Search:

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Izrazavali namjere/uzvikivali...

Izrazavali namjere/uzvikivali parole/gestikulirali..........kabuki teatar na crnogorski nacin.
  2. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Dajko i Bosnjacka. Mrtva trka.

Dajko i Bosnjacka. Mrtva trka.
  3. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Prije ce bit da prima, a ne da zaradjuje.

Prije ce bit da prima, a ne da zaradjuje.
  4. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Crna Gora jeste gradjanska drzava. Gradjanin...

Crna Gora jeste gradjanska drzava. Gradjanin jeste rob. Onaj ko ti obezbijedi `hleba i igara` tvoj je gospodar. Slobodan covjek je samo onaj ko ima sopstveni izvor prihoda i oruzje da ga brani. ...
  5. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Likovi kao ti trazili su slobodu govora, slobodu...

Likovi kao ti trazili su slobodu govora, slobodu medija i sve ostale slobode da bi bili potuceni od nekog Pinka, Seselja i ekipe. Izgubio si igru koju si sam zapoceo.
    Pri tome, veliko je pitanje ko...
  6. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Naravno Autlajne, slavi da te svi vide jer...

Naravno Autlajne, slavi da te svi vide jer skromnost je mana. Ako nije u inat svima onda kao da se nije ni desilo. Jedino je steta sto nema vise Zivka Nikolica da vas ovjekovjeci. A valjali bi mu kao...
  7. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Od malobrojnog ruralnog naroda sa armijom...

Od malobrojnog ruralnog naroda sa armijom penzionera i budzetskih korisnika trazis da ti stvori De Gola ili Ataturka. Pa to malo teze.
    A i ta smjena vlasti iz 2020, to su cisto personalne rotacije,...
  8. Replies
    6,290
    Views
    551,777

To vam je klasni rat i na pUtovima. 'Gornji'...

To vam je klasni rat i na pUtovima. 'Gornji' uvijek imaju prvenstvo prolaza u odnosu na 'donje'. Od kupovine vozila do saobracajnih propisa i tumacenja istih.
    Tu je naravno i mentalno stanje...
  9. Replies
    591
    Views
    61,863

Projekat Izrael iliti drzave za Jevreje nastao je...

Projekat Izrael iliti drzave za Jevreje nastao je davno prije WWII/Holokausta. Jer i prije WWII/Holokausta postojao je veoma jak antisemitizam narocito kada se jevrejskoj zajednici morao platiti neki...
  10. Replies
    6,290
    Views
    551,777

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/802067/kos...

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/802067/kos-u-niksicu-kada-crna-gora-udje-u-eu-70-odsto-poslova-realizovace-se-na-lokalnom-nivou

Marta Kos u posjeti Niksicu. Marko Kovacevic uprilicio...
  11. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Ali Gagarine ti dolazis iz grada koji se par puta...

Ali Gagarine ti dolazis iz grada koji se par puta odricao svoga imena. Odrekli ste se Lenjina pa ste bulevar dali Svetom Petru Cetinjskom. A onda ste na Bulevar Svetog Petra Cetinjskog organizovali...
  12. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Postoji jedna sitnica, ni Joka ni Ljubo se nisu...

Postoji jedna sitnica, ni Joka ni Ljubo se nisu borili za 'ovo'. Ne samo glede Niksica nego ukupno.
    I nije samo do Subare nego su i DPS/Crnogorci ideoloski odnosno politicki suprostavljena strana...
  13. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Ili da smo golferska nacija. Pocetkom...

Ili da smo golferska nacija. Pocetkom obiljezavanja ovih datuma su najbolji ljudji naSvijet zastave tokom ovih datuma kacili naopako. Imalo je to smisla iako je bilo nesvjesno odnosno neznaveno. Oce...
  14. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Neka zovnu i Lajcaka na proslavu. Miroslavu je...

Neka zovnu i Lajcaka na proslavu. Miroslavu je ovih dana jedino Crna Gora ostala na raspolaganju.
  15. Replies
    591
    Views
    61,863

https://edition.cnn.com/2026/03/16/business/irania...

https://edition.cnn.com/2026/03/16/business/iranian-oil-exports-hormuz-strait-intl-cmd

U maglama rata Hormuz jeste slobodan za plovidbu i to bas za iransku naftu sa iranskih terminala. Amerikanci...
  16. Replies
    7,775
    Views
    1,240,585

Sticky: Jedan od najboljih opisa `duboke drzave`....

Jedan od najboljih opisa `duboke drzave`. Arhiviran (duboko). I Dzefri Epstajn je proizvod svog `dubokog` tasta koga eto progutase duboke vode. Cini mi se da mu je Mosad platio sahranu.
  17. Replies
    591
    Views
    61,863

Dok Iran ne potrosi Irance, a za rakete ce se...

Dok Iran ne potrosi Irance, a za rakete ce se snaci.
  18. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Slazem se ja s tobom. Narod je glup i ovdje i u...

Slazem se ja s tobom. Narod je glup i ovdje i u Njemackoj ili Svedskoj. Ali neko je u Njemackoj ili Svedskoj placen da postoji katastar, nasipi, protivpozarna zastita. Neko je u Moskvi placen da...
  19. Replies
    63,122
    Views
    8,375,221

Sticky: Iveko shlepa. Znas dobro da je clanstvu foruma...

Iveko shlepa. Znas dobro da je clanstvu foruma jedan forumas sa slepom neophodan. Brod nista.
  20. Replies
    7,775
    Views
    1,240,585

Sticky: Hocu da kazem, americki predsjednici se mijenjaju...

Hocu da kazem, americki predsjednici se mijenjaju ali politika SAD ostaje ista.
  21. Replies
    7,775
    Views
    1,240,585

Sticky: Jeste, Tramp je u zadnje 4 godine napravio...

Jeste, Tramp je u zadnje 4 godine napravio desetak nosaca aviona i kumbulj aviona za iste. Najveci je problem ta prica o republikancima, demokratama, Trampu i ostalom americkom sibicarenju. Odnosno...
  22. Replies
    591
    Views
    61,863

Ova gospoda iz SAD koji izigravaju to sto...

Ova gospoda iz SAD koji izigravaju to sto izigravaju moguce je da su bili emigranti iz portfelja rezima Reze Pahlavija. Neka vrsta iranskih `kum Zorzova` koje su 1979 protjerali ovi iz Medjedje. Oni...
  23. Replies
    591
    Views
    61,863

Hezbolah je jaci od libanske `drzave`. Posto se...

Hezbolah je jaci od libanske `drzave`. Posto se libanska `drzava` finansira saudijskim novcem, narocito vojska, moraju nesto i da `urade`. Sirija i Asad tesko da su spasavali Hezbolah od bilo cega,...
  24. Replies
    591
    Views
    61,863

Posto stalno pominjem SAD kao ovlascenog...

Posto stalno pominjem SAD kao ovlascenog koncesionara tudje nafte, nepravedno sam zaboravila Izrael. Izraelu vec Egipat placa reket za gas iz istocnog Mediterana. Takodje racuna i da bude 'provajder'...
  25. Replies
    591
    Views
    61,863

Venecuela, Kanada, Grenland, Iran, Arapi. Zelja...

Venecuela, Kanada, Grenland, Iran, Arapi. Zelja da JA prodajem tudju naftu, u mojoj valuti pod mojim uslovima i u kolicini koju ti ja odredim. Naravno uz politicke ustupke. Tvoje, ne moje. Jer ja...
Results 1 to 25 of 194
Page 1 of 8 1 2 3 4