Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Slep, Velizar 068 266 668
Cini mi se da je 1eur/1km
-
Evo da vidite kako to i izgleda
-
Evo jedna situacija od juce, vozimo se preko Bjelasice i madakamski put je u pitanju. Prednji tocak podize kamen koji Jovanu udara u prste, od jacine udara cizma mu se mice sa nogostupa i udara...
-
Da se i ja vratim na temu zastitne opreme, konretno za cizme. Uz kacigu i rukavice, to je meni br1 oprema koju moram da imam. Nebrojeno puta mi je spasila nogu a imao sam nazalost priliku da budem...
-
Prvo proljece da uopste nijesam imao alergiju na polen, pocetkom marta sam poceo da koristim Dymista sprej i iznenadjen sam. Svaki dan ujutro i uvece sprej, 3 mjeseca bez prekida.
-
Treba gledati sto manje da se peru motori sa ovom cetkom pod pritiskom. Uglavnom stradaju svi lezajevi, od upravljaca, tockova... Operem i ja povremeno ali vodim racune da nema pritiska dje su...
-
Odabir gume je proces kao sto je odabir motora i zavisi najvise od toga sta i dje zelis da vozis. Za asfalt je lakse napraviti izbor, za enduro gumu je vec kompleksno. Zavisi od vise faktora:
- Koji...
-
Sa Triumfom greske nema, nijesam jos cuo da imaju nekih problema. Dugo sam gledao jedan Speed Twin u Bd. Svaki put moram da stanem pored motora i da mu se divim :) Ljepota je naravno subjektivna...
-
Cim malo ugrije, tim putem prodje dosta stranaca kamperima i motorima. Put je definitivno za preporuku.
-
Preko Iphona sam ja uspio kupiti prostor iz CG, jos prosle godine. Sve lagano, sa androidom nijesam mogao.
-
Kolike snage su maglenke, vjerovatno su led? Ne bi trebalo da puno vuku struje, ali treba i to obavezno gledati kad se kupuje dodatna oprema. Vidjeti koliko motor moze da podnese snage, jer sve to...
-
Uh volim snijezne voznje, tu je zabava zagarantovana
https://www.youtube.com/watch?v=iUiBU5KFGyw
-
Srecna kupovina, da se dobro izvozate!!!
-
Osim estetike, naravno, kad je to u pitanju to je i najbitnija stvar za motor da se razumijemo :) blatobran gore moze da pravi problem pri voznji na asfaltu, pri vecim brzinama se ne ponasa dobro i...
-
Svaki motor, osim podesavanje sjedista, moze da se spusta i podize preko vjesanja. Zatezanjem ili opustanjem zadnje opruge amortizera a naprijed viljuske mogu da se podignu ili spuste u trouglu ispod...
-
Prije nego skines jedan disk, obicno to neko radi jer mu je prejaka prednja kocnica za off. Ja recimo to nijesam osjetio na mom 990 i ne bih to radio, ali ako se odlucis provjeri sta ces dobiti a sta...
-
Ne zelim da ulazim u dalju ocigledno bespotrebnu raspravu, ali evo i da je 50.000 ljudi stradalo. Kao sto rekoh lako je mlatiti...
-
700.000 stradalih ruskih ljudi, neka je i 500.000 hiljada i dalje imamo navijace da se rat nastavi da bi porobili Ukrajinu. Lako je tudjom rabotom trnje mlatiti. Jos malo pa ce veliki diktator...
-
Kofera ima u Mastrade na Jazu
https://www.instagram.com/mastradedoo/?hl=en
Pogledaj i u Magnus Moto u Pg
-
Parking Andreja, meni su bili vise nego korektni. Ostavis auto, povezu te do aerodroma, javis kad slijeces opet dodju po tebe. Na ovoj temi je i neko preporucio meni
067511771
-
Mozda se misli na direktno ubrizgavanje.
-
Stradala je nazalost jedna osoba i nije vrijeme ni mjesto za komentare sa moje strane. Nema dana kad ne prisustvujem preticanju po punoj liniji i ide se na cistu srecu, samo na srecu da iz drugog...
-
Neka je sa srecom, da se dobro izvozate!!! :)
-
A Slobo Milosevic je isto bio tvoj uzor i cijenis njegov rad tj genocide po Bosni i Kosovu?
-
Hotel Forza Mare je apsolutno prelijep hotel sa 5 zvjezdica, ko ocekuje da tu cijena Fante bude 2 eura kao u Savnku je malo nerealan zar ne? Budimo realni ipak malo. Da li su cijene visoke generalno...