Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Valja Fidel, ja sam dva naručio, različita, oba su odlična, rade kao metak. Koji god od onih da odabereš to je isto unutra, jedino se razlikuje oblik i boje. Od 35 do 45 se kreću.
-
Juče su se čekali čitav dan, ne od sinoć, nego od juče ujutru. Više grupa momaka su patrolirale oko zabjelske Vektre, Splićanke, i okolo u radijusu. Niko se krio nije.
Pretpostavljeno je da ovi...
-
Ja sam toliko stvari naručio od ljetos, svake dva dana su mi stizali paketi, nikad ni najmanjeg problema ili da nešto ne pošalju, a dešavalo se po 30-ak nekih sitnica da bude u paketu.
Poslednjih...
-
Ovo je idealno smišljeno da glavu polomiš, kad kreneš kolicima odozgo, onaj mali točak naprijed udari u ovu barikadu, i onaj kukavac u kolica samo može salto naprijed [emoji58]
Sent from my...
-
Čekajte momci, zar je moguće da je oštrim forumaškim očima promaklo ovo Steal water?
U postu koji je "Joni" postavio za cijene u Žanjicama :D
https://i.postimg.cc/25VhLs4m/water.png
-
Ne. Niti ce raditi vise. A zasto nemam pojma.
-
Kod teretane je presudno da ne bude u podrum, a dosta ih je takvih. Dnevno svijetlo je veliki benefit za um pri treningu.
Mogao bih ti preporučit recimo DIF na Zabjelo đe ja idem, ne znam koliko...
-
Bolje da se okupimo par nas sa topica, ponesemo što imamo dobro u štek i popijemo pa i direkt iz flaše, no što mlatimo ođe [emoji16]
Potpuno iskreno, dok mi ovakve stvari i alkohol nijesu postale...
-
Realno nijedan od ultra premium glassware brendova nije prikladan za kućnu upotrebu...
Riedel, Baccarat, Zwiesel, Zalto, pa i Villeroy&Bosch...
Za takve čaše moraju profesionalne mašine, poput...
-
Oprostite, ne viđeh da ste pisali [emoji4]
Naravno, čaša za konjak je odličan izbor za služenje rakija, posebno voćnih i odležalih.
Koristimo ih za senzorike ili blind tasting-e.
Za regularno...
-
A znam znam, imam i ja iste za dvorište :D
Svaka je dobra kad rakija valja.
-
A to kad su u pitanju čokanjčići je već totalni amaterizam, i tu je jasno da o piću ne zna ništa ni ugostitelj koji uopšte služi u tome i tako mnogo unižava kvalitet pića, a ni taj gost koji pije na...
-
Iz stručnog ugla, nije baš profi :)
Radi se o Grappa tipu čaša, ima benefit dugog vrata tako da toplota dlanova nije u kontaktu sa pićem, ali ne dozvoljava potpuno razvijanje aroma, tj loptasti dio...
-
Sa srećom Pasha, mnogo mnogo kilometara i samo pažljivo [emoji4]
Dobismo još jednog motoristu na forumu.
Kad ti bude volja da vozimo zovi, ja sam uvijek za.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Ova. Dere nekoliko glava evo već treća godina, čula nije. Baterija traje baaaaš dugo.
https://tehnoplus.me/artikli/trimer-za-kosu-xiaomi-mi-hair-clipper-eu/
-
Aoh, jesam ti toliko upadljiv? [emoji3526]
Jes. Taj "HN" je dantepg sa foruma.
Bili da vidimo radi li Voda u kršu, nije radila, pa se obrnusmo pa onda u Ariu na najveću gurmansku što su mi oči...
-
Ima li ko da nije danas [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241231/70abd88d16c1e7fe0b0741476f3a9a8e.jpg
-
Ne sjećam se da sam baš odaaaavno pogledao veće smeće od filma od Gladiator II.
Prosto ne znam od čega da počnem, dal od toga da je čitav film snimljen pred zelenom folijom, da su efekti najblaže...
-
Auh, ovo se baš odužilo da gubi smisao...
Prva pošiljka stigla za 25 dana. I to je jedino normalno bilo.
Druga evo 23 dan prošlo, ali nije još stigla, zadnjih 8 dana stoji status da je...
-
Ih domaćinski, bez mnogo filozofije, pomfrit i činija luka, sve što gladna duša ište :D
-
Stigla je na PS Plus u besplatne igre za decembar It takes two. Mislim da je ta igra proglašena za najbolju za 2022. godinu.
Ukratko, remek-djelo. Mora se igrati u dvoje, jedino je tako moguće,...
-
Slicna stvar, prvi put kad sam usao iskoci mi neki mali termalni stampac za etikete i sl, cijena 3.49€.
Uzeh ga, trebalo bi da stigne za dan dva.
Poslije kad sam ulazio cijena svud 35€, sad evo...
-
Da, nesto se desava sa narodom ili u vazduhu, ovo je pakao. Sto puta sam htio odje da napisem neku situaciju, i onda ne znam odakle da krenem cemu sam sve svjedocio, i ne napisem nista...
Totalna...
-
Za vikend ponovo uzeh da ponovim Shadow of the Colossus. Kultna igra, priča, atmosfera, vrlo se brzo završava.
Ovakvo remek djelo nikad ne može zastarit.
-
Kome god da je išta stiglo sa Temua, žali mi se... Od gedžeta, tehnike, robe, dakle sve, onaj najgori mogući kvalitet :/
Ide se vjerovatno na varijantu da ovim agresivnim marketingom poklope sve,...