Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Dok ga ne zatekne uz uzglavlje dok spava.
-
Jedno je sigurno, ne moze se piti. No kasiku mozes i naopacke obrnut.
-
Znam ponesto o tim borbama, iz prica naravno, i pas(kao i ljudski borac) mora dobro da se hrani i trenira. Al opet, to je bilo ranije, ko zna sto su do sad smislili. Jer ovo je zalosno, u ovakvom...
-
E kakvi su ljubitelji pasa koji ni rase ne razlikuju.
A o vlasniku se ne mora nista pricati, kakav je to covjek vidi se na tim slikama i snimcima. Ne znam kako su te zivotinje mogle za bilo sto da...
-
Nedje skoro zena uzela sebi dijetetski jogurt sa ovsenim pahuljicama isl. Uzmem da citam deklaraciju, vise secera(secera a ne ugljenih hidrata) negoli u Koka koli na 100ml. Kakva prevara.
-
Da, da. Ja sam onaj sa 10% masti uzeo, nesto ne mogu te fit varijante, jos nijesam dosao do toga da moram mrsati
-
Ovaj grcki sam neki dan uzeo, odlican mi je.
Nikos, ka da se neko sprda, u jogurt dodali mlijeko u prahu, pa se nije ni rastvorilo, takvu teksturu ima, ukus ogavan neki. Iskoristih ga za neku...
-
Kako ne, a kad ce rostilj ako ne sad :D
-
Za svaki bi trebalo da je isto kacenje. Ja sam zadnji meni sa Temu porucio.
https://share.temu.com/yuwCgkg8wPB
-
Ne javih. Zvao, objasnio, on me propitao jos malo, veli to rijetko crkava, al docu danas ili sjutra. A probaj jos jednom jesu li plastike i filter legli kaoo treba. Te opet ja uglavih, pritvrdih. Kad...
-
Skoro nedje osvanu za moj kraj, veli zamjena asfalta u duzini od 500m, 20 000eura. Rekoh top, dako se sredi,posto se raspao od kad je zbog poplave magistrala zatvorena. A oni ti lijepo posle par dana...
-
Dodjes, platis, oni upale kameru kad udjes i to je to. Ako se 2x prijavis, besplatno ti otvore Onlyfans nalog.
-
Vjerovatno ce se brzo raspasti, jer korijen podize tu zemlju.
-
A nalazili su, pominjalo se i po novina. Djecina od 14-15 godina. Vise i ne traze, no je lakse poslat patrolu i ceraj dalje. Tuzioc ne vidi elementa krivicnog....
-
Više je presralo sa dojavama. 14 časova u toku godine se ne moze nadoknaditi a pogotovo kad je riječ o maturantima. Ovo jednostavno treba početi ignorisati,barem što se škola tiče. U naše doba da je...
-
Ne znam na koliko sam kuca radio, nijednu firma nije gradila. Svaka legalna. To se jos uvijek ne gleda prilikom zavrsavanja papirologije.
-
Dobro dok ne traze subvencije za gorivo.
-
Dosta ljudi ima siromasan jezicni fond.
-
Ufišti ili uzvrišti, da, od kad sam dijete bio slušam to
-
Dobri Dudi, dosta ga je zakuvano po katastru u njegovo vrijeme.
-
Kod mene u Danilovgrad se doseljavaju od Nk, Savnika, Zabljaka a skuplje prodaju tamo okle bjeze, negoli je odje :joy:
-
A ne da se uvoze, no ih ima vise no golf 2 90tih
-
I ne treba mu vremena da se namjesti, bukvalno kad pritisne snimanje, dio sekunde kasnije ima brzinu. Lovačke priče. Kad ti vidiš radar, kasno je kočit.
-
Sad sam trazio na vajber poruke, 170eura kubik gradje,letva 5x4 0.4 metar
Blok je bio 35-40c
Zeljezo je bilo nesto slicno, ako ne grijesim.
Cimenat oko 3eura dzak
Ne mogu otvoriti sliku u punom...
-
To je samo drzac plastike. Mislim da ne moze. Probaj kakav dodatak iskopati kod Kineza