Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Moze li ovaj Hjuston da izvede ono sto niko nikad nije od kad postoji NBA :)
-
Kakvu patnju izaziva Jokic ja stvarno mislim da je to u domenu za nekog da kazem kliničkog psihijatra.
To da neko tako mrzi sportistu koji je rodjen u istoj drzavi kao i ti a navijas da izgubi od...
-
Kako su pojedini igrači nepristojni nevjerovatno.
Jokić nikad jednu rijec nije ruznu kazao o bilo kome a ovaj lik komentarise cijelu ekipu sa kojom je prosle godine imao seriju od 7 utakmica a o sad...
-
Ako ne mogu njih dobiti neka ispadaju da se bzv ne nerviramo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Ne znam oće li se računati Jokiću ovaj nastup sinoć kao tripl dabl obzirom da je imao 10 izgubljenih lopti :)
-
Sinera ne da je služio servis nego je najbolje servirao od svih mečeva na turniru sa 26 asova i 75% ubacenog prvog servisa sto se ne vidja bas cesto u mecevima sa 5 setova.
Eto mec ranije protiv...
-
Novaka je prvi servis "nevjerovatno sluzio" a Siner je imao 75% ubacenih prvih servisa :)
-
A pauziraj makar malo sa tim Jokiċem,čisto da odmoriš.
-
Skoči 4 puta godisnje a prvi je po skokovima u ligi.
Mrznja stvarno potpuno pomracuje um sto se na ovom primjeru lijepo vidi.
-
Nisam skorije ali vjerujem da se nije nista mijenjalo - treba viza kao da u London ides.
-
Sto ce da čini ova Oklahoma kad se Vilijams vrati kad sad ovako izgledaju?
Odavno nije vidjena ovakva dominacija.
-
Svratih na ovu benzinsku pumpu da kušam ovdje preporučene tortilje i zadovoljan sam i ukusne i obilne.
I da su znacajno losije prosle bi kao najbolje jer sam svratio da ih probam posle visesatnog...
-
Evo ja cio vijek zivim u Ivana Vujosevica ulicu od 250 metara i ne znam dje je ovdje Feto?
-
Ako neko mnogo ne vozi vjerovatno mu put autom do Portoroza izgleda naporan ali tu nema 800 km i veci dio je autoput i ne samo sto je znacajno jeftinije nego i brze putovati do tamo autom.
Da ne...
-
Ova godina ce sigurno i bez ovih linija biti apolutni rekorder po broju avio putnika sto nije lose obzirom da smo pogasili linije prema Rusiji koje su bile izuzetno popunjene a sa ovim novim linijama...
-
Pazi da ih ne zastidiš :)
-
Šlag na tortu je što DPS organizuje miting danas u Pljevljima -gradu dje su organizovali ispisivanje nacionalističkih grafita i poruka mržnje prema stanovnicima koji pripadaju islamu,treba stvarno...
-
Svi visoki funkcioneri u DPS rezimu da se postuje zakon bili bi u zatvoru na visegodisnjim robijama.
To svi znamo ali nece svi da to priznaju.
-
Ima li zivota izvan NATO saveza?
-
Pozvah danas ambasadu Bjelorusije čisto da provjerim kako je sad za nase drzavljane pravilo a sta ce biti za godinu dana niko znati ne moze.
Elem mi mozemo bez vize i avionom i drumom 30 dana tako...
-
Nama za pola ovih zemalja viza treba tako da je ovo vrlo tesko realizovati sa crnogorskim pasosem cak i da pare ne predstavljaju problem.
-
I ja sam bio 10 dana.
Mislim velika je Andaluzija kao Srbija a broj stanovnika mnogo veci,tesko je to sve sto se nudi posjetiti.
Bitno je mislim da se covjek u toj zelji ne raspline pa da krene...
-
Ali kad se krece iz Podgorice to makar meni sve kompenzuje.
I wizz leti nazad iz Londona u 5.30-6.00 ujutro sto znaci da taj dan spavanja nema ali nema veze kad od momenta kad sletis kuci si za 15...
-
Uzeh povratnu za Viljnus za avgust 2026 sa rucnim koferom 51€ pa ako se smire za godinu dana i prolazna bude granica super ako ne da smo zdravo.
Prvo da docekam avgust sledece godinepa cemo vidjet...
-
Vidim sad tek,nisam znao pa se izvinjavam ako je neko to vec pominjao-od kraja juna iz Tirane Easyjet leti direktno za Lisabon.