Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kao sto napisah, sve cijene su okvirne i moze dogovor oko svega. Posebno ako se uzima vise stvari ili sve 'na gomilu'.
Ako znate nekog da voli ovakve stvari, proslijedite link pa cu vam dati i %...
-
Ja kad sam vidio trziste polovnih kod nas i kakvog bi potencijalno macka u vreci kupio za blizu 20k... dodao sam jos 10-20% i kupio novo iz salona.
Nase trziste polovnih auta je zastidje, tranje...
-
Prodajem prilicno star stilski namjestaj, u kompletu ili po komadu.
Vecina namjestaja je stara blizu 100 godina (nesto iz 1930-ih a nesto deceniju kasnije). Prakticno su sve stvari od punog...
-
Zanimljivo mi je sto Policija CG salje mail-ove na HR jeziku i koristi random gmail adrese...
Ali neki (dostina nazalost) ljudi su toliko informaticki nepismeni da padaju i na te stvari a vecina...
-
Da, jasno mi je. Ali izgleda da je "razumna cijena" skoro nemoguca a "male pare" su zapravo skoro poklanjanje.
Evo recimo primjer jednog komada namjestaja, star 100 godina, u jako dobrom stanju,...
-
Zna li neko koga da se bavi starim stilskim namjestajem? Kontaktirao sam nekoliko ljudi/profila/stranica (kao recimo drveni dragulji i sl.) ali oni navodno ne kupuju, makar trenutno.
Imam vise...
-
Jeste.
Ima masu vise fake "parfimerija" kod "nas" (region).
Na svakoga ko prodaje originalne parfeme dodje bar 10-20 onih koji prodaju turske kopije i ostala g0vna.
-
Kakva fora za prikupljanje podataka o posjetiocima sajta Vijesti koji je postao najvece smece u zemlji, pogotovo sa telefona.
Slobodno se mogu navesti svi oglasi na samom portalu, od lijecenja...
-
Nije se zavrsila ali necu ni da pricam/pisem dok se ne zavrsi jer ne znam dokle ce da ide.
-
Samo da se na brzinu vratim na ovo jer juce pogledah...
Rok za 'single' pakovanje je kraj avgusta '26.
Rok za 'family' pakovanje je jun i jul '26.
Tako da to jos manje smisla ima da je...
-
Inace jos jedan "fenomen" koji mi ide na ganglije a valjda zakona/inspekcije/drzave nema je cinjenica da ponuda iste prodavnice varira od grada do grada, od prodavnice do prodavnice.
I tako recimo...
-
A ne miču single pakovanja sigurno... sa tim su počeli i jedino ako smanje pakovanje sa novim trendovima ali uklanjat' single a imat' samo "family" nema smisla niti vjerujem da je to iko ikad...
-
Nelogicnosti nasih cijene je tesko objasnit' a jos teze razumijet'. Ja ovo u svijet nidje vidio nisam. A kod nas konstantno, ocigledno "pali" kod naroda koji nista ne gleda niti kapira.
...
-
Nadjen u fioci pokojnog djeda...
https://i.ibb.co/JjSR5L8h/97cdac7b-faa7-47a5-8fb6-b90c0d8f3ec8-1.jpg
Nisam siguran da mu ima spasa...
-
A okle... kod onog paklenika nista napravljeno ne moze bit'.
Nedaj boze nikome.
-
Prilicno sam siguran da online ne funkcionise. Cak su mi i iz Ministarsva pravde rekli da posaljem mail (podnosim za trece lice, ne za sebe).
Da je online sve bi se moglo zavrsit' od strane tog...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260305/597a666960fc4a05b4c36844596006d2.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260305/0d0e829a2792f575dae85b85a04b96c2.jpg
...
-
Inace "gospodin" nema obicni telefon na koji bi ga co'ek mogao dobit'.
Za musterije (ovce) iskljucivo koristi Viber i to kad mu se digne da ga pogleda.
Ebo me pas i svakog ko mi ga je...
-
Ne znam ko je imao iskustva i kakvog sa Savom iz NK (elektronicar) ali iz mog iskustva zastidje kakvo nisam gledao.
Prije ces na tel dobit' Trampa nego njega.. zalud poruke, zalud pozivi.. co'ek...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260304/d4786ef79ba956e1db20b5a98ae6fba3.jpg
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
-
Krenuh da preporucim Gaggia Classic Pro ali vidim da je Multicom u potpunosti izbacio Gaggia sa trzista a nesto je ne nalazim ni u drugim online prodavnicama. Sto se desilo sa njima na nasem trzistu?...
-
Ovo su izgleda neki njihovi pod-ovi. Vjerovatno nije lose al' ja bas ne volim da sam vezan za par vrsta kafe jednog proizvodjaca.
Uvijek cu prije izabrat' nesto cega ima znatno vise na trzistu kao...
-
Samo jedan 'update' nakon nedavnog azuriranja NLB Klik-a i sa njim NLB Pay.
Zaista nemam zivaca ni vremena da pisem detalje a vjerujem da svi koji imaju NLB e-banking imaju isto/slicno iskustvo pa...
-
Kad je Temu poceo, bio je samo M-one.. makar kad je Bar u pitanju.
Sad ih se "nakotilo" bar jedno 5-6 i ne zna se ko je gori od kojeg "kurira".
Kao sto rece neko... kad vidim "M-one" lakne...
-
Brat prodaje sat iz naslova - OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional.
Referenca: 310.30.42.50.01.002
Godiste: 2024
Garancija: standardna, 5 godina, do 2029.
Sat je nov, nekoriscen, sa...