Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Pazi ti tih govana ! Kako ih nije sramota da dižu tu krpu koju zovu crnogorskom zastavom. Vala, PI !
Gando koliko se ja śećam nekad si volio tu krpu, danas guzicu brišeš s'njom
-
ja čekam da mi dođe herbal vaporizer da probam duvan (možda budem malo mješao duvan sa drugim travkama :fat: )
Lovćen je bio dobar
-
Jes no su naši đedovi u polju vježbali više no i jedan atletičar danas. Nikad paštete gledali nisu, nikad śeđeli ispred kompjutera/telefona nisu, nisu znali šta je gmo, nisu im elektrovodovi visili...
-
Eventualno oni koji danas imaju 15 godina
-
Mada neke živine tamo imaju smisla za humor
Evo recimo ovaj čeka da izađe vlasnik kuće da bi mu viknuo BU!!!
https://i.imgur.com/wBd7LCHl.jpg
-
Po 100-ti put. Neću glasati jer me je bukvalno svako (osim LSCG) zajebao
Ali da te ne ostavim bez odgovora uvjek sam za to da SDP napravi koaliciju sa URA a ako bi baš falio koji procenat za...
-
Zato što proslavljaju okupaciju Crne Gore. Građanski su taman koliko i DF, a možda i manje od toga jer DF na papiru sadrži i PZP
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
Da je Crna Gora normalna država Amfi bi malo śedio iza rešetaka.
A što se sprovođenja zakona tiče, potpuno si u pravu. Marković je i pored bivoljeg izgleds prevelika pizda da bi postupio kako treba...
-
Ništa zapanjujuće, čoek za razliku od stranačkih kolega ima malo obraza
Koliko god to danas smiješno zvučalo PZP se rodio u SDP-u i imali su skoro pa identičan program
-
Ako ponudi da me zadovolji onim seksi usnama ko zna
-
A kako u stan kad u kuću živi :fat:
-
skoro pa pametan pokušaj podmetanja
U startu si se ogradio "bez Slovenije", a sad kad ti odgovara Slovenija iskrsnu odnekud
PS.
Kosovo je Srbija
-
https://www.youtube.com/watch?v=1AyxdYP1SNc&feature=emb_rel_end
-
F is for Family genijalnog Bill-a Burr-a (koji i daje glas glavnom liku)
-
Izgleda su trebali zaposliti Marka Miljanova da dopiše nešto za takve kao što si ti
-
Nisam ni planirao. I ne nije zbog terorističke prijetnje, zato se hapsi kod nas. U EU se hapsi i privodi na razgovor zbog govora mržnje tipa rasizma, antimigrantskih stavova, sarkazma itd...
Tako...
-
Nije meni upućeno, ali da, u EU se hapsi zbog problematičog FB statusa/posta
-
Oni su samo ostali uz onog koji vas je stvorio
-
Da li ta žena pravi sranja ? NE !
Da li njeni gosti prave sranja ? NE !
Da li su joj đeca nenormalna ? NE !
Da li su joj đeca neuhranjena ? NE !
Da li su đeca zlostavljana ? NE !
Ko smatra...
-
Sam reče da ni ona ni njeni gosti ne prave probleme pa me interesuje šta koji moj taj divni komšiluk interesuje koliko ona U SVOM STANU ima gostiju
Kažeš "da je stan nedavno kupljen i da vlasnika...
-
Nisi razočarao. Bistro ka i vazda
-
-
Kako bi mu legao jedan nakaut. I to ne zbog politike. I ne zato što je prodao moj glas već čisto onako, zato što ima lice za to
-
Ti si neviđeni baksuz
Śedi kući u korist naroda
-
Śećam se da je ista priča bila i kad se pojavio Bitcoin