Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Highlight veceri je obezbjedjenje koje ne zna ko je Belal Muhamad[emoji23][emoji23]
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
-
Ja imam sansu prec sa ropax-a na Seacor suplajere, dje bi mi plata bila manja od ove koju sad imam ali racunam da zrtvujem godinu dana da skupim iskustva, izvadim ove najbitnije offshore sertifikate...
-
Glasina kruzi da je Khamzat out, navodno Imamov zamjena
-
Eo kako su bodovali islam vs dustinhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240602/179a7ad66ee62b7fbf65fff141a4c3aa.jpg
-
Al’ jebiga, šta ću, svakom svoje dupe milo
Spakov’o se, klisn’o, na sudu sve sam prizn’o
I stare drugare sve sam redom izd’o
Očekiv’o najgore - da ovaj put sam rikn’o
Al’ ponovo me život na sreću...
-
Zbog ovoga covjeka treba glasat da ne pricamo dalje.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/143471/srdan-peric-napustio-pozitivnu
-
Narod ne voli ljude poput Perica. Mi volimo lazove, price "Crna Gora ka Monako", plata 2000e, radno vrijeme skraceno, paf paf ekonomija, u EU samo sto nismo i tako.
-
Katnic "samuraj" Milivoje..kako opisuje sebe ni da je direktni potomak Mijamota Musasija.
-
Parastaj nisam napisao da sam van CG:)
Ali ako te zanima generalno, nisam imao problema sa signalom a za 5g cu morat provjerit kad se vratim.
-
Citam ove prepiske sudija sa Vesnom, prepisku Lazovica mladjeg sa Saricem. Zamisljam kako teku razgovori i prepiske sa Milom. Je li u nas vazda bilo ovoliko poltronstva ili je ta pojava dobila zamah...
-
Drskost ove zene prelaze svaku granicu ukusa da bi joj i Verica pozavidjela.
-
Ne bih znao kod nas. U EU je preorder bio 800e i dobijes pixel buds pro gratis slusalice. 8 pro je bio 1000e i gratis pixel watch 2.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
-
Ne pravi se pita od go.ana.
-
Naravno da rade nesposobnjakovici, na prste ruke mozes preobrojat one koji imaju znanja i reference. Dovoljno vam je procitat ovo. Skandal al to nam je sto nam je.
...
-
Sve ispod linije pupka je zabranjeno
-
Ukrajinci oslobodili Robotyne
https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2023/08/23/ukraines-counteroffensive-has-broken-through-robotyne/?sh=584fd1a846a3
-
Milosevic and his colleagues apparently concluded that the allies, with Russia’s acquiescence, had presented Serbia with an ultimatum and that NATO was poised to launch a “fierce” and unconstrained...
-
Kako se zovu oni likovi iz Moskve okle li, na YT ima tih klipova, sto su isli coporativno i lijepili degenericima one glomazne naljepnice preko cijelog auta. Bilo bi kod nas materijala za snimanje da...
-
Mike Tyson sa 20 godina osvojio pojas, dijete jbt. To je ista ona prica za Federera, nista to, ko mu je konkurencija bila prije Novaka i Rafe.
Da ga nije zadesilo zlo od Don Kinga ko zna koji bi...
-
Onda cu potrazit odje, u search sam ukucao alcopa pa me prosledio na ovaj topic al nisam detaljno citao. Ako bude trebao broj javim u inbox. Hvala puno.
-
Za Beograd
-
Ne nego prvo cekamo reagovanje Milosa Nikolica o ugrozenosti drzave i neosnovanim optuzbama protiv njihvih clanova. Bebe male nevine
-
Oni su davno izgubili dodir sa stvarnoscu, tako da ovo sto pricaju sigurno iskreno i misle. Isto kao sto siguran sam iskreno misle da su o i jedini ispravni, Bogom dani da vode ovu drzavu. A da je...
-
-
Milo mi je zbog Rokija ali bas dosadan borac. Khamzat bi ga pregazio, Shavkat isto, Colby. Bice odje i treci mec sa Usmanom ja mnim. Do tad ce Borg da zacementira no1 mjesto za kontendera pa da se...