Search:

Page 1 of 40 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    2,302
    Views
    253,285

Koliko sam noci proveo slusajuci ovog covjeka na...

Koliko sam noci proveo slusajuci ovog covjeka na OBN televiziji kada je prenosila NBA i to ako on ne prenosi odmah gubim volju i idem u krevet. Bio je neprikosnoveni broj 1 za kosarku. Nek ti je...
  2. Kako javlja najnovije izdanje La gazzeta dello...

Kako javlja najnovije izdanje La gazzeta dello Zeta.
  3. Replies
    56,258
    Views
    6,173,165

Sticky: Poll: Aaaaa cutimo sad kad dajemo goleve!!!

Aaaaa cutimo sad kad dajemo goleve!!!
  4. Replies
    56,258
    Views
    6,173,165

Sticky: Poll: Stvar je sto je on u trenutku vidio da je Zomer...

Stvar je sto je on u trenutku vidio da je Zomer na pogresnoj nozi i gdje niko ne ocekuje sut. Momak je skoro iz mjesta sutirao cim je vidio priliku i to je ono sto ke njegov najveci kvalitet. Ovo je...
  5. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Meni je samo nevjerovatno kako kimi, gandalf i...

Meni je samo nevjerovatno kako kimi, gandalf i ekipa nestase sa foruma kad pocese ovi njihovi da ih peglaju a fino su nam rekli da ih sacekamo da "izduse".

Realno gradili su tu osvjezenu Crnu Goru...
  6. Ali da "navijaci" kao svuda gdje im das moc s*ebu...

Ali da "navijaci" kao svuda gdje im das moc s*ebu klub je postalo pravilo. Osvoji lik titulu, tim ima neku preoznatljivost, posaljes ih na pripreme da prvi put probaju da naprave iskorak u Evropi i...
  7. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Treba sakupiti nedje unazad desetak godina sta se...

Treba sakupiti nedje unazad desetak godina sta se sve koristilo za pravdanje cetnickih pirovanja i slavljenja fasistickih slugu. Od do toga da DPS podmece, preko namjerno izazivanje podjela, do...
  8. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Vele da su tako 41-45 sve isli na plazu Crnogorci...

Vele da su tako 41-45 sve isli na plazu Crnogorci da se relaksiraju malo od fasista cisto da ne bude podjela i da ih ne okupiraju teske teme. Brate mili hoce li se ikad ovdje se bataliti sa ovim...
  9. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Extravaganca aka ekspert za banalizovanje svih...

Extravaganca aka ekspert za banalizovanje svih pirovanja srpskog sveta. Doduse nije dolazio do Pircija Birolija kao sada ali na ove vrucine sire se granice, dometi i inspiracije.
  10. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Sto veli Dajko hoce li se dizati spomenik i...

Sto veli Dajko hoce li se dizati spomenik i Pirciju Biroliju kao iskrenom prijatelju cetnickih snaga u Crnoj Gori?
  11. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Ako nekom nije do sada jasno da je SPC politicka...

Ako nekom nije do sada jasno da je SPC politicka a ne vjerska organizacija ne znam kada ce biti.
  12. Sad ako mogu i Caku da postave za trenera i to je...

Sad ako mogu i Caku da postave za trenera i to je to.
  13. Replies
    888
    Views
    56,372

Sve na stranu ali kakav je tim Enrike napravio....

Sve na stranu ali kakav je tim Enrike napravio. PSG je najvise tim od skih ekipa Lige sampiona. Kako im je svanulo od kad ih je Mbape napustio.
  14. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Evo se i Mandić oglasio; "Mandić: Papa je dao...

Evo se i Mandić oglasio;

"Mandić: Papa je dao snagu, samopouzdanje i inspiraciju ljudima širom svijeta"

[emoji847]
  15. Mislis poslije SKY-a njih 30ak posto glasa Oskara...

Mislis poslije SKY-a njih 30ak posto glasa Oskara iz Srbije?
  16. Sticky: Ovizi je vazda bio za DPS. Troluje vas covjek...

Ovizi je vazda bio za DPS. Troluje vas covjek [emoji847]
  17. Sticky: Vazda sam govorio da je ovizi najveci depesovac...

Vazda sam govorio da je ovizi najveci depesovac na forumu a niste mi vjerovali [emoji847]
  18. Sticky: Jedini ko je zelio nerede je SNS i Vucic. Mirni...

Jedini ko je zelio nerede je SNS i Vucic. Mirni protest i ovoliko gradjana na ulicama je pokazala svijetu da on nema legitimitet i to je ono sto njega izludjuje i cega je svjestan. Poslije ovoga moze...
  19. Sticky: Najveci skup u istoriji Srbije a lokalni snsovci...

Najveci skup u istoriji Srbije a lokalni snsovci divane o DPS-u.
  20. Sticky: Ali Mojsije koji je ovdje iznosio niz neistina...

Ali Mojsije koji je ovdje iznosio niz neistina svojevremeno a sad sumnja u sve informacije od studenata se seiri jer mu je Vucic priveo bolesnog covjeka je poseban prikaz stanja svijesti ovdasnjeg...
  21. Sticky: Eno ti drugar preksinoc branio pionirski park. Ne...

Eno ti drugar preksinoc branio pionirski park. Ne sjekiraj se. Nece ponijeti Srbiju u Brisel.
  22. Sticky: I poslije neko veli nije extra za Vucica...

I poslije neko veli nije extra za Vucica [emoji847]

Po stilu izrazavanja covjek mu je idol, a po uvjerenju nuzno zlo jer posa' je posa'...
  23. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Kolega @extravaganca je za Vucica istim rezonom...

Kolega @extravaganca je za Vucica istim rezonom kojim je on cascavao druge da su za Djukanovica. Kod njega su ti razlozi cak i veci i ubjedljiviji. Sa druge strane ne mozes glasati stranke i licnosti...
  24. Sticky: Sta si ti sve ovdje uzimao kao istinito ovo mu...

Sta si ti sve ovdje uzimao kao istinito ovo mu dodje kao sveto pismo. [emoji847]
  25. Replies
    13,692
    Views
    2,043,797

Zamisli DFovce koji su prozivali pristalice DPS...

Zamisli DFovce koji su prozivali pristalice DPS kako idu na mitinge "do cepa" i uredno odu na ove Vuciceve manifestacije koje nisu samo do cepa vec ispunjenog dzepa i sa sendvicima u rukama [emoji847]
Results 1 to 25 of 1000
Page 1 of 40 1 2 3 4