Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mislim da se ovaj moj mis/pacov sprema za zimu u mojem autu :D
Vidim da je poceo da jede neki sundjer i zastitu za akumulator. Mislim da negde to nosi i pravi kucicu u autu
-
-
Nisam probao, ali sam prosao tuda prije 2-3 dana , i iznenadio sam se kada sam vidio pun parking auta, sigurno je bilo 15 auta ispred. Jedino sto mi je zapalo za oko je to sto im je onaj ražanj blizu...
-
E ovo je zeznuta situacija, kada na forumu dobijas dva razlicita misljenja i to od ljudi koje svi na forumu uzimamo kao dva velika strucnjaka za automobile :|
-
Koju sljivu bi preporucio za kupovinu ?
Dolaze mi neki gosti koji vole dobru sljivu da popiju, pa da se ne brukam :D
-
mozete li vi koji se razumijete u televizore napisati nama koji se manje razumijemo neke smjernice za kupovinu televizora :)
Operativni sisitem ? Koji vrsta ekrana? Koje osvjezenje?
Mislim da...
-
Hvala ti na preporuci, sad cu im poslati poruku. Nadam se da njihovo ciscenje ne podrazumijeva samo pranje filtera :)
-
i ja sam uzeo Exide za passata, za sada nema nikakvih problema. Kada sam se raspitivao rekli su mi da je to odlican brend .
-
Ja sam uzeo TRW. I za sada sam zadovoljan. Koliko sam razumio prodavca TRW je dio grupacije ZF kao i Lemforder. Samo su dosta povoljniji od Lemfordera .
-
u pravu ste , kada covjek malo bolje razmisli ne treba se covjek igrati . Ipak se to stavlja na najveci ljudski organ :)
Moze li me neko posavjetovati koji parfem ima najslicniju mirisnu notu...
-
Mislim da maslinovo ulje nije dobro da se koristi za przenje , cak mislim da sam cuo da moze biti stetno ako se koristi za przenje
-
Pocelo je danas asfaltiranje bulevara prema Danilovgradu
-
kad se vec pokrenula prica o starim korisnicima , ja sam u Telenor mrezi od 1997 godine, (tadasnji ProMonte) , svi racuni se u dan placaju, uvijek je potrosnja barem 20e preko pretplate. I kad sam ih...
-
Bitrate jesi li stigla sta šljiva ? Kakva je ? Moram da kupujem neku rakiju pa da vidim gdje da porucujem :)
-
kako sam auto spustio na ler niz jednu nizbrdicu , primetio sam kako se vrlo brzo zaustavio . Imao sam osećaj kako ga nešto koči, kada sam pričao točku osjetio sam kako je topao ,[emoji846]
-
Momci, gdje je u Podgorici najbolje uraditi reglazu?
Osim Bata Uzelca, jer čovjek ima zdravstvenih problema pa više ne radi reglažu.
Poslato sa VKY-L09 pomoću Tapatoka