Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sa srećom i puno lijepih kilometara!
-
Po meni je upoređivanje guma validno samo ako to radi isti vozač, na istom motoru i istim načinom vožnje. Sve drugo veoma varira jer nije isto je li guma na motoru od 400kg + 2 putnika i prtljag i...
-
-
Kupiš ga i daš ga meni da vozim i dolazim sa njim svaki dan kod tebe na kafu dok im se ne svidi ili dok nas obojicu ne najure iz kuće [emoji2]
-
Naked po mom mišljenju nije motor za dužu vožnju. Naravno, može, ali nije to to.
-
-
Formal, Cijevna, ispred Kipsa, skroz do kraja sa desne strane.
Sent from my Xiaomi 12T PRO using Tapatalk
-
Ratko, 069352381, sve preporuke!
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
-
Kad smo već kod opreme:https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230813/4b5cf904f1f6aed862e552994088d1ea.jpg
-
Sve zavisi od iznosa, kao i za sve ostalo, preko 75 ide pdv, a preko 150 i carina, ali se desi da nekad nešto prođe ispod radara pa ne naplate ništa dodatno, mada rijetko.
Ali ako je nešto baš na...
-
Sve tačno i jedna dopuna: FC Moto dostavlja u CG, ja probao već par puta.
-
Za Alu i PVC, Ratko 069352381, svaka preporuka.
-
-
Otpozdrav iz Trebinja [emoji3]
-
Obično bude lakše ako se počne sa manjim motorom, kao što si i sam pretpostavio i čuo, jer se na početku možeš posvetiti upravljanju i motorici ne razmišljajući mnogo o težini i snazi, a onda te...
-
Dobro, nije baš tako i ne bi bilo fer da ljudi čitajući ovo steknu pogrešan utisak. Naravno, ima turiranja i usijanih glava, kao i na svakom skupu, ali i na stotine onih drugih, koji se ne pronalaze...
-
Evo da i ja prospem 2 slova.
Prvo, sviđa mi se što kao početnik pravilno razmišljaš i što pitaš ta savjet, jer dosta ljudi kupuje motor impulsivno i bez razmišljanja.
Drugo, mislim da su sve...
-
Uh, ovo će teško pasti ovima što se kunu u BMW GS, a njega niđe ni u naznakama [emoji1]
-
Je li slučajno ili biraš rutu naniže?
Meni je veći merak voziti krivine uzbrdo.
-
Srećan bio i puno lijepih kilometara!
-
Teško se to može objasniti ukratko. To je slučaj za dublju, psihijatrijsku analizu. [emoji6]
-
Danilo brate, ti se baš namuči u tom bijelom svijetu. Ako treba kakva pomoć iz postojbine, samo reci, tu smo.
-
Akumulator skini, napuni i ostavi unutra u toplom kad ne voziš.
A ovaj moto trening nema svrhe za ATV jer nije namijenjen za to.
-
Ja sam za sebe naručivao na Aliexpress, međutim mislim da pošiljke još ne idu pa pogledaj u prodavnicama kamionskih djelova: Sincommerce, Euro Truck... jer se takvim trakama obilježavaju gabariti...
-
Može li da se putuje sa 250cc? Može. Ja sam se lijepo navozao par sezona na 250cc, ali moraš dobro da isplaniraš svako preticanje. Udvoje se nećete nauživati i brzo ćeš poželjeti da pređeš na nešto...