Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Nije slučajno, ni izmišljotina.
Imaju kolače (ako ih nijesu pokvarili), kakvih se ne bi zastidio ★★★ michelin restoran.
-
Ne bi marilo, za svaki slučaj, da uzmeš račune pod ruku, takve kakvi jesu i pravac na šalter im.
I pripitaš, -O čemu se radi? Treba li ja vaš posao za vas da radim? Kad se konačno smilujete da...
-
Treba mi za punjač američki, adapter fizičko-naponski. Quantum nema trenutno.. , ako je vjerovat sajtu. Ima li ko to liše njih u PG?
Ili, (mada je to kutara lemit i o jadu radit), ako se ne nađe,...
-
Ne da je malo, nego..
Ovo, đe je sreće, se kvalifikuje kao svjesno-namjerno ugrožavanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju. Kroz crveno 3x u par minuta, 3x je mogao da ubije nekoga. Te bi za ovo...
-
Trebali bi ovi iz OKC da traže da se ovo broji kao dvije! :lol:
Donekle bude kakva takva mrčo satisfakcija, ovakav potop, posle onakvog postupka prema Melounu.
-
Evo da vidimo, nadam se da si u pravu.
-
Crveno-žuta (VDE) su sertifikovana da mogu da se koriste za *rad pod naponom. *Iako se rad pod naponom zabranjuje ili ne preporučuje, (zavisno od slučaja do slučaja), čak i apsolutnim...
-
Jebenti, ovo je ka iz onog vica, -Da se ne oženih, nikad ne bih znao da mi je familija smeće. No me ne sreću žena prosvijetli.
E tako i ovo, da ne čitah pojedine istine na lokalnom forumu, ka...
-
Za 30 eura ne može bolja. Zapravo kad uračunaš cijenu u, dato - dobijeno, možda i najbolja u klasi.
Dobar bit + dobar šaraf = ne moraš ručno da pristežeš. Tj. ima dovoljan obrtni za sva prosječna...
-
Ču praštaj. Ne zezaj :), slobodan sam danas, pa sam zato mogao da vampire mode engage-ujem. Inače bih i ja bio u aljine u ona doba, ka' ono nekad posle crtanog. :joy:
A za ovo, evo vidim da se...
-
Zahvaljujem kajndli
Uz izvinjenje zbog praznoslovljenja, telefonsko postovanje krivo.
Imam malo OCD-a, (lol, 'malo'), koji kad je vidio 'hvalo' posle, poluđe me :joy: evo. Ali prošo voz za...
-
Svi su se tako rodili. Pa opet "lirski" nazori ne vrijede za predjele s čijih međa još nijedan putnik vratio se nije.
Drago mi je što nemaš empirije bilo koje vrste s ovakvim stvarima, pa sudiš...
-
Uz dužno poštovanje, drug priča.. napamet.
Obavezno se žali, napiši prigovor ili kako se to već zove.
Poslaće ekipu s tvojom karticom potrošnje po mjesecima (u KWh, po tarifama) i to prilično...
-
Ne valja se griješit i bez detaljnih informacija ikog optuživat izašta.
A liči li na textbook slučaj balkanskog mentaliteta liči.
U GB nema zahebancije, rigorozni su i za najmanji prekršaj kazne...
-
To je bagatela, bio je 300€, i to A2
-
Ulazim u prodavnicu obuće, nađoh jedne vrijedne probanja, pitam radnicu za broj, ona,
-Samo trenutak.
Ode put magacina.
Evo je nazad razumno brzo, stavlja kutiju na pult, otvara je i vadi...
-
Tako mi boga nije, a praštaj.
Ideja da se mora imat net prilikom instalacije i obavezno kreirat online MS account da bi se uopšte instalirao OS, je apsurdna!
10-ka, eno kakva je, nudila je...
-
Pliz nemoj, dobro je čovjek rekao, kako ocjena nije 0, ogromna je enigma. Valjda jer ljudi ne znaju za bolje, pa otud.
Ako se traži odlično u domenu ovakvih stvari, ovo je odlično i za sva...
-
@Fidel Castro
Evo i ja da se povedem tvojim dobrim primjerom i ne gušim, ne quotujem.
Uz izvinjenje što ne odgovorih ranije, odr. privatne stvari napraviše neočekivane probleme, tj. nemogućnost...
-
Ovo su jako ozbiljne stvari, vjerovatno najozbiljnije od kubanske krize. Dobro bi malo više ozbiljnosti, a što manje frivolnih, navijačkih, komentara.
Operacija počela jutros oko 4, tako...
-
Ništa nisi/nećeš propustit! Koji god prevod da uzmeš. :D:p
Na engleskom svakako. I kad ima naš prevod, engleski, originalni, najčešće koristim.
Naši "divlji" prevodi, u 90% slučajeva, su baš...
-
Dobra epizoda Knjige debelog boba, (E5), starring gost, gdin Mandalo.
Btw, je li namjerna fora da mu glas zvuči original kao Clint Eastwood?! :thumbs:
A i ne samo da zvuči nego i stav je tu,...
-
Praštaj, teško se može govoriti o trilogiji. M2 i M3 su isto što i ovaj, zapravo još gori, mnogo gori. Kako god, svi se svode na -muzimo dok krava ne crkne.
Ovaj, slažem se, nekakvim čudom ima...
-
Linč je ekstremno prekritičan prema sebi, a i ono što kaže valja razumjet kao kritiku sebe što je dopustio, uslovno rečeno, da njegov rad prekraja veliki producent Dino de Laurentis (sa šćerom). Te...