Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nećeš, takvi su lagani lagani ka' crna zemlja. Pričao mi jedan (Nikšićanin doduše) kako je oprao i uglancao Pasaata a onaj na pumpu mu se glibavom rukom naslonio na auto dok mu je točio gorivo, krv...
-
Porto Montenegro se npr. gradio da liči na mediteranski ribarski gradić, a mi stručnjaci naše autentične mediteranske ribarske gradiće eloksiramo, hromiramo, betoniramo i dižemo zgradurine drečavih...
-
Masks
She had blue skin,
And so did he.
He kept it hid
And so did she.
They searched for blue
Their whole life through,
Then passed right by-
And never knew.
-
Evo jedna sličica od prije 20 godina.
https://i.postimg.cc/dtLmK0kY/tv.jpg
-
Isti čoek mi je 1993. rekao da sam ustaša i da će nas 'oni' sve pobit, pa onda 2006. da mu se čini da nijesam naiskrenije za Crnu Goru, pa je za ovih zadnjih 5-6 godina obrnuo krug još makar...
-
Aha, pomislih da ste proširili program na dva dana. Lijepo je što ima dosta učesnika, bravo.
Možda banem da se na licu mjesta prijavim, ako na vakat saznam đe će bit poligon :)
-
I brojem klavira koje je deda imao u stanu prije nego su komunisti oteli.
-
Tinejdžer vidno oduševljen.
-
Malo sam ti proširio post, da bude jasnije što si htio da kažeš.
-
Jeste primijetili trend među vozačima skutera da spušte noge da im vise sa strane dok voze? Zglobovi me zabole kad samo to vidim...
-
Svako peto testiranje, ne svako peto dijete tj. uzorak su samo ovi što već sumnjaju, a od njih je tek svaki peti u pravu tj. svako peto dijete je Tripletino.
-
Imala si neke disčardžabilne erocke vantazije dok nijesi shvatila da je mislio na mesara iz Plane dok je pisao tekst...
-
-
Mislim da je problem u malograđanštini našoj, kao "viđi ga, nema para za kafanu".
-
Što je 5 parčadi, ne zaebai.
-
Što se radi... Kao u Čorbinoj pjesmi "Oko mene" - svi opisani su tu, da ne nabrajam.
-
Da li je to bio... ELEKTRICITET???
-
A da, ne valja skidat zaštitni sloj.
Ne Čegović no Kućić-Odžaković.
-
Reče mi jedan sjevernjak "kako je vruće u Podgorici, tuširam se po dvaput dnevno k'o neka kuurva". True story.
-
Kako svaka crnogorska familija ima praktično istu priču o porijelku prezimena - bio je tamo neki pa je bio veliki junak pa je ubio neke zlotvore turske pa se preselio ovamo zbog krvne osvete i onda...
-
U vojsku moraš paziti na higijenu stopala, guze i zuba, ostalo može da čeka i nedjeljama ako treba.
-
Davno nekad nekoj curi, kad smo prvi put izašli, složih priču da se kupam samo neđeljom ali da sam se tog dana (petak je bio) samo zbog nje okupao, "i to sapunom", rekoh joj :D Ideja mi je bila da...
-
Najbolje tako, subotom izjutra, otrsiš to i posle je vikend pred tobom.
-
A da, zasto li sam je zapamtio, pitam se... :)
-