Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Meni su ovi radili.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260618/363ecd3012c209deb8e4eabaecd7311b.jpg
U principu na kraju moraš i sam sa papirima kad ti ovi srede otić, dolje kod mosta Kapadžića...
-
Imaš na njihov sajt direktno se sve pošalje, i plati online, i napišeš kad da ti izbace ...
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
-
Ljudi što slikaju po forumu tanjir šta su spremili za doručak i đe su se nariljali kvalitetno spočitavaju Gandu nešto.
E pakao...
-
Aluminijum umjesto titanijuma
Baterija ista, 5000mAh, vuče se još od s20 ultre
Kamera 99% ista
Brzina punjenja povećana na 60w/25w vajrles
I dalje bez magneta
Olovka opet bez bt
Privacy mod...
-
-
Može lock, uzeto kod gospodina @Camypaj , svaka preporuka za čoeka...
-
Evo ti kontakti, ako se ko javi ;)
Odjeljenje za savjetodavne poslove u biljnoj proizvodnji
•Podgorica 069 079 950
•Bar 069 374 173
•Berane 051 235 408
•Bijelo...
-
Nije to toliko strašno nor na Fold 7, kad otvoriš unutrašnji ekran i ne vidi se osim pod nekim uglom. Pogotovo video neki kad pustiš.
A pod prstom možeš ośetiti samo ako imaš potrebe da skroluješ...
-
Smartbox EON je kilometrima ispred one kante od Move mtela. Koji je (polu)upotrebljiv.
Glavni razlog što ću se vjerovatno vratiti na Telemach...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To je tranja koju koriste neki ovdašnji operateri, sa žalosnih 2 gb rama i androidom 11, može valjat za neki tv koji nije smart... Android Box u prevodu.
-
Javi se u pm, završićemo gratis ako je 10-15 omota...
-
To je i meni stiglo uz novi račun, prošli plaćen...
Možda ga šalju po defaultu :)
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
-
Ja ne znam koliko puta treba da se ponovi pravilo iz pravilnika, da NEMA poklanjanja putem PM-a, nego se na temi rezerviše stvar, a putem pm-a ide samo dogovor o preuzimanju...
Pravilnik:
...
-
Evo 10 godina i više kako gledam razne likove ođe koji prodaju te neke priče o ravnopravnosti, toleranciji, razumijevanju, poštenju ... a ne propušte apsolutno ni jedan pravoslavni Božič ili Vaskrs...
-
Znači samo za nove korisnike, a ove stare, ko ih j..., klasika :)
Ista praksa kao prethodnog provajdera, kojeg sam i otkačio zbog takvih stvari.
No dok dođe taj novi stb taman kako je krenulo...
-
Ovo što prodaješ, a na slikama je, 100% je s22 ultra.
S22ultra je zaobljenija od s23u, što se vidi iz priloga, plus pozicija mikrofona.
Plus eto ti i na kutiji zadnji broj đe piše model je dvojka....
-
Postoji raspored zvonjenja.
U principu, nije to sahat-kula pa da se zvoni na pola sata, sat.
Zavisno od crkve do crkve, pravila biskupije, županije, ima tačan raspored, negdje je u npr. 07:00,...
-
Micromedia
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Član 21
Vozač je dužan da za vrijeme vožnje u naselju vozilu za javni prevoz putnika ili posebno obilježenom vozilu za organizovani prevoz djece omogući uključivanje u saobraćaj kad to vozilo...
-
Što ne odeš kod Kavarića, on je direktor urologije u KBC. Radi i privatno, tamo iza Bazara, Kavarić Medical.
Mene je operisao nešto što niko nije htio, evo još sam živ ;)
Sent from my SM-S908B...
-
Telegram, npr grupa Shara apk...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230826/b83830afa312805238e98649b0d78a3f.jpg
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
-
Opet ti i neke tvoje teorije zavjere.
Elem, šta bi sa ovim:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230604/e9c8b2a43b20239d31bd48a328c951d2.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Tebi ako se ne posti, ne posti. Ako ti se ne gleda, prebaci kanal. Zašto smeta neko ko to radi?
A nešto se ne śećam da si prošli vikend kukala na prenos mise na javnom servisu?
-
Ako si već dao toliko para za telefon, a telefon ti podržava 45w punjenje, uzmi taj od 45w, sigurno će brže puniti telefon od toga.
Zašto da ne iskoristiš cio potencijal telefona...
Kao što reče...
-
Kupio si pogrešan punjač. Telefon ti ima 45w punjenje, a ti si kupio od 25w.
Trebao si ovakav da uzmeš, kad već uzimaš...