Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Podgorickih 50 stepeni na asfaltu i kad se cunga lunga uzegne :)
"As temperature rises the tyre loses grip, steering response becomes delayed and elastic, and the car tends to oversteer in evasive...
-
Mogu ti samo reci da nisam bio danas na 1450 i da ne znam kakvo je stanje.
Rekao bih na osnovu informacija koje sam dobio danas da je 1600 znacajno "popularnija" lokacija.
Ako ce gore, bojim se da...
-
Danas su toliko auta vratili jer nije bilo mjesta na 1600 (odmah nakon kruznog kod 1450 su vracali nazad) pa se i na 1450 popunilo skroz (oko 11h) i ljudi su odustajali i isli nazad.
Radnim danima...
-
Kako te nisam poslusao. Danas gore apsolutni kolaps. Nema parkinga. Parkirana auta zauzela jednu traku.
Cistac ne moze da prodje.
Policija zaustavlja i vraca ove sto su krenuli sa ljetnjim...
-
Mamicka, tortilja sa piletinom. Meso u tragovima. Samo zelena salata.
Nisam odavno jeo tamo, a bas steta sto im je kvalitet tako opao. Mada su cijenu nagurali na skoro 9,00EUR.
-
Zavrseno kod Leka.
Ako sam ga dobro cuo i nedeljom radi.
4 gume zamjena i balansiranje 24 EUR.
Skroz korektno.
-
50 EUR struje, opada lagano ali zato voda stabilno na 20, kao da nalivamo bastu nedje na balkon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mala boca je od distributera u CG, a veliku su uvezli sami. Odatle i ova cijena.
Na to sam mislio. O kvalitetu ne pricam, ne razumijem se u ulja bas nikako.
-
Konoba Škver. Na Škver, kako joj i ime kaže.
-
Probaj Montaro decor sa njima jos niko od poznanika nije imao problem.
A ovi gore, vidim da su provalili instagram algoritam, samo jos da nauce kako da rade i bice to dobro. Treba vremena.
-
Kao neko ko je iz Novog, konoba Skver vazda.
-
Necu da ulazim u to ko bi kakvu nekretninu zelio za 350k.. Jasno mi je i da potraznja diktira cijene.
Ali ovo je vec postala ozbiljna zajebancija sa razumom.
Podgorica ne nudi nista u smislu...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250331/516501b280191f52977f8b8efda37cd8.jpg
-
Probacu ujutro. Hvala za pomoc.
P.S. Sve 4 gume su nove.
-
Ja sam prijavio da mi stoji da je na pick up lokaciji danima ali da nisam kontaktiran. Regularno prijavio na Temu customer supp. Istog dana me zvao kurir da dostavi na adresu. Samo ih treba...
-
"Ponasa se kako ne treba da se ponasa. Frka neka sa njima stalno"
Nemam naviku da generalizujem ali vecinu rizicnih situacija kroz grad mi "prirede" bas ovi sa peticama sto su obalili sjediste kao...
-
Takodje, niko ne pominje kamatne stope.
2012. sam lagano mogao da dobijem 2.99%, a sad je to x2
-
Kad se vec bavimo cinjenicama valjalo bi da ih uzmemo u obzir sve.
Ovaj podatak:
"plata je rasla 69%, cijena kvadrata 53%."
je potpuno beznacajan ako ga ne produbis sa ostalim cijenama zivota i...
-
Bas mnogo vise informacija moras da das. Koja je namjena? Koja nosivost? Koja kategorija (imas li C ili samo B)? Koji je budzet?
-
Nemamo sta da se kladimo. Moje pitanje je bilo refleksno, cudjenje, iskreno.
Za 125 eura u HN imas apartman, na minut od mora, za 4 osobe.
Ta me je cijena najvise zacudila. Iz mog ugla je...
-
Cek, cek, jesam ja ovo ispratio dobro? Nocenje - Virpazar - 125 eura i popunjenost je veca nego na Zabljak?
-
Evo kad se budem vracao kuci provjericu u ovu piljaru kod mene u zgradi (Zabjelo). Cini mi se da sam ga i danas vidio.
Javljam
-
Kako nema? Dosta cesto kupim, dje god sam ulazio u prodavnicu bilo ga je, makar do ove sedmice.
Nisam ispratio sve postove iznad, pa ne znam sprdas li se [emoji23]
-
Zato sto im je isplativije da jednom u pola godine plate kaznu, nego da placaju ljude da deklarisu svaki komad svakog artikla.
-
Nekad je na ovom forumu pljuskalo banovanje za spam ali valjda je kul trip da je svaki marketing dobar marketing, ne?
Ako je ova zgrada u SV tako dobra onda se stanovi prodaju prelagano, a ako se...