Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja ne mogu unijet sebi novu radnu stolicu od koje zivim a ne da unesem francuski pa da ga ponesem da bih nekog prevario
-
-
Vjezbe disanja su krucijalne
ne gledati u ekran(e) zadnje sat vremena pred spavanje
-
narucih karpaco u akademiju piva, donesesoe mi govedju prsutu poprzenu ka sto je baba pravila kad sam dijete bio xD
-
Ne preskoci da doruckujes u stari grad
ne preskoci da izadjes van Bakua
angazuj lokalnog vodica da te vodi na lokalna mjesta
ne ulazi u metro
taksi je prejeftin samo se dogovori odma sa njim ...
-
dje da kupim vrata za skodu fabiju vozaceva? prosuh coeka u saobracaju
-
Mozda se ponavljam, ako neko zna za Kartije Pashu da se prodaje kroz CG, javljajte :) Hvala
-
Imas par ljudi u CG sto rade sa njima. Mislim da je jedan u NK
-
kad se nadje varijanta za uvoz iz amerike, otvorice se nova privredna grana u CG :D
-
u deltu preko puta promonteovog standa.
-
Umjesto kopovine lancica narukvica, gluposti - bolje je kupiti investiciono zlato, dakle plocicu malu, "vakumiranu" koja ima cistocu 999 i zauvijek ce imat svoju cijenu bez da te neki lokalni zlatar...
-
kostao me kao veliki servis od x5 pa ga ja zovem VELIKI 🤣🤣🤣🤣
-
Jos jedna preporuka za Bojana iz HORA radnje, i njegovog brata.
Odradili smo ozbiljan remont El Primera, osim sto mu nisam dao da ga ispolira, veliki servis, nabavka djelova, narukvica i kopca....
-
preiskusno.
A ti sto imaju 50 godina iskustva u ugostiteljstvu i oce da rade posao posle 50 godina, ne znam sta su naucili ako im je prvi korak da ukradu ime.
-
Rijetko pisem odje, bez da vidim od pametnijeg dje je dobar burek ili kacamak u koji grad.
Zivim u pg zadnje 3 godine i od kad me uvatio trip da probam biftek i da naucim da ga jedem, da nauicm da...
-
ako ko zna kakvu kartije pashu na prodaju, zainteresovan sam - nekad ih je bila puna podgorica. mada sad kad razmislim, nije ni cudo jer su sve bili laznjaci - pocrkale su replike :D
-
osim ako nije 655 655 ili 655555 odma da ti kazem da je drugi broj vredniji. 655-455 tipa, 50e max vrijedi
-
Ulice se treba bojat, istina, ovo je Crna Gora.
Al ta prica tuzba i to, ne griješite se.
-
s obzirom da nisu osnovali aplikaciju, da su ponavljali kao papagaji da se ulazi na svoj rizik, da su cak vracali referal pare ljudima i samo sluzili kao “proof of concept” da pokazu da je taj dan...
-
to zadnje se nije desilo, lazu
-
U zadnje 48 sati preko 25 poruka sam dobio da me ljudi pitaju dal da uloze, bas sam najveci anti-promoter :D ili sto bi rekli cheilovci, hejter. Dako pane nocas, da me vode na rucak ovih dana :D
-
-
Dokle god pise Seiko, neka je Rolex-inspired nekako mi je postenije cak i od onih ljudi koji nose replike i to otvoreno kazu. Ovako barem imas seiko peticu, pakovao si je da ti lici na nesto sto...
-
custom rad? pratim na instagramu par dobrih tipova sto se bave ovim rade strasne stvari
-
posto dva puta pominjes kolekciju, evo da ti kazem kao najveci crnogorski kolekcionar da taj telefon ima nula eura vrijednost kao kolekcionarski primjerak. nisu uopste rijetki.