Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja sam uzeo u PC Gamer white shark-ov mislim da nije bio preko 15e radi savrseno evo tacno godinu dana i napuni ga za 20ak min top je stvarno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ništa ovdje jasno nije, bitno je da su puštili nalaganje badnjaka i to je izgleda i poenta bila. Kako planiraju da suzbiju okupjanja po kućama i stanovima jer će to fešta da bude živo me zanima oće...
-
DPS se sam usra na sebe. Ovo je pakao što se čini znači od 3 zastave na ulicu 2 su srpske ne mogu zaspat od četničkih pjesama koje se ore po cijelom naselju što od pijanih akademskih gradjana što sa...
-
:)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200409/044a49ead2b53ca0ebb902811f7187f1.jpg
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
-
Ja od kad je krenulo ovo ne vidjeh više ljudi no danas po ulica dok sam se vrta sa rabote .. Tako da me ovo uopšte ne čudi.
-
Fala svim roštiljdžijama, vikend majkama, piknik fanaticima, dog whisper-sima, slobodnoumnim šetačima, vozačima bicikla tour de Podgorica. Jedno veliko hvalaa. A nama bravima što poštujemo sve od...
-
A što niko ovih dana ne zbori ništa za ove zaražene? U kakvom su stanju ti ljudi je li se iko oporavio , dje se nalaze - zna li se išta o njima?
-
Zbog ovakvih mongoloida nilad sreće u ovu državu.. Čuvajte se ljudi sad će tek pakao da krene. A nama što moramo da radimo samo nela je bog upomoć.