Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Izrazavali namjere/uzvikivali parole/gestikulirali..........kabuki teatar na crnogorski nacin.
-
Dajko i Bosnjacka. Mrtva trka.
-
Prije ce bit da prima, a ne da zaradjuje.
-
Crna Gora jeste gradjanska drzava. Gradjanin jeste rob. Onaj ko ti obezbijedi `hleba i igara` tvoj je gospodar. Slobodan covjek je samo onaj ko ima sopstveni izvor prihoda i oruzje da ga brani. ...
-
Likovi kao ti trazili su slobodu govora, slobodu medija i sve ostale slobode da bi bili potuceni od nekog Pinka, Seselja i ekipe. Izgubio si igru koju si sam zapoceo.
Pri tome, veliko je pitanje ko...
-
Naravno Autlajne, slavi da te svi vide jer skromnost je mana. Ako nije u inat svima onda kao da se nije ni desilo. Jedino je steta sto nema vise Zivka Nikolica da vas ovjekovjeci. A valjali bi mu kao...
-
Od malobrojnog ruralnog naroda sa armijom penzionera i budzetskih korisnika trazis da ti stvori De Gola ili Ataturka. Pa to malo teze.
A i ta smjena vlasti iz 2020, to su cisto personalne rotacije,...
-
To vam je klasni rat i na pUtovima. 'Gornji' uvijek imaju prvenstvo prolaza u odnosu na 'donje'. Od kupovine vozila do saobracajnih propisa i tumacenja istih.
Tu je naravno i mentalno stanje...
-
Projekat Izrael iliti drzave za Jevreje nastao je davno prije WWII/Holokausta. Jer i prije WWII/Holokausta postojao je veoma jak antisemitizam narocito kada se jevrejskoj zajednici morao platiti neki...
-
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/802067/kos-u-niksicu-kada-crna-gora-udje-u-eu-70-odsto-poslova-realizovace-se-na-lokalnom-nivou
Marta Kos u posjeti Niksicu. Marko Kovacevic uprilicio...
-
Ali Gagarine ti dolazis iz grada koji se par puta odricao svoga imena. Odrekli ste se Lenjina pa ste bulevar dali Svetom Petru Cetinjskom. A onda ste na Bulevar Svetog Petra Cetinjskog organizovali...
-
Postoji jedna sitnica, ni Joka ni Ljubo se nisu borili za 'ovo'. Ne samo glede Niksica nego ukupno.
I nije samo do Subare nego su i DPS/Crnogorci ideoloski odnosno politicki suprostavljena strana...
-
Ili da smo golferska nacija. Pocetkom obiljezavanja ovih datuma su najbolji ljudji naSvijet zastave tokom ovih datuma kacili naopako. Imalo je to smisla iako je bilo nesvjesno odnosno neznaveno. Oce...
-
Neka zovnu i Lajcaka na proslavu. Miroslavu je ovih dana jedino Crna Gora ostala na raspolaganju.
-
https://edition.cnn.com/2026/03/16/business/iranian-oil-exports-hormuz-strait-intl-cmd
U maglama rata Hormuz jeste slobodan za plovidbu i to bas za iransku naftu sa iranskih terminala. Amerikanci...
-
Jedan od najboljih opisa `duboke drzave`. Arhiviran (duboko). I Dzefri Epstajn je proizvod svog `dubokog` tasta koga eto progutase duboke vode. Cini mi se da mu je Mosad platio sahranu.
-
Dok Iran ne potrosi Irance, a za rakete ce se snaci.
-
Slazem se ja s tobom. Narod je glup i ovdje i u Njemackoj ili Svedskoj. Ali neko je u Njemackoj ili Svedskoj placen da postoji katastar, nasipi, protivpozarna zastita. Neko je u Moskvi placen da...
-
Iveko shlepa. Znas dobro da je clanstvu foruma jedan forumas sa slepom neophodan. Brod nista.
-
Hocu da kazem, americki predsjednici se mijenjaju ali politika SAD ostaje ista.
-
Jeste, Tramp je u zadnje 4 godine napravio desetak nosaca aviona i kumbulj aviona za iste. Najveci je problem ta prica o republikancima, demokratama, Trampu i ostalom americkom sibicarenju. Odnosno...
-
Ova gospoda iz SAD koji izigravaju to sto izigravaju moguce je da su bili emigranti iz portfelja rezima Reze Pahlavija. Neka vrsta iranskih `kum Zorzova` koje su 1979 protjerali ovi iz Medjedje. Oni...
-
Hezbolah je jaci od libanske `drzave`. Posto se libanska `drzava` finansira saudijskim novcem, narocito vojska, moraju nesto i da `urade`. Sirija i Asad tesko da su spasavali Hezbolah od bilo cega,...
-
Posto stalno pominjem SAD kao ovlascenog koncesionara tudje nafte, nepravedno sam zaboravila Izrael. Izraelu vec Egipat placa reket za gas iz istocnog Mediterana. Takodje racuna i da bude 'provajder'...
-
Venecuela, Kanada, Grenland, Iran, Arapi. Zelja da JA prodajem tudju naftu, u mojoj valuti pod mojim uslovima i u kolicini koju ti ja odredim. Naravno uz politicke ustupke. Tvoje, ne moje. Jer ja...