Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Milosevic je sada u SmartMed. Posvecen je, nije nadrndan kao mnogi doktori danas... Saslusa pacijenta detaljno.
Djeluje opusteno, a ima i neku opustajucu pricu za pacijenta...
Detaljan je sto se...
-
ljudi, internet explorer se koristi i dalje za servise poreske uprave :)
znate li vi ko radi u PU, maksimalni domet je instalacija chroma ili neke slicne aplikacije na racunaru :)
-
a nisi jedini...
mene bukvalno glava boli kad izadjem iz auta, sto velis gledam na svaku stranu i kad mi je zeleno..
isto imam utisak da mnoge boli briga oce li nekoga udarit ili ce njih neko,...
-
Ima.
Organizovanje koncerata.
-
Milutin rastura od 5:22:10 pa narednih nekoliko minuta :)
https://www.youtube.com/watch?v=z8YqKYUvgzg
-
ako ne mozemo dobiti instant promjene preko noci, onda se vracamo u nacionalne torove
od 50% izaslih biraca, 30% dps, 20% df.
samo botovi glasaju.
-
mozes u gradjanski biro u opstinu, u sud ili kod notara...
u opstinu i u sud je oko 3.5 ili 4 eura a kod notara duplo skuplje.
-
ja se cudu ne mogu nacudit da mnogo vise udesa nema kako se vozi po nasim putevima, ovo je horor od nekulture, bezobrazluka, izivljavanja...
-
Preuzeo. Zahvaljujem jos jednom i svako dobro.
-
inicirajte kao skupstina stanara postavljanje kamera i osvjetljenja
-
ja tockice od moje kabine nisam mogao naci kod nas.
neki slicni su bili 3-4 eura komad ali na aliexpress uzeh 8 komada za 8 eura :)
15dana nikad brze :)...
-
u subotu sam isao za Tiranu, zaglavio sam sat vremena na granicu i jos sat u kolonu nedje izmedju skadra i tirane radio se put, tako da mi je 4 sata trajao put.
-
Kada je web platrforma u pitanju (pored ocajnog kvaliteta slike koji je daleko slabiji u odnosu na Eon) najvise nedostaje pregled kadrova tj slicice na vremenskoj liniji.
Da li se zna oce li to biti...
-
probaj sa razredjivacem za farbu. postoje i neka sredstva na bazi spreja za uklanjanje katrana.
-
Nema toga majcinog sina na nasoj politickoj sceni ko nije pojeo to o cemu pricas :)
Nece biti ni prvi ni poslednji koji ce ga pojesti. Nevezano za to oce li zvat Uru ili ne.
Necemo sa Urom, necemo...
-
Pacijentima davali citostatike razblažene fiziološkim rastvoromKlinika za onkologiju Univerzitetskog kliničkog centra "Majka Tereza" u Skoplju našla se u središtu skandala zbog tvrdnji da je osoblje...
-
Fidel, isti slucaj kod sestre mi.
Kupila stan u Baru prije 5-6 godina, platila odma porez 3% od iznosa kupovine iz ugovora.
Napominjem da joj je dolazio procjenitelj i usmeno potvrdio da ce taj...
-
Mozda je ovo za neki drugi topic ali evo ovdje cu postaviti pa ako moderator smatra neka prebaci.
Pored svih problema sa kojima se nose onkoloski pacijenti kod nas, naravno vezano za njihovu...
-
-
pa fino pise sva tri obroka obezbjedjena :)
-
Mika ovo na prvoj slici nije igra koju sam ja odigrao u Lob i koju si ti predlozio, dakle vise zutih kartona.
Ovo je igra ukupan broj kartona na bet365 sto je naravno regularno.
Medjutim tvoj...
-
nije doslo mika.
kad se igra na broj zutih kartona onda se samo zuti kartoni racunaju a ne i crveni.
a kad se igra na broj kartona ( sto sinoc nije bio slucaj) onda se crveni karton racuna kao dva...
-
Moze li neki savjet od nekog ko je skoro prosao kroz ovo cudo....
Jutros mi je supruga radila brzi test i pokazalo je da je pozitivna.
Inace od nedelje ujutro joj suze oci i curi nos...Koleginica...
-
zna li neko kako ljudi i pored novih mjera i dalje prave svadbe od po 200-300 zvanica pa i vise...
kako to prolazi, jeli drzava toliko trula da to ne moze da sankcionise, da zabrani rad takvim...
-