Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Zivim u Pg vec 16 godina...a i idem na utakmice...kad nisam na brod.
Mozda odem u srijedu na Bud-Primorac.
Zovem se Bobo Janovic, a to mi je i profil na fb
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
-
Pa da, dobio sam notifikaciju na mail, slabo dolazim na forum...
Komentarisem iskljucivo na svom Fb profilu.
Poz.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
-
Na bazen sam, gledao sam finale...
Najveci uspjeh podgorickog vaterpola.
Limiti? Ne znam. O struci sam vec pisao, jedino tu vidim problem.
Ima materijala, igraci br. 4, 7 i 12 + golman se...
-
Sada je, rekao bih, dosla voda do grla. Ako Vlada i resorno ministarstvo odluce da uloze, ocekivace se i rezultati. Za rezultate ce biti potreban mnogo veci rad i mnogo vise ljudi nego sto PVSCG ima...
-
Dalje, Savez je nekoliko godina drzao pravilo da odredjene cetvrtine meca moras da igras sa najboljom, a odredjene sa slabijom sedmorkom. Da bi se dala sansa svima. Meni je to i smijesno i glupo...
-
Hvala. U navigaciji i nadjem vremena... Neke stvari su se u zadnjih nekoliko godina promijenile da, osim na svom fb profilu, nemam zelju za pisanjem odje. Naravno, respekt prema ovom forumu i...
-
Interesantni ste mi, simpaticni. :) Zanimljiva prica. Ja sam davno poceo...jula 2000.
Evo me na 24. brodu u karijeri, preko 14 godina ciste navigacije. Ispranog mozga, ali cini mi se da dobro...
-
Znam ko su treneri. Ne bih ulazio ko je bolji.
Cuo sam da su odnosi izmedju podgorickih klubova jako losi, makar je tako bilo do prije nekoliko mjeseci.
Savez mora postaviti nekog da to kontrolise...
-
Na Radnika, tada vec Grand Carriera sam bio kadet 2000/01 godine.
Tog momenta Jugooceanija je imala 5-6 sasvim solidnih brodova i mogla je krenuti dalje...ali jbg. Prodalo se i to.
Djede je...
-
Premijer je najavio organizaciju EP-a u vaterpolu 2028. Pominje se pokrivanje otvorenog bazena pokretnim krovom...
Vidjecemo sto ce se od svega ostvariti, ali Buducnost mora sto prije dobiti...
-
Ako me sto izludjuje, to su izgovori.
Malo bazena, mala baza, a kad se i nesto napravi - vaterpolo se igra samo u 3-4 zemlje Evrope.
Umjesto da bude baza vaterpola (ma koliko to smetalo ljudima sa...
-
Definitivno najbitnije ime crnogorskog vaterpola. Stvaranje onako jake reprezentacije bilo je remek djelo.
Jako cudan zivotni i profesionalni put. Sam ga je birao. Uspjesan, svakako!
Bas na ovom...
-
Mi smo kao drzava dokazali da smo nesposobni da napisemo projekte, cak i kad se oni dobro naplate od EU fondova.
A kamoli da neko napravi projekat vaterpolo akademije, na drzavnom nivou....
-
Postoje takvi treneri. Mislim da Vukanic i dalje to praktikuje. Njegovo iskustvo kao centra iz dream-team Beceja je sigurno veliko.
Naveo si me na dublje razmisljanje u vezi seniorskog kluba. ...
-
Naravno, niti sam bezgresan, niti smatram da stavovi moraju biti isti.
Predlazem...na drugima je da naprave plan. Vrlo lako me neko moze ubijediti da grijesim. Pogotovo neko ko je unutra.
Ono sto...
-
Apsolutno. Sjecam se toga.
Jasno pravim razliku izmedju akademije Saveza i seniorskog kluba. Npr. PVK Buducnost nema igrace za seniorski sastav. Niti 15-ogodisnjaci mogu igrati bitniju ulogu u...
-
Pojavim se odje samo kada mi jave da ste me pomenuli. Odavno ne pratim ovaj forum, nijedan njegov dio. Ne znam zasto...
Evo. sa FB-a od juce.
A'mo kontra.
Moguce da ni pola od onog sto cu...
-
Forum je dugo bio jedino mjesto diskusije, a cesto i izvor informacija. Ja sam ga svjesno zapostavio.
Sve sto se odje napise dodje do ljudi koji se pominju. Nekad i poslije pola sata, kao danas u...
-
Ma postoji i prvenstvo i Kup za 18-ogodisnjake, u formi vise turnira.
Razmislja se i o Olimpijskim nadama opet.
Primorac i Jadran su svakako igrali finale za 06, ali bez prvih sedmorki...bukvalno....
-
Sam dajes odgovore. Fax npr. Velika prednost Podgorice.
Ovo sto sam ti napisao bih i prezentovao roditeljima - sacekajmo 4 god da stasaju i oformiti seniorski tim od sve te djece. Kud ces ljepse za...
-
Govore, ali u kafani.
I onda, prije godinu dana, na veceri trenera Primorca, glavna tema bude moje (javno) pisanje.
Ne da mi to ne godi, nego mi je odvratno.
Jer se mi svi manje-vise znamo.
Odje...
-
Da se nadovezem, nemojte se iznenaditi ako pomenuti Grgurevic ubrzo postane clan prvaka Evrope, Hrvatske.
Sve mu se otvara.
Primorac ga se odrekao u momentu kad su imali sa njim vazeci dvogodisnji...
-
Gradimo na Mrsicu tako sto dovodimo Averku zbog kog Mrsic gubi mjesto u timu!?
Moze li bolje?
Ili da, ovima sto manje prate, napisem da novi centar dubrovackog Juga Goran Grgurevic ne moze da...
-
Info sa broda je da su momci van zivotne opasnosti!
Ajmo momci, uz vas smo!
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
-
Na brod' sam, a odavno sam batalio forum. Rekose mi da me pominjete, pa svratih.
Uglavnom, sve CG vaterpolo teme obradjujem na fb, koliko stignem. I koliko znam. Javite se tamo.
Apsolutno sam...