Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Napisao sam već,cast izuzecima👍
-
U tom dijelu države odakle sam inače i porijeklom nema ovakvih bljuvotina,već pravoslavci,katolici i muslimani žive složno kao prava braca i ponosan sam na to.
Zamisli sad da tamo oni pjevaju o...
-
Sve je to priča za preglupo biracko tijelo koje se lozi na ovakve nesoje poput njega i pipuna koji do prije 2,3 mjeseca nije zaklapao o botunu,a sad rijeci o tome… glasači iq 15
-
Pa oćemo li zbog rakije da se odreknemo evropske unije
-
Nemojte ga,mora da skuplja glasove,vrijedno radi. Bliže se izbori.
Ovakve poput njega i pipuna je najbolje opisao Sula Radov.
Pitali Sulu Radovoga:“Ko je loš čo’ek?“
Sula odgovori: „Onaj koji...
-
Pa vidjeli smo prije nekoliko mjeseci kakvo je raspoloženje prema Turcima kod nas,a svako malo se šalju naši gradjani tamo da se liječe,da ne pričam koliko profitiraju oni koji se bave trgovinom od...
-
I turska i turci se smatraju neprijateljem od jednog dijela gradjana,pa se šalju i djeca i odrasli da se liječe tamo. I nije besplatno,isto kao i u Srbiji.
Kako ono bješe za studiranje u Srbiji,ko...
-
https://www.b92.net/info/politika/233814/pismo-koje-je-uzdrmalo-region-vucic-spojio-emociju-istorijske-cinjenice-i-politiku/vest
Javilo se šupkalo iz crne gore,dovoljno je reci dražen živković…
...
-
Kakva glupost,pa ta trobojka sa crnogorskim grbom nije ni punoljetstvo dočekala (1905-1918)obzirom da je ukinuta od strane onih koji su predstavljali ovu pored nje.
A inače,po internetu ima dosta...
-
Jel ovo realno da nije penal? Nije imao nikakav interes da je zaustavi jer je išla u suprotnom pravcu od gola,ali ovo se bas moralo svirati.
-
Daleko ćeš dogurati slušajući tog bolesnog kretena.
Inter jeste imao “pomoć” od sudija u nekim mecevima,ali je u nekim i bio oštećen i to u kljucnim momentima za osvajanje skudeta.
Šnjofro može...
-
Nažalost,ima majki koje ne paze djecu kako treba nego ih puštaju da istrčavaju na ulicu.
Ne pričam o ovom slucaju,niti zelim da svaljujem krivicu na bilo koga,ali ima ih i to ne bas mali broj.
-
Zamisli da si glasac Pipunov,kako je izdrkao dobro botunjane i zecane oko kolektora,evo ne zbori više ništa oko toga. Prešao je na pricu o kosovu,bliže se izbori jbg.
A picckousti sto spominje...
-
Jevrem je kritikovao velikosrpsku politiku i borio se za crnogorski identitet,ne znam dje je tu mržnja prema srbima.
Crnogorski nacionalizam je za razliku od srpskog,hrvatskog,albanskog...
-
Ne znam puno o MagyAru,ali kad protivnika dodje da ti podrži di džej vens i još ti na skup pozove narandžastog kretena,dodiG,picousti,putler i slični onda znaš da si na pravoj strani.
-
Znalo se valjda i prije izbora da pada.
Eto mu ga sad Vens i narandžasti,putler i slični kreteni.
-
Gledam,nema te da pišeš.
Od ovog posta je proslo 20 dana,a od onog u kojem si napisao “Ili su potrošili rakete,ili su potrošili one koje ih ispaljuju.Nesto jeste”
Ja sam ti tad napisao da si u...
-
Ovo je čisti bezobrazluk. Ali može im ga bit kad su gradjani ćutali još od vremena dRpsa na zloupotrebe svega i svačega.
Ja odavno ovo govorim,dok ne promijenimo svijest nećemo ići naprijed....
-
I još sad citam Ganda na fejsbuk da je posao službenim autom. Pi baljego jedna…
-
Sad ukljucih da gledam penale. Jel moguće da ovaj šupak sa arene ne može ni da pokaže bilo kakvu emociju kad bosanci i ercegovci postignu gol? Kakva smradina.
Al bi volio najviše zbog sofra da mu...
-
Molim vas,kažite mi da je ovo Ai…
-
Saraj postoji dosta duže od 3-4 godine,ako si mislio na njih.
Uzimaju cevape od ljujkovica koliko znam,ali kod njih su mi uvijek odlični cevapi uz onu predobru lepinju,nijednom me nisu razočarali...
-
Kakav očajan fudbal u prvom poluvremenu,pogotovo prvih pola sata do šanse mikitarijana i gola milana.
Neka se sad najedu govvana oni koji kritikuju lautara,od bonija i espozita pogotovo u ovakvim...
-
Pretekli smo bez rusa koji su bolji gosti i kojih je bilo mnogo više,dako preteknemo i bez čifuta.
-
Samo zdravi razum.
Kao sto imamo dosta jevreja koji su protiv ovoga sto rade “njihovi” godinama i decenijama i koji imaju odlične odnose sa muslimanima i hrišćanima,tako i u ratu u ukrajini dje dva...