Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Hvala
Sent from my Xiaomi 17T using Tapatalk
-
Gordon stigao u Barsu iz Newcastla. Ne za tako malo pare,iskreno ne znam odakle ih stvorili.
Nisam ga pratio,al ovaj drug sto gleda engleze ga fali.
David Sila se spekulise da ce da potpise kao...
-
Lazare,prosle godine sam ga promijenio 100e polovan + ruke+ freon,preko 150e.
Kod mene je auto od 2010,taj kompresor je do prosle godine radio top,onda je oslabio,klima slabo hladila i zamijenio ga....
-
Ovo je Spajke platio pardon Milo da se promovise Crnogorski jezik po svijetu[emoji1787][emoji1787]
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
-
https://www.youtube.com/watch?v=6YrQWVysDgs&list=RD6YrQWVysDgs&start_radio=1
-
WA poruke ne prolaze kada je jeftnije....
-
Sreca velika za ovu zenu i dijete
-
Priznaj da si to uradio zbog Rikija?
-
Album fifa 2026 980 slicics po 1.3 ili 1.5 po netu pise.
Znaci djeci velim,ocete to ili da putujemo nedje za hiljadu eura? Putujemo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Al tata ipak cemo imati...
-
Sinoć ova moje dijete veli:
Samo ja i Samira(Rae/i) nemamo telefon u odeljenju [emoji849],2 razred
E show,smijali smo se ko ludi[emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji1787][emoji1787][emoji1787]...
-
Nesto na brzinu. Ne znam kakav ve kvalitet slike biti na TT.
Gledacu da slikam kasnije ostalo
Edit:
Nista ovo ne valja. Izbacicu na neki sajt pa preko njega ostalo veceras sve kada stignem
...
-
Osoblje je im je top,svaki dan sam tamo. Sto se hrane tice,imaju novi menu ne znam dal je istaknuta grazama istog.
-
Nesto ne vjerujem u pricu iskreno. Jer da su u DOBROJ Vodi to napravili,prvo onaj Njemac sto promovise CG Bader(on je glavni za taj dio grada i sire vezano za Njemce) prvi oglasio.
Mozda su oni...
-
U Baru je "IN" vjerovatno da se sto moguce mladje dijete vozi od 2 godine ispred volana.
Pa se posle cudim sto su načelnik krenuo akciju sa kamerama. Neka i treba nas samo po dzepu.
Evo neka...
-
Evo nasli su na karoseriji. Valjda su potrefili model. Sjutra stize,ako ne odgovara,javljam ti takumi. Hvala
-
Ridiger je Stanisica nabio bez lopte,iole u svakoj situaciji svira se ko Faul. Radijus kretanja mu je usao,Real daje 3 gol.
Iz slobodnog,tacno se vidi kako Vini pada ,sa malim kontaktom,a prije toga...
-
Bayern zasluženo [emoji106]
-
U Ulcinju pogledaj kod pijace,imas poljoop.apoteku.
-
Rashord sto promasi 1v1,kako se covjek spetalja,srecom nije bitno u tom trenutku. Dobro je sto tores pogodio,vratio je toliko samopouzdanje pred revans sa AM. Mislio sam da ce na 2:0 odmoriti...
-
Moja srecom nije optrecena sa telefon kao ostale žene/đevojke. Moze da ga nosi 4 godine lagano samo da radi bilo koji.Prije toga koristila Poco x3 pro,i dalje ga djeca koriste. On je poceo da...
-
Digitalni Kiosk
-
Atletico zasluzeno dobio, sigurno i prosao u polufinale.
Na ovom mecu se vidjelo da nemaju napadaca,ni stopera. Kada ih dobro zatvore,Lewa se nije vidio,Rasford ima treba bolju završnicu.
Najgori...
-
Ja sam uzeo Lassu all season,mislim da se vise mnogo trosi nego sto treba. Stari ima dunlop,izgledaju kao da ih juce stavio za razliku od mojih
-
https://barinfo.me/barska-policija-putem-video-nadzora-sankcionisala-35-osoba/
-
Ovaj Bayern lagano osvaja ovo. Strasno igraju