Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Koliko sam noci proveo slusajuci ovog covjeka na OBN televiziji kada je prenosila NBA i to ako on ne prenosi odmah gubim volju i idem u krevet. Bio je neprikosnoveni broj 1 za kosarku. Nek ti je...
-
Kako javlja najnovije izdanje La gazzeta dello Zeta.
-
Aaaaa cutimo sad kad dajemo goleve!!!
-
Stvar je sto je on u trenutku vidio da je Zomer na pogresnoj nozi i gdje niko ne ocekuje sut. Momak je skoro iz mjesta sutirao cim je vidio priliku i to je ono sto ke njegov najveci kvalitet. Ovo je...
-
Meni je samo nevjerovatno kako kimi, gandalf i ekipa nestase sa foruma kad pocese ovi njihovi da ih peglaju a fino su nam rekli da ih sacekamo da "izduse".
Realno gradili su tu osvjezenu Crnu Goru...
-
Ali da "navijaci" kao svuda gdje im das moc s*ebu klub je postalo pravilo. Osvoji lik titulu, tim ima neku preoznatljivost, posaljes ih na pripreme da prvi put probaju da naprave iskorak u Evropi i...
-
Treba sakupiti nedje unazad desetak godina sta se sve koristilo za pravdanje cetnickih pirovanja i slavljenja fasistickih slugu. Od do toga da DPS podmece, preko namjerno izazivanje podjela, do...
-
Vele da su tako 41-45 sve isli na plazu Crnogorci da se relaksiraju malo od fasista cisto da ne bude podjela i da ih ne okupiraju teske teme. Brate mili hoce li se ikad ovdje se bataliti sa ovim...
-
Extravaganca aka ekspert za banalizovanje svih pirovanja srpskog sveta. Doduse nije dolazio do Pircija Birolija kao sada ali na ove vrucine sire se granice, dometi i inspiracije.
-
Sto veli Dajko hoce li se dizati spomenik i Pirciju Biroliju kao iskrenom prijatelju cetnickih snaga u Crnoj Gori?
-
Ako nekom nije do sada jasno da je SPC politicka a ne vjerska organizacija ne znam kada ce biti.
-
Sad ako mogu i Caku da postave za trenera i to je to.
-
Sve na stranu ali kakav je tim Enrike napravio. PSG je najvise tim od skih ekipa Lige sampiona. Kako im je svanulo od kad ih je Mbape napustio.
-
Evo se i Mandić oglasio;
"Mandić: Papa je dao snagu, samopouzdanje i inspiraciju ljudima širom svijeta"
[emoji847]
-
Mislis poslije SKY-a njih 30ak posto glasa Oskara iz Srbije?
-
Ovizi je vazda bio za DPS. Troluje vas covjek [emoji847]
-
Vazda sam govorio da je ovizi najveci depesovac na forumu a niste mi vjerovali [emoji847]
-
Jedini ko je zelio nerede je SNS i Vucic. Mirni protest i ovoliko gradjana na ulicama je pokazala svijetu da on nema legitimitet i to je ono sto njega izludjuje i cega je svjestan. Poslije ovoga moze...
-
Najveci skup u istoriji Srbije a lokalni snsovci divane o DPS-u.
-
Ali Mojsije koji je ovdje iznosio niz neistina svojevremeno a sad sumnja u sve informacije od studenata se seiri jer mu je Vucic priveo bolesnog covjeka je poseban prikaz stanja svijesti ovdasnjeg...
-
Eno ti drugar preksinoc branio pionirski park. Ne sjekiraj se. Nece ponijeti Srbiju u Brisel.
-
I poslije neko veli nije extra za Vucica [emoji847]
Po stilu izrazavanja covjek mu je idol, a po uvjerenju nuzno zlo jer posa' je posa'...
-
Kolega @extravaganca je za Vucica istim rezonom kojim je on cascavao druge da su za Djukanovica. Kod njega su ti razlozi cak i veci i ubjedljiviji. Sa druge strane ne mozes glasati stranke i licnosti...
-
Sta si ti sve ovdje uzimao kao istinito ovo mu dodje kao sveto pismo. [emoji847]
-
Zamisli DFovce koji su prozivali pristalice DPS kako idu na mitinge "do cepa" i uredno odu na ove Vuciceve manifestacije koje nisu samo do cepa vec ispunjenog dzepa i sa sendvicima u rukama [emoji847]