Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Karlovacko zidar (0.5 boca) jedno od boljih lagera sto sam pio.. nema ga nidje u CG?
-
Pa ajmo, sto cekamo vise..
-
Hvala, spasio si me! Nezgodno se organizovati jer Volvox pozove 20min prije nego su na adresi, otkazivao sam ih par puta i juce mi ovaj Nemanja posla 2 momka.
Bilo je oko 55m2 plocica, njih...
-
Ja placam onu iza Mase 40e mjesecno, moguce da vise nema slobodnih za nove.. ali inace ima mjesta, nije da nema.. drugo auto se parkira van garaze.. bude ujutru malo guzve u citav kvart dok je...
-
Ispitao sam to dobro tako da nema problema oko dimnjaka, gradjen je od ploce do ploce nije izjedna. Iznad mene su 4 stana, 3 renovirana i zatvoreni dimnjaci, ovaj 1 ce takodje morat da se renovira,...
-
Posto sam pitao za savjete ranije i par forumasa je velikodusno podijelilo iskustva, da se javim kako teku radovi:
https://ibb.co/VYyBvWsY
https://ibb.co/ymDXGXrw
Uspjeli smo i dimnjak da...
-
Ne mogu to reci jer nema nosecih zidova, samo nosecih stubova, kao sto napisah gore 2x.
-
Svratih juce do Shlarafije, popust je od 13 do 26 januara 20% na duseke i 10% na ostale proizvode, koga zanima..
-
isti ja problem imam, ispunjen DS, ali izbaci svako malo.. nevjerovatno kako je los sistem.. novi sistem za placanje je ili preko kartice ili u Hipotekarnu banku, ali nikako da dodjem do zakazivanja...
-
Kod nas nidje, ja sam narucio Ledger Nano sa njihovog sajta, cini mi se oko 130e sa svim.. eto mozda 10e gore-dolje
-
Krecem da renoviram citav stan kod Maksim Gorki skole, ali bas od 0, stavljam kosuljicu, gore micem plafon (ima vazdusnog prostora skoro 20cm), micem vecinu zidova itd.. Imam arhitektu, vecinu...
-
odlicne sugestije, hvala! ipak je ovaj forum i dalje br. 1 mjesto za dobiti pravu informaciju.. Nosnja je crnogorska, nego sto :D
-
Minimalna voznja na Hop je 1.5e
-
Hvala puno! vrlo korisne info!
-
Kolega hvala puno! ovo ce bit od koristi velike!
-
Ja sam bio prije mjesec dana, nema popusta za familije i kupite kartu dan dva ranije, skuplja je na licu mjesta.. Probaj da ides ako nije vikend jer je vikendom haos.. bukvalno treba doci pred...
-
Hahaha a kakav je ovaj Tapatalk.. Dako je sad bolje.. Zaboravih reci i mladi sir je top..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240404/f4c7bc6d8529ac4b1b25751e19f6b3c9.jpg
Sent from my iPhone...
-
Hahah nick je zbog filma, registrovan prije 15g.. gledam neko auto kod njih pa prije nego odem rekoh da provjerim je li neko cuo sto u skorije.
-
haha a znam.. ali ne mogu fabiji (takumiju) zamjerit... citam ovaj forum skoro 20g i od mene ima respect.. pomogao je mnogima dosta puta i pokazao znanje ogromno.. voli da bude ironican i da zeza s...
-
Evo par komentara od poslednjih par dana:
Dodo - bas kiksao sa 2 razlicita sendvica koji znaju da budu vrhunski. Losi su jer ih on nije pravio ali to je njegova krivica, mora obuciti kako treba i...
-
Sve preporuke za indijski restoran Masala Art, na mjestu starog Leonarda. Usluga i hrana na visokom nivou. 90% zaposlenih su indijci.
...
-
Zasto oba roditelja? dovoljno je jedan - u ovom slucaju jedan roditelj daje saglasnost drugom da bez njegovog prisustva dijete moze izaci iz zemlje. Da je slucaj dje dijete izlazi iz zemlje bez oba...
-
ovo mu je broj telefona: 069310516
-
Hvala na predlozima! znaci najblize tome su La Paz i Marqez. ja licno cesto jedem u Marqez i skroz je ok, ali sam trazio neko malo ozbiljnije mjesto. Probace se vjerovatno taj La Paz. Zvoncice, nisu...
-
Ide li ko na EDCON sledeci vikend? Eth konferencija