Zig zvjeri, i cijeli APOKALIPSIS su velika tajna, velika dubina. Ne bih govorio sta ja mislim o tome ali sigurno cu reci ako mi buder receno. Ja bih mogao iznjeti misljenje svoj ali to je mac sa dvije ostrice jer potreno je otkrivenje kako bi se APOKALIPSIS otkrio. Mi mozemo sklopiti male djelove slagalice ali ponovo mozemo staviti neki dio na pogrijesno mjesto. Vas sam upitao za misljenje kako bih i sam slozio djelove svoje slagalice.
„I ucini cudesa velika, i ucini da i oganj silazi sa neba na zemlju pred ljudima...I ucini sve, male i velike, bogate i sromasne, slobodnjake i robove, te im dade zig na desnoj ruci njihovoj ili na celima njihovim, da niko ne moze ni kupiti ni prodati, osim ko ima zig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina...“
Podebljana su slova dio kljuca o zigu, ja napomenuh al nebih zelio da pricama jer mi nije receno,bar jos ne. Isto tako moramo znati ko je zvijer(zvijer sa sedam glava i rogova deset a na njima deset kruna) iz APOKALIPSISA a kljuc je Danilo.Dalje cu napomenuti da citate glavu 17 o zeni koja sjedi na istoj zvijeri, tu vam moze pomoci Solomon(Price Solomonove). Ovo rekoh onima koji traze kljuc, a sestra pjafkolika hana kaza divne rijeci iz Pisma:
“Jer sve sto je na svijetu tjelesna zelja, i zelja ociju, i ponos zivota, nije od oca, nego je od ovoga svijeta. I svijet prolazi i zelja njegova a koji tvori volju Boziju ostaje dovijeka! Djeco! Posljednje je vrijeme, i kao sto custe da ce doci antihrist, i sad mnogi antihristi postase; po tom poznajemo da je posljednji cas“
„Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubazni, da je jedan dan pred Gospodom kao hiljada godina i hiljada godina kao jedan dan“
1.Drzimo ovo i Gospod ce nas drzati u onaj dan!
2.Drzite se Boga, postujete sve svete u Hristu, postujte svakog brata u Hristru, praznih prica klonite se.
3.Bojte se Boga, i zakon njegov drzite(blagodat njegovu), budite savrseni u ljubavi, i neka vas vjere gradi kroz dijela!
4.Trpljenje spasavajte duse svoje!!
“Ko u ropstvo vodi, bice u ropstvo odveden, ko nozem ubija valja da od noza bude ubijen.Ovdje je trpljenje i vjera svetih.”
Mudrost nam, jaka molitva, i trpljenje od Gospoda!

Reply With Quote
Bookmarks