Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Hvala... Evo citah na glas..
sad mi je jasnije zasto je Fr bila protiv Nikole i interesa CG...
Svi sve pamte..
Hvala Lepo
-
Ih... ponizavati nasu Slavu, tradiciju, kulturoloske vrijednosti na nas Svetac.. ...
Nije to dobro, ali slobodan izbor.. Ne treba brisati post, tj. niciji obraz. Zasto?
Nego,
Nek vam je Srecna...
-
Ima... otidjite i trazite originalne maticne knjige.. Zar vi Gagarin zaista smatrate da ono sto vi ne znate da to ne postoji?:)
desilo mi se da trazim rodoslov nekoliko generacija nazad.. i od ...
-
Gagarin, svako ima pravo da vjeruje sta hoce i da za svoja ubjedjenja ima svoje kredibilne izvore, podatke i sta hoce. A postovanje je visa ljudska vrijednost.
Hvala Lepo
-
Metuzalem je dao odgovore u startu teme jos 2013. godine.. zalud..opet se luta po zadatom sablonu kreatora...
Metuzalem, hvala vam puno, meni je trebao mnooogo duzi put saznanja da vam kazem HVALA....
-
-
https://m.youtube.com/watch?v=DiAYKfKyzeQ
Pitali likove iz lgbtqitd kako ih nije sramota da nagi i kako vec znaju da paradiraju i setaju sa polnim organima pred djecom.. Cool odgovorise "sto su ih...
-
vise puta sam pisala o kalendaru koji se sada koristi i da je podesen s namjerom pogresno da bi se slavio sat...nisticki kalendar.. 10 dana tkz. mraka.. Objasnila sam od kad u Evropi, od kada u USa...
-
Mi vani to nikad nismo dozvolili sebi.. Jer smo prvo pitali o cemu je rijech.. I obzirom da je jako bizarno, nismo i ne ucestvujemo, osim neupucenih ili upravo svjesnih prakticara nepomenutom.. ...
-
@ gospodo zvoncice i ja shvatam da ste off jer vas nick/ pass koristi vise osoba, Nesto u stilu "Cvorovica" iz Balkanskog Spijuna, a to ne bi trebalo po pravilniku, ili golootocki sindrom cini...
-
"slucajno"?;)
Imali najjace Medije u CG... slucajno;)
Sto cini propaganda... Strasno..
Niko nije rekao da ce poboljsati zivot gradjanja smanjivanjem nameta, nego kako ce da trose..:D
Pisi...
-
Ne smetaju vama DPS i njihovi glasaci, jer da ste realno protiv njih, podrzali bi pravednost i Ustav CG za jednako pravo Glasa Ne i mogli bi da ih "skinete" kad god.. Ali ne, koliko oni kalkulisu u...
-
Cekamo Ustavni Sud...
Trajace ovo dosta, ali boricemo se za nasa Ustavna prava da je svaki glas jednako evidentiran pa i nas NE.
Uvijek smo bili protiv diskriminacije, a ovi sto se prave...
-
RTS 1 ...Lukavica...
dokumentarac..
Hvala Lepo
-
Jel ova gospodja Djurovic misli da ide na funkciju Predsjednika Djukanovica glasanjem u Skupstini.... ili mi samo mirise na taj shahovski potez?
Hvala Lepo
-
Uzasss kakvo nevaspitanje i kakav otvoren predlog za prljavu igru ... "Da se slozimo da ignorisemo Vukovica? "
Sta bi taj rekao obicnim gradjanima... s kakvim prezirom?
Koliko ovaj "Stipendista"...
-
:*
Cudo jedno... ja nemam ni tel, ne glasam.. i mirno suncanje..
Komsija, obavezno na suncanje dok ovi cirkusanti ne zabrane i to. ;)
Hvala Lepo
-
A sto vas ignorise Gandalf (jos mu snishodljivo tepate Gando, Gandic), niste vise na njegovom nivou, a digli ste ga sa escajgom u svoje vrijeme, i to organizovano? Sad mozete samo da ga citirate:D...
-
director.. kakva ravnodusnost na svo dranje nas obicnih gradjana, dok bahato rasturaju, svadjaju narod, prouzrokuju sami krize, manipulisu, rasprodaju imovinu koju je narod x puta isplatio sam,...
-
hahahahahahaha alal vjera:D
Hvala Lepo
-
Isplivah dobro pa dok se suncam da uzivam citajuci bisere... Oko mene dosta stranaca, uzivaju vidno..U CRo sve manje turista, a ne vidjeh nikoga da se sunca na plazama ili kupa.. Posmatram sad ovo u...
-
Prevari jednom, prevari drugi put... e zaista...
Kad ljudi vjeruju politicarima..
Zato je lucke evoluirao, a mnogi kao pijani plota..fanaticni pod lazima i ponizenjem intelekta od strane onih...
-
Nije no- mercy mazohista, nego ce vrijeme pokazati sto sam napisala.
Najbolje je da covjek sam istrazi podatke i desavanja, pa ce mu biti jasno i bez Majinog objasnjavanja.
Znam da je tesko...
-
Jeste pa me odate ovim politicarima koji bi se namjestili da se slikaju pored mene, i posle da tvrde da su i moju pamet transferisali na njih preko foto.. :D
Jos nije vrijeme. Ezoterija nasih...
-
77 godina od nestanka Cetnika ali zalud...
Nesto u CG nije ok... Prskaju nesto? Oblaci, magla?
Hvala Lepo