Search:
Search took 1.00 seconds.
-
1127. preuzima covijek sjutra
-
1127. Imam klimu na poklon... 9ka nije invertorska ali potpuno ispravna AUX marka, mozda bi joj jedino trebalo jedno detaljno ciscenje i to je to... ako nekome treba neka mi se obrati u DM ili jos...
-
Prodajem gaming PC – RTX 3080, Ryzen 5700X 8c/16t, 32 GB RAM, 500 GB SSD + 1 TB HDD, X570 Aorus Elite, Corsair RMx 850W, Scythe Fuma 2, Fractal Meshify S2. Sve radi savršeno. Nije moj racunar...
-
Na prodaju je nova grafička karta AMD RX 9070 XT Sapphire Nitro+ sa 16 GB GDDR6 memorije. Karta pruža vrhunske performanse za 1440p i 4K gejming, uz napredno hlađenje, RGB osvetljenje i tihi rad....
-
Svaka pohvala za Milosevicdu !!! Volio bi da ponovo imam prilike da saradjujem sa njim !
-
Ja sam kupac i samo da pohvalim pobra , jedna od prijatnijih i korektnijih interakcija ikad na ovom forumu. Svaka preporuka!
Ne samo da je tel bio fabricko stanje , netaknut , nego je preuzeo i...
-
-
Meni je fascinantno da se ovo ne prodaje eo pola godine, a cijena je i vise nego korektna da ne kazem dz za cg prilike!
-
Graficka je u besprekornom stanju, uvezena iz Amerike , kod mene je vec 3-4 mjeseci i radi savrseno. Odlicna 4K graficka , a jos bolja 2K. Inace ona je u rangu RTX 3070 Ti , a u nekim testovima...
-
Prodajem RYZEN 9 3900x 12c/24t procesor. Ide full pakovanje sa Wraith Prism kulerom !
Detaljnije :
https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-9-3900x
Cijena 280e
-
nemoj nimitz-e da kupujes ili bilo sto sto dolazi od tog Armagedon brenda , ljubi te brat poslusaj me ... gorega smeca od brenda na ovaj svijet nema ! protok vazduha im je ocajan , bukvalno ti gori...
-
Sasa IT market +38267518983
Evo svima odje da mi ne spamujete oglas vise
-
Sledeci model je u pitanju :
https://www.pny.com/geforce-rtx-3060-ti-8gb-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgb-df
Svakako drasticno jeftinije nego u Crnoj Gori.
Dobijena gajnc nova 02.08.2022.god. iz...
-
680e je NOVA RTX 3060Ti u datalink u podgoricu. Reci drugu da baci jedno oko malo po internetu ;)
-
Imam ga ja ... bombon od monitora ! Refresh jedan
-
Trazimo higijenicarku-sobaricu!
Obezbijedjeni smjestaj i sva tri obroka. Osoba zivi sa nama u nasoj porodici, jede i pije sta mi jedemo i pijemo.
Ono sto nas kao porodicu zanima jeste da se...
-
Hvala ljudi , zavrsi mi stefke posa ;)
Nadje mi na instagram neku grupu i zavrsih
-
Ne znam tacno pravila ovog threda , izvinjavam se unaprijed ako sam dje pogrijesio
793. Poklanjam dubak za djecu , buuuuukvalno je kao nov , ne znam je li mi dijete napravilo dva kruga kroz kucu...
-
5 god garancije ? da ti ne bude mnogo
-
svi ga mi zovemo ne boj se :joy:
-
Bios mu je zamijenjen 100% ... probaj drugi bios svakako ne mozes da izgubis
Mada gledao sam ovakve kvarove po internetu ,nekad zna i undervolt/undercklock na memoriju i gpu da pomogne i iscijedi...
-
-
ova graficka je u rangu r9 280x (iz 2012te) ... s tim sto je 280x bolji jer je u varijanti od 3gb
Ajde da kazemo da ova graficka zasluzuje kao neki premijum (a ne zasluzuje al ajd) jer je Nvidia ,...
-
-
Boze zdravlja ;) ... Mada ovo je glup oglas manje vise , ti ljudi koji imaju ovo , ne bi ih prodali nikad , bez neke ne daj boze velike muke... zamisli prodas shadow dvojku ejjj
A sto se tice...