Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Malo i od mene... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260504/26dedb865b63ff75297173f42aa03af9.jpg
Odavde ------>
Dovde <--------
-
[emoji1171]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260322/7d70bcef21185de46f24774c6e22b03c.jpg
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Prilično slično sam prije neki dan prokomentarisao...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Sve sam živce iskidao ali ima da se u poneđeljak jako navija...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Dobismo... Paklenici...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Ja sam ih juce kontaktirao, rekose kisa je i malo snijega ima...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Ne može vam čovjek ugoditi... Polakote.
Ja sam podijelio moj subjektivni osjećaj. Nije baš da nam ruže cvjetaju u vaterpolu i da su uslovi sjajni, pa da treba da očekujemo ne znam kakve...
-
Jeste da je 7. mjesto ali utisak solidan. Mladi su se fino pokazali...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Juče je jedan BMW lupljen od naprijed pofino, uzimajući u obzir da je tek izašao iz kružnog. 20m nakon kružnog!?!?!? Nijesam vidio da je još neko auto bilo...
-
Ali Balša posebno. Cijelo prvenstvo ubitačan...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Ne smijemo dopustiti da losi primjeri, postanu dominantni. Svi akteri se moraju aktivno ukljuciti. Prevashodno nastavnici, uprava skole... Odmah zatim i roditelji, ne da radimo doma domaće đeci nego...
-
Steam auto pozovi, ne bih otpad gledao kad moze da se nadje bez ako nije neka egzotika...
020 280 100
067 055 255
Izmedju Mareze i Tolosa su...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Ajmo LAVICE...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Aj evo i ja malo da doprinesem. Doduse izmaglica se dizala, pa nije bas kamera uhvatila realno stanje...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251121/6619c04fe68cae1cbf494fd36b3ef429.jpg
Odavde...
-
Bila je aktivna, nije odavno tuN... (Nadam se)...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Yap... Samo kad je s anđelima...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Treba čergi objasniti da su još noćas prepušteni mom tretmanu rigoroznom... [emoji123] Samo da s anđelima dođu, pa i śutra veče, nije kasno...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Naši navijači su sasvim prikladno odgovorili...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Miśa daje izjavu nakon tekme i veli na konto rezultata i igre, to je kao da ženu vodiš 10 noći i plaćaš večeru i na kraju je voziš kao taksista... Ajme...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Sad stavih jedan iz paka, isto...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Dođoše ipak danas...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Za probnu, voznju, moram pohvaliti momka sa MontStar. Odmah je sam predlozio da provozamo auto...
A za nafaku, svi smo culi najrazlicitija iskustva, bez obzira na lokaciju...
Odavde ------>...
-
Isto prva...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Apsolutno se slažem da treba platiti stručnom licu da pomogne u odluci. E sad, je li logistički teško organizovati, jeste, posebno kada majstor ima posla i naravno da su mu primarne njegove...
-
Evo dobih sa par strana feedback da su u tal maltene.
Odavde ------>
Dovde <--------