Kakve dvije godine,za dvije godine ce te o jadu zabavit i on tebe dresirat a ne ti njega.
Toplo preporucujem da ga sam dresiras,cim pocne da se odaziva na svoje ime,tad moze i po malo da se dresira. Ako ga povedes na dresuru,opet ces morat te iste komande kad se zavrsi dresura da ponavljas sa psom da bi ih ti sam a i on sa tobom ustosao. Druga stvar,pas mora da zna ko mu je gazda i ko mu zadaje komande posebno ako je cuvar kuce,tj ako ga drzis u dvoristu. Sat dva dnevno,i jedno pakovanje onih sarenih stapica mozes ga naucit i da plese. Moras bit prilicno strog tih sat vremena prema njemu,i kad prodje tih sat vremena,jedno 15 min igrica po njegovom i naucice sve. Vucjaci su inace previse kako ja volim da kazem 'blentavi' i znaju da budu lukavi,kad mu kazes nesto on ce u pocetku dresure da te gleda onako nevino da vidi moze li se izvuc kako,zato treba bit ostar i ne popustat pa 100 puta ako teba da ponovis komandu dok ne poslusa,100 puta ponovi,budi uporan. I naravno od malih nogu setnja i upoznavanje sa drugim psima da kasnije ne bi imao problema sa njim kad ga izvedes u setnju.