jer smo imali priliku da punih 30 god. gledamo taj " razvoj " države da smo bukvalno po njihovom nalogu rasćerali sve investitore koji su...
-
Ljepota je u oku posmatrača . Evo ove bivše sovjetske republike Gruzija i Moldavija neće da prave od drzave poligon za zapišavanje bez obzira što zapad 30 god. pumpa novac u njih . Ispade da su pola...
-
Opet se okupljaju čuvari zapadnih vrijednosti na trg ...
-
Ovo je Suhoj ( a i Sumi region je u Ukrajinu ) da ne pomisle naivni da je neki Američki F16 koji ne može da poleti . Vidim da zapadni mediji veličaju ovaj teroristički napad a za 15 dana će ih sve...
-
Gledam neke snimke dje se makljaju Englezi i migranti sa bliskog istoka.U više gradova su protesti i sukobi . A ti migranti su zapravo poklon od čika Putina jer se gasovod preko Sirije nikad nije...
-
https://x.com/DC_Draino/status/1812642041391915384
Na ovaj snimak nema ko nije vidio ovoga sa puškom kako se namješta 3-4 min. ... maltene su svi više gledali u njega no u Trampa ...
-
Ali Šaćiri koji je ušao u produžetak i ugrabi da pogodi raklje iz kornera na prvu stativu ... zamalo opet napravi spektakal jer zna da ga zavuče mimo ostalih ...
-
Ne može se uporedjivat Srbija sa Ukrajinom jer smo mi na Balkanu maltene stvorili nesvrstane kao globalni pokret zbog specifičnog pogleda na svijet u kojem živimo hiljadama godina dok je Ukrajina svu...
-
Za Ukrajinu bi vjerovatno najbolja varijanta i bila da udje u sastav Rusije ( kao ovi regioni ) jer time nema obavezu vraćanja duga za naoružanje zapadu ... osim žrtava koji su odgovornost...
-
Pošto svi narodi imaju ruke,noge,glavu,... ja samo napominjem da su ovi bolesnici koji pokušavaju da svoje prokletstvo prebače na ( izmedju ostalih ) i nas . I zbog toga je to bitno pominjati koliko...
-
I nama je NATO gadjao bolnice , mostove , zgradu televizije koji takodje nisu vojni objekti . Proliv dobijam od ljudi koji su deklarativno za NATO a kritikuju Rusiju . Bili smo svjedoci monstruozne...
-
Zanimljivo je da što više Rusija pruža otpor mutantima LGBTQ zajednice to je u njihovim medijima sve veća propaganda da se stvari odvijaju savršeno . Nekako podsjećaju na DPS pri kraju karijere dje...
-
Koliko mogu da vidim glavna koncentracija državnog aparata je borba protiv bilo kakve konkurencije privatnika Philip Morris . Zadnjih 10 god. mi nemamo veći problem u državi od toga.
-
Jedina razlika kod WWII je u tome što sad Amerika pokušava da pokori čitav svijet da svi moraju radit što im oni reču . Za sad još nisu u fazi da prave koncentracione logore ali zakonska regulativa...
-
Koliko sam razumio nema ništa fabrike čokolada na Cetinje :rolleyes:
https://twitter.com/i/status/1692136034379706689