Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Без намјере да браним руководство општине Будва, није њихова надлежност да граде болницу, има за то државни орган.
Гагарин ДПС је дио власти у Будви, њихови људи су на мјестима одлучивања, гласају...
-
Хутер и Зиројевић у гађењу цијепају чланске картице.
-
-
Буквално су написали :
"Zvuk smo ugasili zbog neprimjerenog skandiranja koje se čuje"
као и
brojni stanovnici tog naselja koji su u više navrata pogrdno skandirali na račun Turaka,...
-
-
У свој овој мучној ситуацији, Љубо Филиповић је (опет?) успио да буде најјаднији.
https://x.com/ljubofil/status/1982570233895522473?t=sM_4yzhOqGGSaUkV2AypcA&s=19
-
Ово пријети да пређе у нешто много лоше.
Надам се да ће полиција смирити страсти.
-
Ако је ико имао какву сумњу шта је новинарство у ЦГ сада би требало да им се распршила.
Мање више свако зна чији је који медиј, то су јавне тајне биле.
Оно што ове поруке раде јесте да огољавају ту...
-
Srbi tokom noći oragnizirali straže kako bi čuvali džamije
Само кад се сјетим регионалне харанге посебно усмјерене на Абазовића након графита и ломљена стакала у Пљевљима.
Нико од тих активиста...
-
Срећан 30.08. свима који славе!
-
Не можеш нормално ни да полемишеш већ одмах крећеш у подметање...
Могао си да искулираш потпуно мој одговор али ок.
Да занмерим глупости у прве двије реченице, одговор је никад се то није...
-
Да ширимо, кад шириш.
На Цетиње су се нагутали сузавца, нису их ломили ни јурили колима као 2015 у ПГ или 2020 у БД.
Јаков то није рекао, али јасно ми је зашто понављаш ту лаж.
На Богетиће су...
-
Ја можда слабо разумијем прочитано, али рекао бих да ти је фокус првог поста на који сам реаговао био на томе како ће демократе да направе полицију као ова што је у србији, и да ћемо да видимо шта је...
-
Вучићеви дебили нама гасе пожар. Дакле способнији су од наших.
Ко ће бит 700 нових полицајаца (ако их уопште буде толико) видјећемо, мислим да је гласачима демократа драже да раде у ЦЕДИС него да...
-
Јасно ми је да мораш и на овој теми да нападаш власт, али дај нешто мало боље, имали смо и ми некад примјере полицијске бруталности, зна се под ким, а демократе ако направе страначку полицију за ове...
-
До скоро је маса аплаудирала полицајцима.
Након много полицијских прекорачења и малтретирања масе, маса више не аплаудира и кренула је са насиљем.
Дуго је и било ненасилно.
-
Требали су прећутат, не би се ништа десило, сад само провоцирају.
-
Знаш и сам одговор.
Макар за ово у Буљарици добисмо одговор како се десило.
-
Гробља мојих ђедова су уписана на СПЦ 2001. године, државна власт ДПС, локална власт ДПС.
Не знам како је код тебе, може се обично провјерити преко е катастра, ако не пише година уписа тамо,...
-
Да није потписан ТУ онда би споменик морали поставит у неку католичку цркву или џамију јер исту одредбу од прије имају уговори са ИЗ ЦГ и Ватиканом.
Што нас наравно мање погађа, јер ИЗЦГ и...
-
Камо среће али ниђе везе.
Кнежевићев ДНП се пита за Ботун, НСД је закувао ово у Заостро.
-
Пљевљак, Остојићи су из Ђурђевиђа Таре.Досад вјернике СПЦ нико није називао четницима?
Зафалила реакција СНП-а, могуће да ми је промакло а вјероватније да пред своје изборе ни Јоковић ни...
-
Predstavljeno istraživanje "Etnička distanca u Crnoj Gori 2025." - CEDEM
Etnicka-distanca-2025.pdf
Добра вијест је да нема назадовања, лоша да нема баш напретка.
-
Само полако, и ви ћете се бањат на богојављење само да се прилике промијене.
https://24kroz7.com/drustvo/ekskluzivno-kovacevic-iz-bemaksa-na-gazimestanu-u-prvim-redovima-klice-kosovu/179895
-
Надам се да је ово у служби предизборне Дадове кампање, и да му иста неће успјети.