Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Rad moderatora je pristrasan i nekorektan. Možete me banovati slobodno sa ovakvog foruma i nikad ništa ovdje ne bih pisala, jer je nebitno iskreno. Medjitim, da se moje neslaganje oko covid politika...
-
Istina, služi da zamaskira sve i svašta i da pojača ukus.
Problem je što smo svi navikli da jedemo preslanu hranu, i kad bi se solila manje, većini bi bila bljutava.
Čulu ukusa treba vremena da...
-
Isto, sve mi je slano što pojedem van kuće, nešto podnošljivo, nešto nejestivo.
A izreda vidim ljude kako dosole hranu čim je konobar donese, bez probanja, nikako mi to nije jasno.
Sent from my...
-
Bravo ti ga.
[emoji849]
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
-
Znam da se ni na šta drugo ne možeš osvrnuti.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
-
Treba ispratiti situaciju.
Vakcine su postale kao religija, ali religija u koju je obavezno vjerovati. I tu nastaje problem.
Sistem je truo kada je jedini način da se "obračuna" sa...
-
Indukovani porođaji, carski rezovi i epidural su posebna tema. Slažem se, svakako, da se okruženje promijenilo.
Dojenje može imati raznolike izazove, zato je i pogodno za manipulaciju o kojoj smo...
-
Bluemoon je u pravu za AD.
I vi svi ste dokazali da je u pravu, nego niste svjesni. Jedan od načina promocije formule je bio upravo da se stvori to ubjeđenje da ne može svaka žena da doji bebu. I to...
-
E kakva parodija, neko je krenuo da pravi automobile na baterije, ali ne za djecu, nego stvarne, za odrasle. [emoji28] A još je luđe da ima entuzijasta kao što je Bugi koji će stvarno da kupe taj...
-
Ovo je bilo ranije, za neke druge lijekove.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
Kako drugačije da se osjećaš... Poraženo, satjerano u ćorsokak, a znaš da si ispravan i jesi ispravan.
Bugi, varaš se baš, ali nastavi da živiš u svom svijetu iluzija.
Mnoge ljude je sve što se...
-
Pričam o svojevremeno "privilegovanima" i onima kojima su oduzeta prava. I privilegovani su bili skroz ok sa time da se ljudima daju otkazi, da ne mogu da udju u toalet u kafiću, da im se uskrati...
-
Što će ti osnovna prava kad ne vjeruješ u struku i što ti moraš da znaš sastav, struka zna sastav. [emoji849]
-
Ne možeš shvatiti dok ne prestaneš da dijeliš sve ljude u 2 grupe i kačiš im epitete koje ti imaš iskonstruisane u glavi.
Ne vjeruje u nauku = ravnozemljaš = ne vjeruje da virus postoji, nastavi...
-
Piše mi da je paket dostavljen danas, ali nije me zvao kurir ni dolazio.
Je li se desilo nekome?
-
Dobro, nije da se ne može desiti da komšija u dvorištu pored tvog odvrne muziku na stadionsko ozvučenje. Od nekulture ne spašava ni kuća ni stan, a ovdje je bilo riječi o privatnosti.
Sent from my...
-
Jes, pogotovo ovi odozgo, oni vise kao slijepi miševi i vire kroz prozor, a ovi odozdo imaju periskope da prate sve što se dešava iznad.
O ovima što su na isti sprat da ne pričamo.
Sent from my...
-
Nestvarno, san.
Kakva glava, ovo se ne rađa više.
-
Podrška.
Ovo ti je ključni dio:
"kad se neko ka tijelo u koje gledaš ka validno ponašalo ka čist debilizam"
Samo što to nije slučaj samo sa NKT.
Maska je značila - ništa.
To ima i...
-
Nenamjerne laži...
-
Jeste, ali te niko nije natjerao da uzmeš vijagru.
A vakcinu jeste.
Plus je vakcina nova eksperimentalna tehnologija.
Baš ste lagani, sve u svemu. [emoji4]
-
Nije to lijek isključivo za parazite, ima mnogo širu primjenu.
I ne bi ministarstvo zdravlja trebalo ništa da priča, nego se to komunicira preko preporuka sa ljekarima.
Da ti je doktor prepisao taj...
-
Kako ne, svaki dan u svakom pogledu sve više napredujemo. [emoji38]
-
Ne pada mi napamet da upadam opet u tvoje vrzino kolo, Bugi. :)
Ko umije, pročitao je odgovor.
Ko ne umije, šta da mu radim.
I cijela pandemija se desila tako kako se desila jer neki umiju da...
-
Interesantno. [emoji848]
Izazivanje straha kao način kontrolisanja ljudi, prvi put čujem za nešto takvo, kako nikome nije palo na pamet... oh, wait...