Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Radi jutros.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
E ovo vec djeluje dobro..pogledacu, hvala
-
Ovo sam i ja imao...sredili mi u Endorfin, 10 tretmana. Inace, padala mi je ruka, random..tipa uzmem prazni tanjir i samo cijela ruka padne...bas cudan osjecaj.
-
Ukoliko ne rijesis problem, ok su cijene dopuna na instant gaming. Pa mozes tako dopuniti novcanik i kupiti star wars dodatke. May the 4th be with you.
-
Stigla i multimedija...uklopljena u mjesto dje je bila fabricka (nisam htio one vece sto prelaze preko otvora za protok vazduha, mada i nije bio neki izbor za...
-
E to je pravi info. Hvala ti. Gledam bas sad. Ima bas dosta modela. Odnosno, ima sve.
-
Ja bi se volio docepati Vivo x300, EU varijante.
-
-
Odlicni cevapi. Cekali smo 20 minuta za mjesto, ali vrijedjelo je.
-
Hvala narode
-
E pa dobro, super.
-
Biotech
-
Zavrsih Days Gone. Vrhunska.
-
Ona se svakako posebno uzima.
-
Uzeo sam u multicom, prije sat vremena, 50 inca samsung tv...sve zavrsio za 23 minuta.
-
Posalji im email, da su svi zakonski rokovi probijeni (nadji clan u zakonu) i da ocekujes povrat novca ili isti novi TV. Mozda ce imati neko jos neki savjet...ja sam jednom imao takav slucaj i lagano...
-
Prodajem Steam Deck Oled 1TB. Kupljen u Španiji prije godinu dana, jako malo koriscen. Stanje kao nov, svo vrijeme je u zastitnoj futroli i sa zastitnim staklom za ekran.
Cijena 500 eura.
Info na...
-
Citao sam nedje ranije da su televizori sa tom oznakom odlicni, bolji od samsunga i lg iz te klase. Mislim da sam citao to na rtings.com
-
Desava...al posle odredjenog vremena promijene to...na pola tih posiljki mi je tako stajalo.
-
Ove ogrebotine se ne vide ovako uzivo [emoji16]
-
Spigen parallax od maski stiti i izgleda zvek. Meni je takva na s25 ultra, imao sam je na flip 4.
-
Probah sinoc novo podgoricko pivo, Blonde se zove cini mi se. Osvjezi me fino [emoji4].
-
Ako imas ikakve sanse za Bosch, uzmi ga. 6 godina radi, model iz srednje kategorije, a zadnje 4 godine radi svakog dana po 2 puta, bez ikakvog problema.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
-
Meni se sve linkovalo bez problema...kad sam max payne 3 instalirao...nidje problema nije bilo.
-
Daju sad na USA nalog 20 posto popusta na produzenje pretplate.