Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Samo da se zapamti i da nasa vlast podrzava ovo i ove u Srbiji.
-
-
Sto se otprilike i poklapa sa uvodjenjem vjeronauke u skolama u SRB.
-
Otac mu je hirurg, a i sestra je ljekar.
Sa Kosova su dosli u CG i odma se zaposlili(otac) i dobili(djeca) specijalizacije po zelji u KCCG.
Znam obojicu ali po nicemu dobrom.
-
-
Isao sam sad u oktobru na Kosovo sa mojim autom(registrovanim na mene licno).
Treba ti samo zeleni karton i apsolutno nista vise, mozes da sipas gorivo tamo dizel je bio 1,14.
Samo nije u funkciji...
-
Janjusevici su iz Ozrinica(Niksic).
-
-
Odlicna serija.
Da dodam i Podrucje bez signala(miniserija) i Sutnja.
-
Azitromicin koji se prodaje kao Hemomycin, Sumamed, itd. je inace SFRJ izum razvijen 80-ih godina.
-
Taj jedan je izlozen kao eksponat na ulazu(kapiji) vojnog aerodroma u Golubovcima, ostala 4 su jos 2008. prodana Kirgistanu/Ukrajini. Ostalo je bilo nesto rezervnih djelova za njih ali je to poslano...
-
I ja tu u blizini izmedju Topolova i Ivanj Ubla, za sad gori Gola strana, ali je nekoliko koliba na Topolovo bilo ugrozeno.
Ja sam oko moje juce sve ocistio pa sto bude.
-
Jos jednom da se ponovi.
Ex-YU "kanaderi" CL-215 su prodati jos 1995, sva 4 komada Grckoj, a bili su tad u vlasnistvu JAT-a.
Prodala ih je vlast Slobodana Milosevica za nevelik novac koji je...
-
Svjetski rekord sa CL-215 i dalje drzi nasa JNA posada iz 1985.(Korcula), tzv. 3K - Katanic, Kujundzic i Karan.
Pazite sad, 225 bacanja vede u jednom danu.
-
Jedino sjecanje sa studija u SRB, prof. na predmetu socijalna medicina nam je ovo navodio kao primjer i opisivao neke slucajeve.
Ali meni ovo nije struka pa necu dalje.
-
Ovo ostalo OK ali ovo boldovano.
Kraljevina YU je bila bas uzasna drzava u svakom smislu tako da koliko god da je SFRJ bila losa(a bila je) je svjetlosnim godina ispred nje.
-
Imas sad Aegean iz PG za Atinu, i to ti je to iz CG.
-
Ja sam morao to da uzmem u Novi Sad firma Gumatik, odje nije bilo.
-
Interesantno kako je crkva revnosno pratila uvecanje maticne drzave, ali kada su dolazila smanjenja iste onda trt.
-
Poslije su ih prepustili islamistima, ali toga nema na Russia today, Happy, Srbin info i Sputnjik
-
O ovome se pisalo na forumu, SRJ nije bila clanica UN od osnivanja aprila '92 sve do novembra 2000.
-
Nece nazalost
Oce nazalost
-
Koliko mogu da vidim vodje studenata imaju maksimalno realan stav i nijesu nacionalisti, klerosovinisti, nacifasiti i ksenofobi.
S obzirom na preko 23 godine ucenja vjeronauke u skolama u SRB, i sto...
-
Bitno je da nama sad novinari i urednici RTCG gostuju na Kurir TV, uspjeli smo u zivotu
-
Gas koji stize preko Bugarske nije iz Rusije