Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mozes sve da vratis na Amazon u predv roku. Samo se placa vracanje, a oni ti kasnije refundiraju troskove slanja. Mene je 0.5kg paket kostalo 130e da vratim za USA, novac dobio posle 10 dana.
-
A ovo je bio jedan od najbolji sprintova za gledanje, od kad postoji ovaj format, ludilo totalno..
-
-
+1 danas... Kakav tip.. klasik, tip je nevjerovatan...
5.5/6
-
Meni je skoro stikla iz UK preko poste posiljka, 61e, naplatili 1e na salteru.
-
Au, kakvu zavrsnicu dobismo :)
-
Sefe, da se ne lazemo, ovo se ne moze odbraniti.. :D Bukvalno nema odbrane od ovoga, kao sto i on sam kaze, ok, moze biti da takedown ne prodje, jedan, drugi, ali treci, no way brotha :D
-
Problem sa Iliom T, je visina, nizak je tip za welter, a nema sanse da Islama ikada vise vidimo u Lightweight diviziji. Ovo sinoc, je takva demonstarija sile i skill-a, nevjerovatno... 19 min control...
-
Obzirom da ne volim velike satove, uspio sam da ulovim baby tunu, Seiko Prospex SBDY089.
Ocaran sam, perfekcija.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251114/c402fb351042b1fcd9cab486c18d3198.jpg
...
-
Kakav je to UM ljudski, po*rani, da uzmes otrov iz kuce/stane i namjerno odes da ga prospes po ulici, travi, okolini... Kako spavaju te splacine tj .odroni !? Pih, pih... Olos obicnaaaaaa
Kakav...
-
https://www.cdm.me/politika/erakovic-nesoji-spijuni-i-koritasi-odgovaracete-kad-tad/
Naljuti se ziv coek radi poruka koje je ON sam slao itd... E pa ovo je show :D
-
Nije mogao voziti GP24 u Motegiju nikako, to nije nesto sto mozes da sakrijes itd... Postoje striktna pravila i kontrole, bukvalno ne mozes nista da uradis na motoru a da se to ne sazna.
-
Uzas, taman tip prica da prodje Mandalika i da ceka Australiju i Valenciju, jbg... Skupa greska Bez-a.
-
+ Digga GP26
Bice zanimljivo, prvo da se Japan zavrsi a onda idemo u Australiju pa da vidimo dje su svi... Motegi je bas specificna staza, sa JAKIM kocenjem, sto Peku odgovara. Vidjecemo :)
-
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/776213/malo-brdo
Najbolje da se mi sa foruma skupimo i da im ovo platimo ... Laganooo
-
Samo gledajte da je shipped BY AMAZON i da pise NO IMPORT CHARGES... Sad su mi stigle patike, od 3 razlicite prodavnice, sve shipped by amazon. Ni centa. Stigle u cetvrtak!
-
Zavrsio kolega TAKUMI sve, zahvaljujem svima :)
-
DOT 1025, tako da je sve ok :) Zahvaljujem.
-
Stigao ti je paket u Cg i sad ide kod firme koja se bavi papirologijom. Ocekuj ga u naredna 2-3 dana.
-
E ovo je sprint za pamcenje... Sjajna trka :D
-
Rekord sa Amazona, naruceno 29.06, uruceno jutros. I to nije prozivod koji je Amazonov, nego treca partija. Ne znam kako ali...
-
Nema nidje a da valjaju.
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
-
Gukesh ima 19 godina i sampion je.. Sjajna partija :)
-
Ista procedura je i za dron. Kupio ga preko Amazona, ovdje trazili dozvolu, ista procedura odradjena i dobijen papir posle 40 dana. E sad, caka je sledeca, eto cisto da znate ako se kome potrefi....
-
MAX VERSTAPPEN: "THE SOSTE OBLIGATORY? LOOK LIKE WE WERE PLAYING MARIO KART”
“You can’t run here. Don't matter if I make a break or 10.
Even in the end I was on the head, the tires were...