Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Što vrti ovaj helikopter, nedjelja odmara se on izluđe. 100 krugova napravi.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
-
Prije neki dan nam ga Marta reče da neće da primaju trojanske konje, a sad ovo. Ko nas je izbušio znate i sami. Volio bih da griješim, ali nije dobro. Zarobili su sve.
Realnost nam je da PESa...
-
Nikolić za trii... zamalo da pogodi prvi put u životu [emoji23][emoji23]
Šta radi Šofro [emoji16]
-
Počela obavještenja na mail za dokumenta koja su pristigla u eSanduče.
-
Da, ali uvijek bude preko 5e.
5.68e su mi skinuli 01.02.
Nego zasto ne radi kliring neđeljom? Mislim da je neko komentarisao isto to ovđe prije nekoliko.
-
Sve ok, ali provizija na SEPA 1.99€ a kad legne uplata moja banka mi uzima 10€ da prebacim na svoj drugi konto po istom računu i korisniku. E pa show, preskupo.
-
Ne bio u koži onome kome su Demokrate PARTNERI :joy:
-
https://pbs.twimg.com/media/G_yF15FWUAA13I7?format=jpg&name=small
-
A možda su pustili Medenicu da se ne bi pričalo o sex aferi? :D
-
Prison break in real life. Možda je nevin ali mu Kompanija namješta :joy:
-
Predaje, imaš u meniju novi zahtjev pa Prijava/Odjava radnika ali to ne radi trenutno a kad će niko ne zna.
-
Zašto nova većina ne ukine takse koje imamo na račune za struju? Skakali su oko toga i pojela maca :)
-
Koristi Chrome, radi bez problema.
Da li koristiš ličnu kartu ili token za logovanje?
Ako je lična odradi ovo što ti je Sale napisao i dodatno moraš instalirati mneid certifikat, a ako je token...
-
Kubikaža utiče na cijenu tehničkog pregleda, na javne puteve i na porez na upotrebu motornog vozila.
Što se tiče polise za putnička vozila bitni su samo KW.
Za teretna vozila polisa se određuje...
-
Jeste, ostaješ u PR1.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Ostaje ti na isti premijski razred na koji si bio. U tvom slučaju PR1 je najniži premijski razred i ostaješ u taj PR. Da si bio u PR5 polisa bi ti bila PR5.
Ako kasniš godinu dana na registraciju...
-
On me podjeća na onog nasilnika Biffa kad greškom postane predsjednik USA i haos napravi... u Back to the future.
https://i.imgur.com/V7KlbuP.png
Show:
Tramp se proglasio vršiocem dužnosti...
-
Fenomenalno, svako ima svoju pjesmu u svom stilu :)
https://www.instagram.com/stories/radosavvrbica/3771803749141215850?utm_source=ig_story_item_share&igsh=a2NzNmhkN3J1YzNu
Sent from my...
-
Znači ništa ono pljuvanje između Dritana i Mickeya?
A makse tamo, ne zna se ko je veći kriminalac... Ovaj radi za Albance ovaj za Srbe, a oboje grobari Crne Gore, bogate te dvije države i...
-
Oprosti nam Istanbule... :)
-
Da neko ne pomisli da branim Turke... Ali Turci napolje? Što se mene tiče može odmah/instant ali zajedno sa Turcima neka idu i Rusi i Ukrajinci ali i Srbi, Bosanci, Albanci itd.
I ulazimo u EU...
-
Pa ljudi moji, ovo što gledamo je prava sramota. Svako ko podržava ovu vlast treba ozbiljno da se zapita đe nam je nacionalna bezbjednost, đe je policija, đe su službe i inspektori? Sistem se raspao,...
-
Pa poslije vele po Pljevljima onaj mali Lazović džabe krečio... vidite da nije i da je istina....
-
Sve ovo je posao određenih službi, by the way.
To samo budaletinama nije jasno.
Što se tiče ostaloga, budaletina ima dosta i same im odrađuju posao bez centa.
Over and out.
-
A čuš što... DF upropasti EPCG i povezane firme, a mogu garantovati da im je to samo dio nekog većeg plana kako srozati Crnu Goru.
U minusu su(SMO) preko 300 miliona eura minimum, a predstavljaju...