Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mozda Mancera-Red tobacco
Jel probao neko i kakav je Givenchy Society ?
-
Nemas sto selektora pitati jer se on ne pita jedan posto, predsjednik i sastavlja i poziva
-
Ne moze to posle 2 godine faksa da ides na kadeturu (ako nemas srednju pomorsku) , bar nije moglo u periodu 2015-2019, za to znam, jesu li nesto posle toga mijenjali, ne znam. Znam da je dosta...
-
a kako si jadan Konjevicu... Dritan ovakav kakav je, sa hiljadu mana, za tebe je Bog
-
Ja sam bio nocas do Sport visiona u Deltu, pise 20 % na njih ali mi rekose da ide jos 20 % dodatno, na kasu obracunavaju. Sinoc su isto bile toliko 59.40 a ove braon 54 i nesto, imam skrinsot u tel...
-
Ja sam presao autom Horgos 20 novembra, preko Srbije, niko nista trazio ni pitao nije za koronu. Posle toga nema granica, Slovacka, Ceska, Poljska, nesmetan prolaz
-
Pricamo li o pilecem bijelom (samo meso, bez kosti) ? 100 grama ima oko 22 grama proteina, evo 10 godina sam u ovoj prici o treningu i ishrani, znam toliko, pa se zacudih. To ti je netacna...
-
Mozes da izvadis u PG privatno Diagnostica, 110 eura (pomorsko ljekarsko) ....odradis sve preglede za 2 sata
-
Jel ovo Pink M minut dva poceo da brlja Dps ?....kakvi su ovo novi momenti
-
Earning moze koliko oces, ja imam 9 za sad, svaki novi ti povecava za 25% pocetnu brzinu. Security circle treba imati 5 onih od povjerenja koji ce posle i verifikovat nalog. A moze se ubaciti i vise...
-
Ima li ko da desifruje kojim danima je dozvoljen medjugradski saobracaj?
-
Trebalo bi valjda biti da novi dan pocinje u 00:00 a zavrsava se u 23:59, tako da od srijede 00:00 to je veceras.
-
A sad su krivi ljudi sto su glasali URU jel ? Udba ne miruje normalnoo, zagustilo dobroo. Sram vas bilo. Crnogorac sam i Liberal i glasao sam URU i opet bih, a vi se zapitajte ko je napravio od CG...
-
Moze li ovo do 80 posto do 20 h...
-
Crnogorac sam, Liberal. Porodica, djed, preci svi su Crnogorci, pravoslavci. Nikad se za Dps nije glasalo niti ce u nasu porodicu.
Iako ne vjerujem u pad Dpsa sjutra, jer imaju 5 razradjenih...
-
Ne bi mene zacudilo da bude tako, osim sto ne vidim u nijednog soluciji da Ura bude ispod cenzusa. Najbolju su kampanju imali i sigurno ce pozitivno iznenaditi, neko drugi ce kiksati bas, mislim...
-
Ne nego najbolje da vode ove teleće glave iz Dps-a što ne znaju tablicu mnozenja
Crnogorac sam, liberal, nije mi jasno ko može dati glas ovima što uništiše sve evo 30 godina. Sva omladina bježi iz...
-
Liberali su prezivljavali pakao od ove vlasti, to samo znaju oni koji su bili Liberali i koji su putovali onim autobusima dje su im blokade postavljali, bili kamenovani na svakom cosku,na svaki...
-
Sto su se ovi Dps glasaci na anketu odje svi registrovsli 2004 (poneko 2007) jel to bilo neko organizovano registrovanje, autobusima ?
Edit: Sve botovi, grijeh
-
E ljudi sto su meni napravili, ovo je do Strazbura da ih tuzim, no se ne mogu mlatarati sa advokatima i tuzbama, prišili su mi da sam uzeo telefon od 1260 eura na rate kao danas i sjutra raskinuo...
-
xplode da, za battery nisam siguran, ja sam ih dosta izbjegavao jer su bas te price da je smece....ali kako sam isprobao i pio sve i svasta godinama od proteina, pocinjem da vjerujem da nista nije...
-
A evo studija neka sto citah 8 000 ispitanika u San francisko od 18 do 25 godina dokazano da oni koji su pusaci imaju mnogo vece sanse da razviju tezi oblik Covida
Ne zna se kome vjerovato, neko...
-
A kako ne moze, trecina Cg lezi doma sa temperaturom, neke donekle i razumijem boje se za posao. A virus u 80 posto slucajeva, kod mladjih vjerujem i preko 90 posto prodje sa 2-3 dana temp. svi cemo...
-
Ada mi smo ekonomski tigar, kako to da ce nam ekonomija propanut zbog jedne sezone nerada ?
-
A stvarno ljudi jos misle da Dps moze panuti na izborima, hahaa
A oni nocas da ih probudis u pola noci znaju koliko ce imati procenata, mogu kiksati u 1-2 posto, ali glavna projekcija je tu