Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Proljeća je bilo ove godine. I bilo. Je baš po mjeri.
A paljenje klime na manju toplotu je samo pokazatelj koliko su ljudi postali netolerantni i razmaženi.
Ja sam šetao na -20 i trenirao na...
-
Cistjerna ide preko vatrogasne, a može i čistoće.
Preko vatrogasne je 50e - 7kubika
.
Mora cistjerna jer treba brzo punjenje.
Pišem detalje na temu bazena [emoji23]
Sent from my CPH2611...
-
Tako je. U vazduhu je nekako bilo lijepo, svudje. Nego kako opalismo kritiku po jednom Riki Martinu, nema nas u svijet Ipak
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
-
Imao sam fomo noćas da podjem no trika nije bilo, jer Livin La Vida Loca , Copa de la Vida itd su nam stvarno obiljezili djetinjstvo.
Odličan izbor, svakako se ne može ugoditi našim ljudima nikad...
-
Ja kad odspavam 7+ sati bukvalno imam osjećaj da mogu da letim :). Eto što je san za tijelo
-
Ljudi su ono uvijek išli logikom da je fizička aktivnost dobra u svakom slučaju ali Ipak ne ako se ne naspavas.
E sad šetanje npr je i tada dobro. Šetanje je zaista toliko dobro za nas, još ako se...
-
Čitajući studije svih vrsta dođoh i do te da treniranje, pogotovo jako treniranje, nije zdravo kad se spava 6 i manje sati.
Tako da ono treniranje a jedva se na oči gleda samo poceva kortizol. A...
-
Stanovi su preskupi , čak i sa skokom plata i to mi je logično al da 90% jedva sklapa kraj s krajem baš sumnjam.
-
Dobro je da su ovo uhvatili i kaznili, dako napravi ikakav primjer
-
Strava.
I ja isto i onda razumijem potpuno.
Došlo je do toga da čovjek jedino na planini u šumi nekoj može dobiti lijepi mir.
-
To svi govore. Baš to, da se sve čuje. A to je jedna od najvažnijih stvari. Kakva glupost
-
Ne razumijem šta se dešava? Zbog čega su se u poslednjih nekoliko mjeseci potpuno digle ruke od regulisanja saobraćaja. Idioti voze bahato, divljanje bez potrebe, parkiranje da ne pričam. Zna li se...
-
Kakav trigger topic
-
I ja sarme, uh , ne može bolje .
-
A dje, predobra
-
A neka nema, jedva ću iscekati da to maknu.
-
A bukvalno mi je to 10 osoba reklo nego tražim tu jednu da mi odobri pločice i da se s tim krenem [emoji23] . A to mi najlakše pa zato
-
Ima li ko predlog dje da se napravi žalba tj pritužba. Došli smo u sred urgentnog na porodiljsko, a cijeli hodnik bazdi na cigarete a medicinske sestre ne gase. Ovo je zastidje.
Dje je najbolje...
-
[emoji817]
-
Lijepo je isto kad su svi u kući slobodni isti dan.
-
Meni nije nešto grčki, a mislim da sam pio mnogo bolji nego što se kod nas može naći.
Naši jogurti su mnogo bolji, po meni
-
E kako se izvristah od smijeha po prigušivačem jer svi spavaju. Hvala ti za ovo [emoji3]
-
Poseban krug pakla za vozače koji se iz unutrašnje trake u kružnom toku isključe tj skrenu direktno u spoljnu
Potpuno odsustvo mozga
-
Ako si u Pg imaš u Organic na Zabjelu čisti puter od badema. U njega samo smije da ide pečeni badem i to je to. Cekiraj sastojke i nema greške.
Medjutim, 13e je kg sirovih badema dok je 1kg...
-
Posle sat vožnje se makla lampica. Toyota power [emoji3]
Hvala što si ponudio !