Search:
Search took 1.00 seconds.
-
ps. Sjecam se kad izadje BMW 5 E60 , ljudi grdje mi nista tad nije bilo od toga auta . ali posle nekog vremena mi se svidjeo :D
-
Polako da se to malo razradi , bez bucanja sad prvih 1000km [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Da da monoton … pitao sam najvise iz razloga sto je ovaj Ducati skroz drugaciji motor od CF-a
-
Teorija prvi dan par sati , poligon cio dan
Tako je bilo kad sam ja bio prije par godina . Vj sam pisao vec ali definitivno je ovaj trening nesto sto smatram da svako treba da prodje i da je srece...
-
Sa srecom Majx [emoji123][emoji123][emoji123]
-
Ne moze , previse je slab to je preko 300l vazduha
-
Cep na sup nije kao na slauf mali , nego je sirine 3-4cm i izduvavanje traje 10tak sekundi i samo se srola daska.
Slazem se sa tobom da je tako lakse, jedan drugar ga veze na kufertreger od auta...
-
Ja sam malo istrazivao kad sam kupovao , u sustini dva su bitna faktora sirina daske i debljina . Sirina im je uglavnom od 76cm do 86cm i sire daske su stabilnije i lakse za rekreativnu upotrebu ,...
-
115kg , sto je ok skroz . Za kroz grad 125ccm je i vise nego dovoljno 0-80kmh ide to sasvim fino . Dvoje na nju vec ne moze nikudj ali ovako solo voznja i zavrsavanje obaveza kroz grad je bombona ....
-
Imas i na ananas neke na snizenje .
Ja zimus ugrabih jednu sa 400 i nesto eura na 200e , josh onaj popust na mastercard 50e … te na kraj ispade 150e
Mali hint … ako trazis da kupis gledaj...
-
Meni je Bojkovic rijetko antipatican lik
Mislio sam da je do mene , al kad cujem da mu cijela sala zvizdi onda …
-
https://youtube.com/shorts/YyIdIhsLvJM?si=tXrmHQvfHVZyQCHr
-
ja sam prvo promijenio mjesto prebivalista u MUP (mislim da nije obavezno za ovu svrhu ali mislim da svakako treba zavrsiti zajedno sa ostatkom clanova familije ) .
zatim u opstinu na trg uvjerenje...
-
za ovo prvo moze bilo koji strugar samo pitaj prvo za cijenu :D da ne bude navoj skuplji nego cio retrovizor (sto se mene desilo sa onom kuglom na crash bar )
a vizir mozes da poliras , neko ko...
-
I ja sam u totalnom cudu da svi oko me e kukaju kako je vruce [emoji23]
Tek je 29-30c i ovo je prelagano , bukvalno se ne mozes oznojit sem ako nisi fizicki aktivan
Aliiii mislim da je...
-
a bgmi 1h do PG , pa posle 1h do NK .... svaki dan 2h bacenog zivota to ti pare ne mogu kupit a josh ako radis nedje u jezgro grada pa dok izadjes iz grada dodaj 15-20min.
Svako razlicito gleda na...
-
ja skoro uzeh 2kg mijesanog za ponijeti , tako mi ga je ona radnica dala preko *urca da mi je malo falilo da je gadjem sa njim ...
Meso ok ukusno ali nista sad nesto spektakularno ili mi je mozda...
-
Ma shvatite ljudi da ne bi ovi veliki poput Bemaxa, Zetagradnje i Fidije kupovali placeve, rušili ljudima kuće i plaćali to suvim zlatom, uglavnom u stanovima, da taj posao nije nenormalno isplativ....
-
Moras promijeniti region . Instaliraj vpn pa ili otvori novi nalog na npr USA jer je tamo 20$ i ispada ti oko 17e mjesecno
Ili na postojeci gmail promojeni payment adress i podatke, takodje uz VPN...
-
A Bgmi vise ni u prigracka mjesta ne mozes nac za 100k eura dvosoban , a ne Preko Morace ...
zadnji stan 100k eura sto sa vidjeo preko morace je bilo prije 5 godina
-
To je to @joni hvala . Bio sam kroz grad oko 12h a imao sam lufta i svratih do poreske pa su me uputili kao sto ti rece
-
sto kaze @NetworkMaster metar kuhinje je sad 600-700e , samo kuhinja bez tehnike od 3m je oko 2000e (pricamo o kuhinji od univera a ne medijapana i ostale varijacije) , tehnika neka srednja ne...
-
i pri tom ne ostaje status na viber , wa da je procitana poruka :D , tek kad se otvori poruka
-
Ako se kome isplati to je tebi s obzirom da uglavnom svaki dan ides NK-PG-NK … al nekom kome je posao na 3km od kuce i ko predje 10.000kkm godisnje i nije neka wow usteda … ne kazem da nema ustede...
-
kad se sjetim kupih 7650 i instalirah na njega IRC (mIRC) . qq zore sam osvicao na mirc a treba ujutro u skolu da se ode :D
4mb memorije , ubacuj pjesme preko IR i BT pa ih krati da traju 15-20sec...