Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Imao sam iskustva sa vlasnicima koji zive po stanim zemljama,slali djelove na svoju ruku za motor fabricki STD,posle zahvata i obrade za specijale 0.25mm i sl. I to se odugotezilo preko...
-
Iz tvoga je komsiluka a komsijin unuk kupio Pasat 8 2018,dovezao ga uradio sam mali servis uz filtere,chekirao inspekcion resetovao im oil servis, pogasio pojas i codirao punjenje skala...
Dok...
-
-
U tijeku povreda na radu i otvaranje bolovanja ;)
-
@Mexico
Lijepo je bilo odrastati uz babe i deke,nesto naucis o karakteru i postivanju i odnosima respektovanja....
Zavisilo je kad koja kost ili zglob boli tad znas ubro ce mijena 😁
Gledano danas...
-
Prvi cetvtak posle mijene zovi.... ;)
-
Jos kad cujes da ima svoj server za vecinu auta,a nama na viber grupi salje pitanja za eeprom i flash ;)
-
-
Ko zeli to,po radnim satima i dalje naplati se , UZ kada malo vece litraze i posle uz dobru volju bude iz fabrike ...
Ima i nacin sa dry ice blasting tj pjeskarenjem ...
-
Dekarbonizacija je prodaja magle i suplje price,nesto sto kompresijom i tlakovima ubrizga u cilindre e strucnjak bi ga maglom i dimom procistio,bez temeljnog zahvata demontaze i svega koje ima dodir...
-
Ja sam pisao komentar al nije prosao,sad refresam vidim nije...
Tebi je sistem pumpa mehanika do 130bar,sto kazes kompresija i timing i plus zazor ventila dobar a opet nece da pali jer ta sistem ima...
-
Limeni karter cesto skidanjem postete duz ivica bude kriv pa teze zaptiva i sa novim silikinon Dirko/Reinz...
Dizne se po kataloskim br znaju koje se repariraju a koje nisu podlozne reparaciji...
-
Za 20+godina nisam vidio da VW grupacija ima ispravan webaster mozda nov do nekih cca 100tkm...
Nek te sluzi obicno grijanje i dobar termostat...
-
Tipicni golf 7 koji je navikao na potrosnju antifriza (vodeni interkuler) i ulja pa samim tim ga voda malo dekarbonizuje kroz usis....
-
Od kuda im aparati sa Betrag i Abgabe natpusom ili je krupna korupcija kroz donacije aparata....
-
Regler je cca 18e
Dva lagera cca 8e
Bakarni prsteni 5ili 7
Remenica 6pk cca30
Ruke 40.....
Nije menjac da ga skida za 80-100
Dva srafa m8 i matica 13mm i konektor na regler...
Sramota koja...
-
Lako je dosadu transformisati u cekanje djelova i porucivanje pa majstor 10 dana da kompletira i vrati sav motor i lanac tj veliko servis u katoseriji,jutarnji taksi do vrtica do posla pa posle 3...
-
Misli da treba i predlog mu dati za Model Tiguana 2016+ dijeli platformu sa Q3 i Karok/Kodiaq i dr. Cijene i izbor na njemu ostaje...
X1 ta serija sa sasijom od mini kupera mislim sta reci i...
-
Uvoz iz Slo, al dobro dobro otvori oci jer ce 90posto biti bosanci koji su koristili maks a ulaganje i odrzavanje uspod nivoa,ima 15g brat je isao i uvozio 2,3 auta bila su sa prilicno dobrim...
-
15dci 81Kw bolji izbor za Balkan....
Ako gledas neki rang tih Qashalkaja mislim da je izbor bolji da kupujes XC60 jer evo gledan u kanton Ziriha cca 100km,ima ih oko 6k plus dovoz i carina i...
-
Nisu takvi prodavci!!!
Prodavci koje ja srecem su bili taksi vozaci pa su tranzicijom kupili diplome i rad na drzavne jasli pa preko posla narucuje pokvarena kola pa ih sklapa u nekoj...
-
Sasiju ti salje od Alfe al moze da se ubudzi sa sitnijem nutem ;) ;) :D
-
Do 10k imas Tiguana sa 20tdi ,visoko sjedis polozaj kicme i kukova jer godine dolaze,lakse ulaz u kola i preglednost,
Prostor imas ,regist kao i svaki 20tdi iz VAG grupacije i odrzavanje je tu i...
-
Za vozilo iz Norveske kojem karoserija zahrdja za 2 zimske sezone,treba 5puta odluciti junacki ;) pa sve da ima limariju pocinkovanu ...
-
Sa tojote prius I generacija je preko 700€ na ponekim aplikacijama koje prate berze na net ;) ;)