Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Čitam ovo i ne vjerujem. Pomalo me oglas asocira kao da je neki spam, neka sprdnja.. 600e u Cirih, al privilegija, živi se u centar... Ako nije zajebancija ovo je sramota objaviti, briši ovo
-
Prodajem nove Ray Ban naočare, kupljene u radnji Sunglass Hut u Malagi, gdje su jedini put i probane. Full pack, sa računom, internacionalna garancija 2 godine.
Cijena - 80€
JUSTIN CLASSIC...
-
Gledam nesto danima, za 99% stanova za izdavanje u PG naglaseno je da kucni ljubimci nisu dozvoljeni. Evo nagrdice vam mali pas stan. Kakve jajare smrdljive. Popisam im se u usta.
-
Ostao Kilian, može zamjena.
-
Vrhunski sat. Srećna prodaja
-
Hahahaha taman tako brate :joy: Ako ništa makar si nekom pružio priliku da za male pare spozna kakva je ovo zvjerina i uživa u njoj :D
-
Stigao mi Amouage Myths od Paše. Ovo je parfem koji izaziva strahopoštovanje. Što se tiče performansi zajebao mi je i HdP 1740, dnevna soba već sat vremena ispunjena od jednog šprica na ruci. Miriše...
-
Slažem se za Pegasus. Potrošio sam dekant od 10ml, prvo nošenje mi je bio dopadljiv, kasnije me badem počeo gušiti, stvarno ima neku težinu taj sirovi badem u kombinaciji s vanilom, prećerali su.
-
Brate ako im je MFK 70 eura onda ti je jasno da ih odma eliminišeš iz opticaja..
-
Aventus 100 eura... brat bratu :)
-
Dodjoh u PG na par dana, morah svratiti do Cosmeticsa da probam nešto novo. Mislio sam da Reflection Man nema premca, ali promjenio sam mišljenje, ne i brend. Potvrdjujem da je sve što sam probao do...
-
@Pasha
Uh brate, mogu misliti, baš muke :-D Tako ću onda vidjet nešto taman.
@kaemSe
A nijesam brate, nije baš ovo toliki raritet kao što sam mislio, onaj Lav Šćelović mi se raspitao kod neke...
-
Prodajem ili mijenjam ženski parfem Chanel No 5, splash verzija, po mišljenjima nekih poznavalaca boca je stara minimum 30 godina a moguće da je čak iz 1978. godine. 98/100ml. Miris je jako potentan...
-
Važi brate. Ona Ines Eskić iz grupe mi je tražila da joj slikam iz nekoliko uglova i onda mi poslala glasovnu dje kaže da je sigurno original i da je možda star čak i 40 godina, ispod 30 nema šanse....
-
Molio bih za pomoć iskusnijih parfemdzija u procjeni.
Majka je dobila na poklon od jedne gospodje što joj je valjda muž davno donio s broda vintage verziju Chanel no 5 edt, čudna mi boca bila pa...
-
Uzeh i ja od Milosa dekant HdP 1740. Ovo je moj prvi niche parfem, note slabo raspoznajem ali ipak da kažem koju.
Čim prsnuh 1 špric na ruci, udavio me jak miris duvana iako sam pušač. Mislio sam...
-
@Pasha
Možda se javim nedje ako budem put PG kretao, hvala puno u svakom slučaju brate!
-
Kakve se parfemčine odje furaju, voda mi na usta ide, a ja bez centa :-D E da me više oće zvati na ovaj brod, kad se vratim ima vala i ja da odem kod toga Miloša što ga pominjete i da mu ostavim par...
-
Ode ovo u off topic ali moram se i ja nadovezati. Ko ima problem sa pretjeranim znojenjem ispod pazuha, Eucerin Intensive sprej je br. 1 na tržištu. Sadrži visok procenat aluminijum hlorida koji...
-
Pitao sam ih ja ranije, ne postoji mogućnost dostave za CG, a cijene su stvarno nerealno niske.
Što se Srbije tiče mislim da je najbolja solucija naručiti od nekog provjerenog prodavca da pošalje...
-
Neko je odje pitao za koncept L'arome, jutros bijah tamo pa da kažem koju. Kao prvo moram reći da nikad nisam volio kopije parfema, al čuo sam da je ova njihova priča hvaljena.
Terre d'Hermes nema...
-
Vjerovatno to treba kosijerom prvo raskrčiti :-D
-
Kod one žene sa instagram profila parfemi.megalux.nk Armaf je bio 50 eura.. Njoj su dobre cijene. Andreas stvarno kida, a i istina je što kažete da nije neki poznavalac, kad ga pitaš za batch code...
-
[QUOTE=Emix;5372187]Probah danas po prvi put: https://www.fragrantica.com/perfume/Erbario-Toscano/Cuore-di-Pepe-Nero-39854.html
Cudi me da se vise ne prica o ovom parfemu, meni je odlican. A i nije...
-
Ja volim i koristim The One EDT (na nižim temperaturama naravno), stvarno ima problem s performansama, ali ljudi, nije šuplja priča, parfem je napravljen za 1 na 1 s djevojkom i to je to.. ni za šta...