Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sto bi placali nesto kad moze besplatno? Poslije preko 20 godina koristenja iste adrese nije mi bilo tesko da se prebacim na yahoo. Tako cu ih slatko i otkazat za koji mjesec i prec kod drugih.
-
Ima kvadrat u izgradnji od 1900-2500 ove jeftinije su skoro bez ikakvog parkinga ostavljenog oko zgrade i bar jedno 1.4km do plaze(slicno je i do centra),zavrsene od 2500-3000. Ovo u Susanj Ilino,u...
-
To znam. Zato ljudi idu sa ratom sto vecom samo da isplivaju/manje ih ukupno kosta cijelokupni kredit. Ali isto tako sa sto vecom ratom prije pola godine sluzbenica iz banke mi je objasnila da ja od...
-
Nece ni za 1000 + hrana i smjestaj,jer i te 1000 kad ti da radis bez slobodnog dana i po 10 sati minimum, sto dodje skoro pa dvije plate. Slabo ko placa prekovremeni rad kako treba (budva-tivat , da...
-
Preporuka za esim u Spaniji?
-
Hvala,zavrsio sam vec. Ima nekoliko sajtova i aplikacija koje daju code.
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
-
Odvoji jedno 500€ za nedaj bože,jer realno može bit super sve,a može za dvije nedelje da ode dosta toga. Vidi šta je i kad mijenjano rađeno oko auta ima li kakave servisne istorije i to je to....
-
Ako ti uvaže da je auto plaćeno 6.000 ili ispod onda ti ne treba EUR1 (za oslobađanje od 5% plaćanja pri carinjenju),ako ti oni kataloški odrede da auto "vrijedi" 6.100 onda će ti naplatit te 5%.
...
-
Oće meso malo da izgubi kad se peče/prži. Nije prvi put. Riba isto.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
Mislim da mora na nekom mjestu gdje ima granica ili luka za izlaz iz zemlje. Meni je eur1 rađen u Marselj. Neće većina da se bakće sa tim i samo ti kažu nemamo mi to. Ali kad malo bolje zagrebeš...
-
Što ne uzimate domaće maslinovo ulje? Mislim da može da se nađe za 15€l a ako ste redovni vjerovatno bi bilo i popusta? Domaće je domaće uvijek bilo. Naravno preporuka je bitna. Ja ga kotistim za...
-
G2A ja odatle uvijek uzimam dopune.
-
Zaječarac limenka 0.5 bio je u voli na akciji po 0.69€ dva puta u zadnjih par mjeseci. A flaša 0.5 ima u laković,ali neće da uzmu gajbu od Nikšićkog,nego da uzemš platiš "kauciju" pa vratiš...
-
Onda ti je ostala konoba kula. Hvale je,nisam bio. Imaš na internet ful meni i na insta kako to izgleda.
-
Najbolje je da vidiš sa špediterom. Bez ako se ne javi neko ko je uvezao sličan.
-
Znači do 75€ robe samo 5€ dhl dostavljaču?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
-
Kad se sjetim na renola kad je pukla ta žabica (ili možda nešto drugo na šalterici,davno bješe) jedan majstor to da prepakuje,nije znao odakle da priđe,mi je tražio 150€...čak je pominjao i skidanje...
-
Ako ne uzvadiš eur1 onda 27%? Trebalo bi da ti uvaže ako imaš dokaze da si platio toliko sa računa. Opet kažem trebalo bi,mada u zadnje vrijeme idu preko kataloga. Odakle se dovozi?
Послато са...
-
Možda ako si platio ptljag 20kg? Kad kupim sa prtljagom odma mi da da čekiram sjedište.
-
Mora da je "bijeli"....to zaobić u širokom krugu.
-
Ček da krenu da ti objašnjavaju kako to treba utovarit na šleper pa doćerat do CG,pa gorivo pa carina....
-
Manjak zaposlenih u ugostiteljskim objektima se nadohnađuje zapošljavanjem nestručnog kadra. Kako kuvari tako i konobari. Konobari koji su strogo za pansion su sad dobili šansu da rade ala kart a...
-
Sve zavisi đe je i kako stižeš do auta. Ako ti potrefi oko minhena imaš lou kost let možeš lagano ako u neko dalje mjesto moraš li neki rent a car uzet ili putovat vozom busom + smještaj. Najbolja je...
-
Svako ko je bio u zadnjih godinu dana po evropi mogao se i sam uvijetiti u to. Eto sa par klikova možete pogledati kataloge raznih evropskih marketa pa vidjeti cijene. Ista stvar je i sa obućom i...
-
Sve zavisi kome šta odgovara. Ja sam uvijek to gledao kroz sportske kanale. Trenutno je arena u velikoj prednosti i odma sam se okrenuo mtelu,i da telemah daje 12 mjeseci po 1€ a ostalih 12 ista...