Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja podrzavam AKO ce poceti od nas koji radimo u realnom sektoru, nas koji punimo budzet za ostale vizionare, parazite i sve druge. Najvise za one prekobrojne koji dangube u raznim administracijama....
-
Taj objekat je kulturno blago Crne Gore, nauči to.
Tu su živjeli crnogorski vladari, tu se dočekala i proslavila državnost nekad davno .
Zakon o kulturnoj baštini je mnogo iznad nekakvog ugovora i...
-
99% najčistijih glasova ljudi koji vole CG i koji nisu mogli gledat kako DPS kasapi crnu goru.
Glasao sam da razvlastim DPS, nekakvu platformu nikad vidjeni naucnika, mislio sam da ce se na latinski...
-
On je 91. isto pričao kao kačavende i ostali srpski poglavari, huškao. prije nego je podmetnut CPC, da je uništi.
Vidiš kako se mi crnogorci (makar ja) lako odreknem ako neko ne valja, a vi se ne...
-
Ovaj tip je nedavno pričao kako je TU formalnost, obični dokument koj uredjuje religijsko pitanje i bla bla ...
Osrednji advokat, vrlo primitivnog javnog nastupa i same pojave, izgleda loš...
-
hahahahaha
imaju sve. znaju da su to gradili, cuvali i pazili svoju seosku crkvu, groblje. Budi siguran da znaju ko je koliko kamena i znoja uložio.
i boli ih patka koji je pop tamo, on je tu da...
-
poštujem, imaš pravo da ga kritikujes. isto kao i ja.
Tamo dje sam dao glas, tamo se ljutim. Isto i ti.
Ipak mislim da je 90% glasova Crno na Bijelo bilo od onih koji ovu drzavu iskreno vole, ne...
-
Pa zato što nikad ništa konkretno nije uradio u život, samo je učio i već 10+ godina je u parlamentu i evo na vlasti.
" skupi smo , nemojte dolazit" , pred špic sezone izjavi premijer i prenesu...
-
znači, pokaže ti čoek da si namjerno postavio neistinu i glupost, a ti ga uputiš da istražuje neku sljedeću glupost ili laž koja tebi padne na pamet?
Ko je više blesav da odgovara na te laži, na...
-
ok, da uprostimo:
npr Nikolaidis na Gradskoj TV nešto govori i možda stvarno malo prećera, i iz patriotskog skrene desno - i Ratko Mladić koji daje đeci bombone prije nego ih pokolje - su dvije...
-
sve što je DPS govorio za njih je istina, i sve što smo svi znali za DPS je istina.
Jedni bi bukvalno da u trku zbrišu sve simbole i postojanje ove države, tradicionalno primitivnim metodama....
-
Srećno bilo u oba doma :)
Mi smo multietnička država, i svi su u obavezi da poštuju ustav, zakone i ostalo.
Potpuno je nebitno ko je ko.
I to nikad nije bilo pitanje dok Mandić nije ubijedio pola...
-
bivstvovao je nekad i ovđe na forumu.
Birane riječi koristi o tome kako djelovati sa cg.
SKOJ - da li ovaj krvobistri, ili bratomiri ako taj gore krvomuti ?
-
Netačno.
Kad se nešto slavi, ili bilo kakav javni događaj, okupljanje isl, država tj sudstvo je tu da sankcioniše ako se krši bilo čije pravo i tako dalje.
Niko ne može pravdu uzimati u svoje...
-
Nisu tamo bile neke " dvije grupe".
Tamo je obilježen Dan Državnosti ove zemlje. I dan ustanka protiv fašizma. Sve to na uredno prijavljenom skupu. Mnogo porodica i djece.
Samo jedna grupa je...