Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nije problem serija, do mene je.
Ne umijem kao normalna osoba da polako gledam seriju, nego kad počnem, ne stajem dok je ne završim. Bukvalno ne gledam ništa drugo. Većinu slobodnog vremena tome...
-
I ja volim Xiaomi, ali za te pare, kao što reče, kupim Samsung. 1050e sam platio ovaj moj S25ultra kod Zokija, kad je tek izašao.
Kad već pomenuh, toliko sam zadovoljan, da nemam namjeru mijenjati...
-
Počeh juče gledati Wire. Žao mi je što je nisam ranije odgledao, ali nikad nije kasno.
-
Završih prvu sezonu The Chestnut Man.
Skandinavci prave sjajne krimi serije.
-
Legends, na Netflixu. 6 epizoda!
Sjajna!!!
-
Za moj pojam, Ozark je prećerano dug.
Razvukli su priču bez ikakve potrebe.
Svakako se može gledati, ali mi je predugo trajala.
-
"Marshals" je teški smor, na silu je gledam.
Završih "Fargo" do kraja, malo je reći da sam oduševljen. Sjajna!!!
P.S. Znam da filmovi nisu tema, ali moram reći da mi se Peaky Immortal man svidio....
-
Odgledah ove dosadašnje epizode Viteza 7 kraljevstava. E ako kapiram, čemu toliki hajp, bog me ubio.
Ja sam veliki fan GoT-a, po meni ovo nije ni primaći. Niđe veze
Da ne pričam o trajanju epizoda...
-
Kako se prijatno iznenadih sa Redmi Note 14 pro 5g!
Dobih ga na poklon.
Kamera top, baterija isto. Prilično brz.
Sve u svemu, odličan telefon za ne mnogo novca, ko ga kupi.
-
Jebo me dan kad upalih Geina da pogledam.
Nešto najbolesnije što sam u životu gledao!
Serija je fantastično urađena, gluma fenomenalna, ali priča ostavlja traume...
-
Samo da kažem da je kolega Straus najveći car na ovom forumu. Hvala na pomoći, po ko zna koji put!
-
Kako je krenulo, vratićemo se polako nekih 30 godina unazad, na Nokie 3310 i na televiziju sa 5-6 kanala, jer ove pretplate odoše u nebesa izgleda.
-
Ja sam naručio čim je akcija počela, par dana nakon što su objavili.
09.10. dobio telefon. Poklon 🖕
-
Vjerovatno jeste, ali ja više Huawei ne kupujem dok trajno ne riješe problem sa Google-om.
-
Xiaomi 12t pro je u Tehnomaxu i dalje 1000e! Hahahahahahaa, kakvi kreteni.
-
Evo me, tu sam. 😂
Šalji mi na vajber to što treba.
068 867 711
Hvala unaprijed.
-
Ima li ko CG EON za neku normalnu cijenu da dijeli?
-
Vratili su hrvatski RTL2. U hd rezoluciji. Pozicija 129.
-
Nema šanse da ja ikad išta više kupim preko mreže. Vežeš se dodatno dvije godine za njih, plus što je sve kod njih masu skuplje.
-
Kod nas sve drži cijenu, mi smo bravi. Mora se kupiti neki željeni telefon, da se ljeba neće jesti! Stoka!
Zato nas trgovci i hebu sa cijenama. Bogami, da im niko ništa ne kupi nekoliko mjeseci,...
-
Mislim da ukidanje kanala iz liste nije razlog zbog lojeg će vam dozvoliti raskid ugovora. Isključivo kad se poveća pretplata tokom trajanja ugovora ili ako neki od servisa ne radi kako treba....
-
Čim nabavim novi, dajem oglas.😂
-
Google servisi. Kutara brate mili, baš velika. Za mene makar...
-
U Šavnik se trenutno doseljava, dok ne prođu izbori.[emoji23]
Poslato sa JAD-LX9 pomoću Tapatoka
-
Prodaju ono što se može prodati i ima svoje kupce. Meni ne treba nijedna bankovna aplikacija jer ih ne koristim, Mtel plaćam preko njihove aplikacije. Struju i ostale komunalije na šalteru, tako...