Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Baš me interesuje kako su računali da daju taj produženi vikend sa petkom nekome kome je subota radni dan? A velikoj većini radnika u privatnom sektoru jeste
-
Nizozemska se i na našem jeziku kaže, od skoro i zvanično https://www.gov.me/diplomatske-misije/ambasade-i-konzulati-crne-gore-u-svijetu/nizozemska
-
-
E zato je NLB to odradila na vrijeme, i to po par puta za pojedine, da se potvrdi :D
-
Trebalo bi da je validno ako nije starije od 12 mjeseci
-
Ta mjesečna za zaposlene je neupotrebljiva ukoliko radiš u smjenama jer moraš unaprijed da definišeš vremenski okvir tokom kojeg ćeš koristiti parking i ne možeš da ga mijenjaš. Ako staviš od 7-16č...
-
Glupost, kroz centar sam svaki dan i uvijek se može naći obilježeno slobodno parking mjesto, ili kod stadiona, ili kod kasarne, ili kod garaže ili kod mašinske. Parkiranje na sred ulice ili na...
-
Niđe veze to zatvaranje Gorice, da je ograđena pa aj, ovako joj se može pristupiti sa svake strane a nema ljudi na njoj sem vjerovatno njih par koji dežuraju pa je i manja vjerovatnoća da se uoče...
-
Ovo za burek i jogurt mi nije jasno, lik je na radnom mjestu doručkovao/ručao?
To samo može značiti da se žrtvovao i da nije iskoristio svoju pauzu(a pauza mora biti u njegovom radnom vremenu,...
-
Za početak bi mogli početi da kupujemo domaće jogurte umjesto imleka i ostale ekipe, ako se što proizvodi u Crnoj Gori u dovoljnim količinama da pokrije cijelo cg tržište to je jogurt
-
U CG najlakše dobijaju boravišne dozvole
-
Top, mene redovno probudi neko sa iživljavanjem na sirenu ispred zgrade da slučajno ne bih propustio grešku na koju ukazuje
-
Ne znam kapirate li da to sviranje smeta i ostalim ljudima u okolini a sa njim se ništa postiže
-
Ka bosni jj autoput, a od Dubrovnika ka Ćilipima ide brza cesta, tu pretpostavljam ostavljaju mogućnost spajanja sa našom brzom cestom ako je ikada završimo
...
-
Možda su se spremali da u ime boga užde hrast, pa usput uždili par albanaca da dokažu snagu svoje vjere u boga
-
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/481349/autori-iz-zagreba-pobjednici-konkursa-za-izradu-logoa-rtcg.html
Na osnovu Javnog međunarodnog konkursa za izbor jedinstvenog idejnog rješenja loga...
-
62 bi trebalo da je Slovačka. Kad već ne mogu da se kažnjavaju poslat sliku slovacima da vide kako im se bahate diplomate
-
Za početak povećati cijene parkinga u gradu, od minimum 1 eur pa na 3+ u prvoj zoni + kažnjavanje nepropisnog parkiranja i riješene su gužve. Pisale bi se peticije za biciklističke staze po sred...
-
5% vozača ima nekog obzira da stane na pješački dok neko čeka da ga pređe, 5% je mnogo, možda 1-2%
-
Recimo 55 kvadrata po cijeni od 1400. Kamatna stopa u ckb je 5.99%, na 25 godina mjesečna rata je 495 eura, 77000 glavnica, 71000 kamata
-
Tu će biti haos od parkiranja, ti prizemni stanovi neće viđet svjetlost dana od automobila koji su parkirani na trotoaru uz njihove prozore.
Ko je aminovao da se to izgradi na toj lokaciji u tim...
-
Ima ođe razjašnjeno https://cityproperties.me/koliki-je-porez-na-zakup-stana-u-crnoj-gori-i-ko-je-duzan-da-ga-placa/
-
Možda ljudi očekuju neki javni prevoz, nešto, ne znam... Ja se barem vani nikada nisam vozio taksijem(a ni ođe 5 puta u životu maksimum), uvijek voz, bus ili šta već ima u ponudi, što bi značilo da...
-
Kad se uvedu vize za turke i ruse možda malo skalaju cijene rente
-
Dovoljno je zbog sirena da se pišu kazne. Ne znam koja je poenta da se sjedne na sirenu i kruži gradom