Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ma naravno, to se ja samo nadam i priželjkujem. Tri klase su bolji, a Paragvaj ne pokušava ništa osim da troluje i krade vrijeme.
-
Loša utakmica, Maroko se povukao i pustio ovima da igraju, a mislio sam da će ih pojesti. Moglo bi im se obiti o glavu povlačenje, mada od rečenice "Ulazi u igru Cyle Larin" stvarno niko ne treba da...
-
Australija mijenja golmana minut prije penala, ulazi specijalista za branjenje penala - nijednom stranu nije pogodio, Salah ga je povrijeđenom nogom lobovao, plačem.
-
Naočare da se Šofru kupe, svaki put je za Pedrija rekao da je Cubarsi kad je prekidao ove akcije i kontre Austrije.
-
Napisao sam kilometarski post u kojem psujem Rudija Garciju poslije onih izmjena.
Nisam kliknuo na "post" jer sam pomislio "što ako sad izjednače nakon što sam ovo ispisao". Pogledaj ti sad...
-
Ostaje bez gasa Kongo, zbog toga i ovoliko šansi u posljednjih 10 minuta. Golman volšebnik, što radi i što brani, za razliku od Pickforda koji opet idiotski prima gol u svoj ugao. Najveća žalost je...
-
Legenda Seville, Bono doktor za penale, e kako stojeći skinu posljednji. Najbolji igrač Holandije je bio golman Verbruggen, a šansa koju je odbranio u produžetku je vjerovatno odbrana prvenstva - i...
-
Sprdnja od produžetaka, odnosno drugog. Paragvajci neka su zdravo što su radili, iako sam navijao za njih naravno. Sudija se pogubio, oprostio im je jedno tri žuta i crveni, ukrali su 7-8 minuta,...
-
Lijepo je vidjeti da neko poštuje stara prijateljstva i savezništva, Japan u bojama Njemačke evocira uspomene na 2014. i 1941.
-
Uh brate, srećom pa je gotovo u regularnom toku. Pozlatila se kopačka Eustaquiou koji nas je spasio od još 30 minuta ovoga.
Šta je radila Koreja u grupi, kako su uspjeli da izgube od ovakve...
-
Odavno se ne provozah kao na finišu Alžira i Austrije, uglavnom jer sam navijao za Alžir, malo da prođu oni, a više da prođe Iran. Sad Austriji priželjkujem sve najgore. Na kraju samo Senegal prolazi...
-
Urugvaj ide kući, uz veliku neslogu i tenzije između Bielse i igrača. Nisu što su bili, to stoji, ali sigurno su ostavili najgori utisak od svih reprezentacija, u smislu očekivanja. Loša igra i...
-
Škoti klize u provaliju sa svakom odigranom utakmicom svih ostalih grupa. Ko bi rekao da 3 boda neće biti dovoljna za dalje? Teška im je bila grupa, ali jesam očekivao mnogo više, i eto ispašće da...
-
Nešto nešto dame tu mano, nešto nešto venga con migo i sonidos magicos... od kad je ne čuh.
Šteta bi bila da nisu prošli dalje, odlična je ovo ekipa. Sad, je li Njemačka išla 100% ili jednostavno...
-
Dobra je utakmica baš, žao mi je zbog glupog ofsajda kod gola Irana poslije strašne šeme. Sad idiotski i potpuno ispravan crveni za Belgiju, ali sami su krivi kad nisu prelomili utakmicu - Lukaku je...
-
Banchero i Zach Lavine u kadru, ali Šofro propo i ne povezuje da je to zbog toga što su oni rodom iz Seattlea gdje se i igra utakmica i umjesto toga okreće na Paris Hilton i sestre Kardashian, niske...
-
Nepo baby golman, karijera zbog prezimena i provedena u drugoj španskoj ligi. A bilo mi ga je žao nešto, izgleda ni nemaju boljeg u Alžiru. Častio dva gola nema što, ali treći je bio arhetipski...
-
Pošteno od sudije, nije dao ni korner na kraju. Što radi Šofro, "ovo je jedan sudija koji razmišlja svojom glavom!"
-
I njega i Gavija i Fabiana Ruiza je slobodno mogao već na poluvrijeme da zamijeni, a posebno Oyarzabala. Merino ušao i nije igrao špica, je li čovjek gledao što je radio Arteta kad ga je izmislio kao...
-
Peticija da ovo iz quote-a zamijeni "You had me at hello".
-
Boatengzi, Ghana je sigurno dobila meč 2010. sa Kevinom-Princeom, a Jerome ne znam je li ulazio za Njemačku, ali je bio u sastavu pa ne znam kako to računaš.
-
Čestitke avet, i ostali navijači Knicksa, dočekano vala ako je iko. Od rostera koje je sklapao Zeke Thomas pa do titule, trebalo je to izdržati.
Bilo je odlično i izjednačeno finale, nije 4-1...
-
Maroko je na prošlom prvenstvu završio četvrti, do polufinala su izbacili Španiju (na penale) i Portugal. Igrači im igraju u dobrim klubovima u jakim ligama, razvijali su se po evropskim akademijama...
-
Država kojoj Michael Buble pjeva na otvaranju ni ne zaslužuje da prođe dalje (uz ogradu da je Alanis pjevala himnu, tu nemam zamjerki). Radević ne konstatuje Mikea Myersa kad ga je kamera pronašla u...
-
Šofro throwback na dane Aguirrea i Miloševića u Osasuni, ostarili smo i Aguirre i Savo, a sad i ja, koji sam tad gledao i živio za to. Hej živote, pregledu španske lige.